Big Green Smile

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 6
Service 8
Prijs 8
Bezorging 6

Totaal

7
100.0% zou hier weer kopen

Big Green Smile

Persoonlijke verzorging is iets waar we allemaal dagelijks mee bezig zijn. Als jij ervan houdt om hier veel energie en moeite in te steken wil je vast en zeker gebruik maken van de beste producten, maar waar kun je die dan vinden? Big Green Smile heeft daar wellicht een antwoord op.

Voordat je verzorgingsproducten bij Big Green Smile gaat bestellen, wil je natuurlijk wel weten of de onderneming aan jouw verlangens zal voldoen. Denk daarbij aan vragen als: uit wat voor soort ingrediënten bestaan de producten? Wat kan ik allemaal vinden in het assortiment van Big Green Smile? Hoe zit het met de prijzen en kwaliteit? Wat voor levertijden en verzendkosten kan ik verwachten? Om een antwoord op dit soort vragen te krijgen, is het mogelijk om op onze reviewsite, Big Green Smile beoordelingen en reviews te lezen van klanten die je al voorgingen.

Wat is Big Green Smile

Big Green Smile is een bedrijf waar je diverse soorten natuurlijke cosmetica en ecologische schoonmaakproducten kunt vinden. Volgens de onderneming zijn zij het juiste adres voor zekerheid op het gebied van natuurlijke producten, die milieuvriendelijk en effectief zijn, aldus Big Green Smile. Alle producten die je op de site van het bedrijf kunt vinden zijn geaccrediteerd door een derde instelling, daarnaast zijn ze ook milieuvriendelijk en niet getest op dieren, volgens de onderneming.

Producten en diensten

Big Green Smile is een bedrijf waar je allerlei verzorgingsproducten kunt vinden. Op de website kun je deze vinden onder verschillende categorieën, waaronder: Persoonlijke verzorging, Moeder & Baby, Mannen, Gezondheid, Schoonmaak, Cadeau & travel en Aanbiedingen. Verder geeft het bedrijf aan te houden van: Zero Waste, Parfumvrij, Vegan, Eco schoonmaak, Biologisch en Natuurlijke Beauty. De producten zijn voorzien van foto’s, en een uitgebreide beschrijving, inclusief ingrediënten. Op sommige items zit korting, of een andere soort deal, zoals 3 voor de prijs van 2.

Betalen en bezorgen

Ben je klaar om te bestellen? Dan kan je gebruik maken van diverse betaalmethoden, zoals: PayPal, iDEAL, Visa, Mastercard, Bancontact en Ogone. Voor pakketten onder €50,- wordt een standaard verzendkosten tarief van €3,95 binnen Nederland en België gehanteerd. Leveringen worden door DHL geregeld, en bestellingen kunnen indien gewenst ook op een DHL-afhaalpunt opgehaald worden.

Contact

Wil je een bestelling plaatsen bij Big Green Smile, maar heb je een vraag die je eerst graag beantwoord ziet worden? Dan kan je contact opnemen op een aantal manieren, zo kan je mailen naar het adres: klantendienst@biggreensmile.nl. Telefonisch contact opnemen met het bedrijf gaat ook, bel daarvoor naar: Tel NL: +31 40 4021 070 of Tel BE: +32 78 25 04 53. Wil je zelf een persoonlijk bezoekje brengen? Dan moet je daarvoor aan de Delften 23, Hal 66 2390 Malle, België zijn.

Reviews en beoordelingen Big Green Smile

Heb je al eens eerder schoonheidsproducten bij Big Green Smile gekocht? Of een andere soort ervaring meegemaakt met het bedrijf? Dan zijn wij benieuwd hoe je dat vond gaan! Deel je mening over de onderneming met ons in de vorm van een review en beoordeling. Als je dat doet wordt het makkelijker voor andere lezers om na te gaan of Big Green Smile, daadwerkelijk wel zo betrouwbaar is. Lees je graag meer reviews en beoordelingen over vergelijkbare bedrijven? Bezoek dan onze reviewsite.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Spotlight: Wat zeggen onze klanten?

M
Melle 1 jaar geleden
7
Ik heb onlangs een aantal producten gekocht bij Big Green Smile en ik ben erg onder de indruk van hun assortiment. Ze hebben een groot aanbod aan natuurlijke beauty- en schoonmaakproducten,...

Alle reviews ( 1 )

Natuurlijke Productkeuze bij Big Green Smile

Ik heb onlangs een aantal producten gekocht bij Big Green Smile en ik ben erg onder de indruk van hun assortiment. Ze hebben een groot aanbod aan natuurlijke beauty- en schoonmaakproducten, evenals babyproducten die allemaal vegan en plasticvrij zijn. De snelle bezorging was ook zeker een pluspunt. Wat me opviel was de verscheidenheid aan merken die ze beschikbaar hebben - ik vond het geweldig om te zien dat er zoveel opties waren waaruit ik kon kiezen. Ik voelde me gerustgesteld dat deze producten gemaakt werden met natuurlijke ingrediënten, omdat ik graag bewuste keuzes maak in mijn dagelijkse routine. Bovendien is het ook erg fijn om te weten dat je met je aankoop geen schade toebrengt aan het milieu - dit draagt ​​bij aan een gezonde levensstijl voor ons allemaal! Al met al ben ik erg blij met mijn ervaring bij Big Green Smile en zal het waarschijnlijk nog vaak gebruiken om nieuwe natuurlijke producten uit te proberen.

M
Melle 1 jaar geleden
Bestellen
6
Service
8
Prijs
8
Bezorging
6
Totaal
7
Zou hier weer kopen?

Schrijf zelf een review

We gebruiken affiliate links. Als je klikt en iets koopt, kunnen we een commissie krijgen zonder extra kosten voor jou. Bedankt voor je steun!