Bedrent

Alle reviews

Bedrent

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Affiliate ilmoittaminen: Tämä viesti sisältää kumppanilinkin, joka tarkoittaa, että kun napsautat NÄYTÄ-painiketta ja teet ostoksen sivulla, saatamme saada palkkion, joka auttaa sivuston ylläpitämisessä

Alle reviews (0)

  • No reviews yet!

    Find companies you have experience with and write reviews about them! Your reviews contribute to a more transparent market and improve the reliability of companies.

Anderen bekeken ook

Logo Meubis
Meubis

Een leuk en stijlvol interieur doet veel voor je gemoedsrust. Kwalitatieve meubels gaan ook langer mee, dus je hebt er meer genot van. Bij Meubis k...

Bedrent

Betalen voor het gebruik zonder iets daadwerkelijk te bezitten wordt steeds populairder. Het leasen van auto's en fietsen is al heel normaal. Bij Bedrent is het huren van een premium boxspring bed gemakkelijk en betaalbaar voor bijna iedereen. Op deze pagina kunt u de aanbevelingen, klachten en tips van andere mensen over Bedrent lezen of u kunt uw eigen aanbevelingen, klachten en tips over het bedrijf achterlaten door middel van een review. Ook kunt u op deze website op andere soortgelijke bedrijven zoeken. Dit zodat u altijd en op elk moment weet waar u nou precies aan toe bent. 

Over Bedrent
Bedrent is een label van Forlease BV en is gespecialiseerd in private lease of per maand betalen oplossingen voor consumenten op het internet. Het bedrijf heeft de missie om de slaapwereld van premium boxspring bedden te veranderen en meer bereikbaar te maken voor iedere consument. Het bedrijf serveert meerdere klanten: allereerst particuliere klanten, daarnaast hebben zij zakelijke mogelijkheden voor hotels, bed & breakfast's, enzovoort. Naast particulier en zakelijke klanten hebben zij ook nog een shortlease propositie voor bijvoorbeeld expats. Het bedrijf geeft de mogelijkheid tot betalen per maand zonder BKR registratie en overdracht van al uw persoonlijke gegevens aan een voor u onbekende derde partij. 

Producten en diensten van Bedrent
Het bedrijf levert, plaatst en installeert rechtstreeks af fabriek in eigen beheer top kwaliteit boxspring bedden van het premium merk Lettobeds. U kunt die gemakkelijk per maand betalen vanaf 25 euro inclusief btw. De slaapspecialisten van Bedrent met ruim 35 jaar ervaring in het vak hebben met zorg en oog voor detail voor u een overzichtelijke collectie kwaliteitsboxspring bedden van het merk Lettobeds samengesteld. U kunt kiezen uit een tiental vlak of elektrisch verstelbare boxsprings in het segment superieur, royaal of presidentieel pro rato uw wensen en uw budget. Daarna volgt de kleur en afmeting, tot slot kiest u de gewenste comfort en afwerking. 

Ieder Lettobed boxspring wordt met de hand op maat gemaakt conform uw wensen en op ongeveer 180 punten gecheckt alvorens het bedrijf de boxspring plaatst en installeert op uw adres. Er worden uitsluitend triple A kwaliteit materialen gebruik en op Lettobeds zit standaard tot 25 jaar volledige garantie. Dagelijks werkt het bedrijf met een team van enthousiaste werknemers aan uitbreiding, verbetering en vernieuwing van hun producten. Daardoor wordt u uitgerust wakker op een top kwaliteit boxspring bed voor een vast laag bedrag per maand. Zo houdt u dus wat geld over voor uzelf elke maand. 

Aanbevelingen, klachten en tips over Bedrent
Heeft u nou ook een mening en/of beoordeling over Bedrent? ReviewsBird is opgericht om over verschillende bedrijven een transparant beeld te krijgen. Het is daarom ook goed om uw oordeel en/of mening door middel van een review over Bedrent op ReviewsBird te delen. Ook kunt u op ReviewsBird de aanbevelingen, klachten en tips van andere mensen over Bedrent vinden en uw eigen aanbevelingen, klachten en tips achterlaten. Lees hier dan ook de ervaringen van andere mensen over Bedrent of laat uw eigen ervaring door middel van een review over Bedrent nu achter.