BCC

Alle reviews

BCC

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Affiliate ilmoittaminen: Tämä viesti sisältää kumppanilinkin, joka tarkoittaa, että kun napsautat NÄYTÄ-painiketta ja teet ostoksen sivulla, saatamme saada palkkion, joka auttaa sivuston ylläpitämisessä

Alle reviews (0)

  • No reviews yet!

    Find companies you have experience with and write reviews about them! Your reviews contribute to a more transparent market and improve the reliability of companies.

Anderen bekeken ook

Logo Meubis
Meubis

Een leuk en stijlvol interieur doet veel voor je gemoedsrust. Kwalitatieve meubels gaan ook langer mee, dus je hebt er meer genot van. Bij Meubis k...

BCC

BCC is een Nederlandse winkelketen die consumentenelektronico verkoopt. De naam BCC komt oorspronkelijk van Bakker Cash & Carry. De slogan van het bedrijf is "Altijd een oplossing in huis!'".  Het bedrijf is opgericht in 1945 door Herman Bakker. De industrie waar zij zich in bevinden is de electronica retail industrie. Op deze pagina kunt u de aanbevelingen, klachten en tips over BCC van andere mensen lezen of uw eigen aanbevelingen, klachten en tips achterlaten door middel van een review. Ook kunt u op ReviewsBird op andere soortgelijke bedrijven zoeken. 

Over BCC
BCC werd dus in 1945 opgericht door Herman Bakker. Oorspronkelijk was het een elektronicawinkel in Amsterdam West. Samen met zijn zoons Carel en Coos werd in 1962 een tweede filiaal van de winkel geopend in Amsterdam-Osdorp aan het Tussen Meer. Vanaf 1969 zetten Carel en Coos Bakker dit bedrijf voort onder de naam BCC. In oktober van het jaar 2014 telde BCC 57 winkelsin Nederland en werd een groot deel van hun omzet online gerealiseerd. Per 1 februari 2015 nam BCC achttien winkels over van HiM Retail, de eigenaar van de winkelformules De Harense Smid, Mikro-Electro en It's. De deal houdt verder in dat HiM Retail ongeveer tien winkels moest sluiten omdat zij anders teveel zouden concurreren met de BCC-winkels. BCC nam circa honderd vijftig medewerkers over en na de overname telde BCC 69 winkels. 

Producten en Diensten van BCC
BCC biedt dus diverse elektronica producten aan voor de retail markt. Maar zit daar nou ook wat voor u bij? Waarschijnlijk wel, BCC heeft een breed assortiment aan elektronica producten. Zo kunt u bijvoorbeeld denken aan producten voor uw huishouden en keuken apparatuur maar ook aan computers en laptops of producten die handig zijn voor uw game lifestyle. U kunt het zo gek niet bedenken op elektronica gebied en BCC heeft het. Zo is er dus voor iedereen wat wils. Ook probeert BCC lage prijzen aan te houden door markt onderzoek te doen en promoties aan te bieden. 

Als u wat bestelt bij BCC in de online winkel bezorgt BCC het gratis bij u thuis. Hun eigen installatieservice kan er bovendien ook nog voor zorgen dat uw apparaat bij u thuis geïnstalleerd wordt. Heeft u een oud apparaat dat BCC voor u mee terug kan nemen? Dan doen zij dit ook graag. Zo zorgt BCC ervoor dat uw producten op een milieuvriendelijke manier worden gerecycled. BCC ziet duurzaamheid namelijk als een belangrijk onderdeel van hun bedrijfsvoering. 

Aanbevelingen, klachten en tips over BCC
Heeft u nou ook een mening en/of beoordeling over BCC? ReviewsBird is opgericht om over verschillende bedrijven een transparant beeld te krijgen. Het is daarom ook goed om uw oordeel en/of mening door middel van een review over BCC op ReviewsBird te delen. Ook kunt u op ReviewsBird de aanbevelingen, klachten en tips van andere mensen over BCC vinden en uw eigen aanbevelingen, klachten en tips achterlaten. Lees hier dan ook de ervaringen van andere mensen over BCC of laat uw eigen ervaring door middel van een review over BCC nu achter.