Blisso reviews, ervaringen en klachten van klanten

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 10
Service 10
Prijs 10
Bezorging 10

Totaal

10
100% zou hier weer kopen

Blisso

Iedereen wil er goed uit zien, één van de manieren om dit te doen is met behulp van make-up. Moderne make-up kent meerdere functies en toepassingen waardoor veel mensen het gebruiken. In het algemeen simuleert het jeugdigheid en gezondheid. Make-up is sterk onderhevig aan het heersende modebeeld.

Eén van de bedrijven die (online) make-up verkoopt is Blisso. Het bedrijf heeft een ruim assortiment aan cosmetica, verzorgingsproducten en handige accessoires. Op deze pagina van ReviewsBird vind je alle in's en out's over Blisso. Dit zodat jij weet waar je aan toe bent voordat je een aankoop gaat doen bij Blisso. Hoe handig is dat?

Over Blisso

Blisso werd opgericht in 2013 door een moeder en zoon en stond voorheen ook wel bekend als "Makeupshoppen". Sinds 2020 heeft het bedrijf haar naam veranderd in Bliss om hun internationale ambities te versterken. Blisso is afgeleid van het Engelse woord "Bliss", in het Nederlands word dit vertaald naar geluk. Het bedrijf streeft ernaar om eerlijke content te laten zien. Daarom worden de foto's op de website van Blisso niet gefotoshopt en geven de productomschrijvingen duidelijk aan waar het product geschikt voor is, en ook waar het product niet geschikt voor is.

Producten van Blisso

Blisso Nederland is dus de place to be voor al je make-up, door het ruime assortiment van het bedrijf is er altijd voor iedereen wel een geschikt product te vinden. Naast make-up vind je op de website van het bedrijf ook verzorgingsproducten en handige accessoires. Het ruime assortiment bestaat uit meer dan zeven duizend artikelen en meer dan 45 merken zoals L'Oréal, Garnier, Essie, Bourjois, Elizeth Arden, NYX en Max Factor. Het doel van Blisso is om de juiste producten aan te bieden voor iedereen. Daarom zoeken ze graag met je mee naar je favoriete make-up en/of verzorgingsproducten en ze staan daarom ook altijd open voor product suggesties.

Blisso Kortingscodes

Bij Blisso kan je op meerdere manieren korting ontvangen. De eerste manier is door je aan te melden voor de nieuwsbrief die je daarna via de e-mail ontvangt. Hiermee ontvang je een Blisso kortingscode van tien procent op je eerste bestelling. Wanneer je op werkdagen voor elf uur 's avonds besteld, ontvang je de bestelling de volgende dag en mag je bij besteding vanaf veertig euro ook nog een cadeautje ter waarde van €9,95 uitkiezen. Ook handig om te weten: bij Blisso mag je elke bestelling gratis retourneren binnen zestig dagen.

Aanbevelingen, klachten en tips over Blisso

We zijn heel benieuwd wat jouw ervaring is met dit bedrijf. Is alles echt zo simpel als dat ze willen doen geloven of klopt dit niet? Met jouw ervaring kunnen we ons een goed beeld vormen van de service en kwaliteit van dit bedrijf. Hiermee kunnen we makkelijker bepalen of we met dit bedrijf in zee willen gaan. Laat daarom dus vooral jouw mening over Blisso achter door middel van een review en/of beoordeling. Het maakt niet uit of het nou een positieve of negatieve ervaring is, in jouw Blisso review mag alles. Alvast bedankt!

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews ( 0 )

Nog geen reviews.

Schrijf zelf een review