Babypark

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 8
Service 10
Prijs 8
Bezorging 10

Totaal

9
100.0% zou hier weer kopen

Babypark

Als ouder, is een nieuw kind verwelkomen tot het gezin wellicht wel een van de mooiste dingen. Wellicht dat je zelf ook een baby'tje krijgt, of misschien zelfs hebt gekregen. Deze heeft natuurlijk wel allerlei artikelen nodig, tijdens je zoektocht naar een plek waar je alles voor je baby(s) kunt kopen, ben je wellicht wel eens bij Babypark terecht gekomen. Babypark is een van de grootste megastores gespecialiseerd in de verkoop van babyspullen.

Je wilt natuurlijk wel dat alles aan de producten die je bij hun koopt, zou kloppen. Het draait hier immers wel om je geliefde kindje. Weet je eigenlijk wel zeker of ze bij Babypark aan jouw wensen en verwachtingen zullen voldoen? Om daar beter achter te komen kan je op ons review portaal, beoordelingen en reviews lezen. Op deze manier kan je potentieel beter inschatten of Babypark wel écht bij jou past.

Wat is Babypark

Babypark is een familiebedrijf met vestigingen verspreid door Duitsland en Nederland, naar eigen zeggen zijn ze niet alleen de grootste babywinkel, maar ook nog eens de goedkoopste, aldus Babypark. De geschiedenis van Babypark begon in 1979, toen werd er besloten een kleine winkel aan huis te openen. In 1987 besloten ze om de eerste winkel te openen in Kesteren. Vandaag de dag kent Babypark echter meer dan één winkel, ze hebben namelijk ‘’mega stores’’ verspreid door zowel Nederland als Duitsland. Ze zijn ook in bezit van hun eigen webshop waar ook een ruim assortiment aan babyspullen te vinden is.

Producten en diensten Babypark

Eenmaal op de webshop van Babypark aangekomen bevinden verschillende categorieën aan babyspullen, denk aan: babykamers, kinderkamers, autostoelen, kinderwagens, buggy’s, kinderstoelen en nog meer. Deze categorieën zijn ieder weer onderverdeeld en opgemaakt uit allerlei verschillende subcategorieën. Als je geïnteresseerd bent in een van deze specifieke artikelen kan je je zoektocht verder uitbreiden door het filter op hun website te gebruiken, zo kan je filteren op eigenschappen als: prijs, kleur, merk, stijlen en nog veel meer eigenschappen.

Babypark levert op dit moment via PostNL of Same Day Delivery - Trunkrs, in Nederland. Daarbij wordt er € 3,50 aan verzendkosten voor bestellingen onder de € 20,- in aanmerking gebracht voor PostNL bezorgingen. Alles daarboven dat via PostNL wordt bezorgd wordt gratis geleverd. Leveringen via Same Day Delivery - Trunkrs zijn € 5,45 voor alles boven de € 20,- alles daaronder is € 1,95.

Werken bij Babypark

Heb jij interesse om te gaan werken voor Babypark? Dan kan dat, op de website van Babypark is namelijk een speciale pagina met vacatures gemaakt. Hier kan je alle vacatures vinden die op dat moment actueel zijn. Ook kan je hier informatie vinden over wat andere collega’s te zeggen hebben over werken bij Babypark. Eveneens wordt er ook informatie gegeven over de ‘’Babypark academy’’, of te wel, het proces dat jij als medewerker bij Babypark meemaakt: veel leren in de praktijk en ervaring opdoen op allerlei gebieden.

Reviews en beoordelingen Babypark

Al ooit een bestelling geplaatst bij Babypark? Dan zijn we benieuwd naar jouw mening, over hoe jij Babypark hebt ervaren. Heb je complimenten voor ze, of viel het tegen en waarom dan. Wil je zelf meer leren over Babypark, of andere (gelijksoortige) ondernemingen? Dan ben je welkom om bij ons een kijkje te nemen naar de reviews en beoordelingen, van consumenten voor consumenten.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Spotlight: Wat zeggen onze klanten?

v
van den Broek 2 jaar geleden
9
Babypark is echt een geweldige babywinkel. Als kersverse ouder had ik geen idee wat ik precies nodig had voor de babykamer en wandelwagen, maar in Babypark vond ik alles wat ik zocht. De win...

Alle reviews ( 1 )

Een Absolute Aanrader: Babypark

Babypark is echt een geweldige babywinkel. Als kersverse ouder had ik geen idee wat ik precies nodig had voor de babykamer en wandelwagen, maar in Babypark vond ik alles wat ik zocht. De winkel biedt de grootste selectie van babyproducten tegen zeer lage prijzen. Hun assortiment aan kinderwagens was vooral indrukwekkend - meer dan 500 keuzes! Het personeel was uiterst behulpzaam en nam alle tijd om al mijn vragen te beantwoorden en mij door het hele proces te begeleiden. De winkel zelf was ook erg prettig, dankzij hun overzichtelijke opzet waarin je gemakkelijk tussen verschillende merken kon bladeren en vergelijkbare producten naast elkaar kon zien. Nadat we hadden gekozen uit alle opties, heeft het afrekenproces niet lang geduurd en we liepen naar buiten met onze aankopen. Ik zou Babypark ten zeerste aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar babyproducten tegen betaalbare prijzen. Hun enorme collectie in combinatie met het vriendelijke personeel maakt dit tot een onverslaanbare ervaring!

v
van den Broek 2 jaar geleden
Bestellen
8
Service
10
Prijs
8
Bezorging
10
Totaal
9
Zou hier weer kopen?

Schrijf zelf een review

We gebruiken affiliate links. Als je klikt en iets koopt, kunnen we een commissie krijgen zonder extra kosten voor jou. Bedankt voor je steun!