Bever reviews, ervaringen en klachten van klanten

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 10
Service 10
Prijs 10
Bezorging 10

Totaal

10
100% zou hier weer kopen

Bever

Veel consumenten vragen zich nog steeds af of het verstandig is om sportartikelen en accessoires online te bestellen. Uit ervaring weten wij dat een goede voorbereiding een groot verschil kan maken. Daarom raden wij van ReviewsBird je aan om de reviews van consumenten op onze website te lezen. Het is een makkelijke manier om meer te weten te komen over online sportwinkels zoals Bever.

Over Bever

Deze webshop die ook wel bekend staat als Bever Sport is te vinden aan de Ambachtsweg 3 in Pijnacker. Je vindt er een groot assortiment aan buitensport producten die overigens ook verkocht worden in de diverse vestigingen van deze aanbieder. Zo kun je onder meer shoppen in de Bever winkels in Amsterdam, Rotterdam, Eindhoven en Utrecht. Op de site kun je het adres en de contactgegevens van elk filiaal vinden, er staat zelfs vermeld wat de Bever openingstijden voor elke winkel zijn.

De producten en diensten van Bever

Het valt bij deze online shop direct op dat Bever zich richt op buitensport door de productcategorieën Wandelen, Fietsen, Klimmen, Kamperen en Wintersport in het menu. Al naar gelang het seizoen zijn er verschillende populaire producten te vinden. Zo worden er in de winter door klanten veel mutsen, skibroeken en laarzen besteld. In de zomers is er veel vraag naar fietsbroeken, slaapzakken en zonnebrillen. Als je liever direct wilt zien wat er voor dames, heren en kids te krijgen is dan kun je daarvoor in die categorieën winkelen. Om het je extra makkelijk te maken staan de Bever wandelschoenen, rugzakken overige artikelen ook ingedeeld in de categorie Activiteiten.

Bever Sale

Om de aangeboden producten met extra korting in huis te halen kun je shoppen in de Bever Sale, daar staan Parka's, jassen en broeken extra voordelig in de etalage. Bovendien kun je via Facebook, Youtube en Instagram op de hoogte worden gehouden van aanstaande acties en nieuwe artikelen. Regelmatig worden er ook Bever kortingscodes bekend gepubliceerd.

Bever contact

Je kunt voor informatie over een product een van de Bever winkels bezoeken of contact met de online klantenservice opnemen. Die afdeling is van maandag tot en met zondag bereikbaar op telefoonnummer 085 - 888 50 88 of via de chatfunctie en het contactformulier op de site.

Bever retourneren

Bij Bever staat kwaliteit voorop en daarom heb je als klant 30 dagen de tijd om producten te bekijken. Mocht je ze naar deze aanbieder willen retourneren dan kun je daarvoor in de winkels terecht of gebruik maken van de mogelijkheid om je bestelling per post terug te sturen. Om jouw artikel op de juiste wijze naar Bever retour te sturen maak je gebruik van de instructies die in de webshop vermeld staan.

Reviews en commentaren over Bever

Jij wilt als klant van deze webshop toch zeker ook andere consumenten helpen zodat zij weten wat hen te wachten staat? Als dat zo is dan kun je geheel kosteloos jouw Bever review op onze website plaatsen. Beschrijf jouw ervaring met bijvoorbeeld klachten en opmerkingen over de Bever kortingscode of over de vriendelijkheid van de medewerkers als je vragen stelt over een product dat je retour wilt sturen. Door ook nog een aantal sterren aan je beoordeling te hangen wordt het voor iedereen die geïnteresseerd is in deze online shop onmiddellijk duidelijk of Bever betrouwbaar is.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews ( 0 )

Nog geen reviews.

Schrijf zelf een review