BESV

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 6
Service 10
Prijs 8
Bezorging 8

Totaal

8
100.0% zou hier weer kopen

BESV

BESV

is een internationaal bedrijf dat zich specialiseert in de verkoop van elektrische fietsen. Alle fietsen zijn uitgerust met geavanceerde softwaretechnologie en gefocust op innovatie.

Wij, van ReviewsBird Nederland, zijn heel erg benieuwd naar wat jouw ervaring is met dit internationale bedrijf. Kun je ons wat meer vertellen over de prijs-kwaliteitverhouding, of heb je bijvoorbeeld een ervaring gehad met de klantenservice waar je iets meer over kwijt wil? Aan de hand van de informatie die je ons geeft door middel van reviews en/of beoordelingen kunnen anderen zich ook een objectief beeld vormen van dit bedrijf. Het delen van jouw ervaringen wordt dus zeer gewaardeerd.

Over BESV

Het merk BESV werd opgericht door Andy Su, de CEO van de Darfon Group. BESV is een handelsnaam van Darfon Europe BV en wordt in Nederland gedistribueerd door The Dutch Bike Company te Velp. Andy Su richtte het bedrijf op uit passie voor fietsen en met zijn achtergrond in elektronica. Combineer deze twee dingen en de enige logische uitkomst is een e-bike merk met grote toekomst gebaseerd op innovaties. Het bedrijf heeft hun eigen testapparatuur en uitgebreide verificatieprocedures en -systemen ontwikkeld. Zo probeert het bedrijf te garanderen dat de kwaliteit van hun productie van hetzelfde hoge niveau is als ons ontwerp.

Producten en diensten van BESV

BESV biedt dus e-bikes aan, maar wat maakt deze dan zo anders dan andere elektrische fietsen op de markt? BESV combineert geavanceerde softwaretechnologie, product innovatie en unieke ontwerpen. De letters van BESV staan voor: Beautiful (ontwerp), Eco-Friendly (duurzaamheid), Smart (geavanceerde technologieën) en Vision.

De e-bikes van BESV gebruiken Shimano systemen. Shimano is een Japans metaalverwerkend bedrijf, het is gespecialiseerd in de productie van hengelsportmateriaal, skimateriaal en fiets onderdelen. Het bedrijf maakt ook gebruik van slimme batterijtechnologie om langer en verder te rijden. De BESV e-bikes kunnen gekocht worden bij één van de ruim twee honderd dealers in Europa. Daar kun je ook terecht voor een vrijblijvend advies.

Klantenservice van BESV

Het kan natuurlijk zo zijn dat jij vragen of misschien klachten hebt over je e-bike. BESV verkoopt hun producten uitsluitend via hun eigen dealers. Om deze reden moeten de meeste vragen met betrekking tot de beschikbaarheid van producten of componenten, garantieclaims, levertijden en andere rechtstreeks worden gericht aan de BESV-dealer waar je je product hebt gekocht. Je kunt de online dealer locatie functie op de website van BESV gebruiken om de dichtsbijzijnde BESV-dealer bij jou in de buurt te vinden.

Ervaringen, klachten en tips over BESV

We zijn heel erg benieuwd naar wat jouw ervaring nou precies is met dit bedrijf. Is alles echt zo simpel als dat ze willen doen geloven of klopt dit niet helemaal? Met jouw ervaring kunnen we ons een goed beeld vormen van de service en kwaliteit van dit bedrijf. Hiermee kunnen we makkelijker bepalen of we met dit bedrijf in zee willen gaan of dat we dit bedrijf voortaan misschien beter links kunnen laten liggen. Laat daarom vooral jouw ervaringen, klachten en tips over BESV achter op deze pagina van ons platform. Hiermee help je weer andere potentiele klanten, het wordt dus enorm gewaardeerd.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Spotlight: Wat zeggen onze klanten?

N
Naud 2 jaar geleden
8
Ik heb onlangs een BESV-product aangeschaft en ik moet zeggen dat de ervaring geweldig was. Van het moment dat ik hun website bezocht, wist ik dat ik voor kwaliteit ging. De producten waren...

Alle reviews ( 1 )

Buitengewone ervaring bij BESV

Ik heb onlangs een BESV-product aangeschaft en ik moet zeggen dat de ervaring geweldig was. Van het moment dat ik hun website bezocht, wist ik dat ik voor kwaliteit ging. De producten waren duidelijk gepresenteerd en er was veel nuttige informatie beschikbaar. Het bestelproces was snel en gemakkelijk, met verschillende verzendopties die me in staat stelden om te kiezen welke het beste bij mijn behoefte paste. Het product arriveerde op tijd zoals beloofd en was goed verpakt om schade tijdens het transport te voorkomen. Eenmaal uitgepakt, ben ik enorm blij met de kwaliteit van mijn BESV-uw-product. Het is duidelijk gemaakt met liefde en aandacht voor detail. Elk aspect van het product lijkt doordacht te zijn ontworpen om maximale prestaties te bieden zonder afbreuk te doen aan comfort of duurzaamheid. Over het algemeen kan ik BESV ten zeerste aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar hoogwaardig fietsgerief of andere gerelateerde producten. Hun aandacht voor detail is ongeëvenaard, net als hun klantenservice.

N
Naud 2 jaar geleden
Bestellen
6
Service
10
Prijs
8
Bezorging
8
Totaal
8
Zou hier weer kopen?

Schrijf zelf een review