America Today

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 6
Service 8
Prijs 8
Bezorging 6

Totaal

7
100.0% zou hier weer kopen

America Today

America Today Overview

America Today is een bekend kledingmerk in Nederland dat werd opgericht in 1989. Met een focus op de Amerikaanse lifestyle, brengt het merk populaire Amerikaanse modetrends naar Nederland. Het assortiment omvat kleding voor dames, heren en kinderen, evenals regenjassen en accessoires. America Today streeft ernaar om kleding te bieden die een combinatie is van plezier, authenticiteit, verantwoordelijkheid en gelijkheid.

Een Mix van Stijlen

Wat America Today onderscheidt van andere kledingmerken is de combinatie van verschillende stijlen. Of je nu op zoek bent naar een stoere jeans, een comfortabele hoodie of een trendy varsity jacket, America Today heeft het allemaal. Het merk weet de essentie van de Amerikaanse mode vast te leggen en dit zie je terug in hun ontwerpen.

"Fashion is fun! Wij vinden het belangrijk om onszelf niet te serieus te nemen en plezier te hebben."

Authenticiteit is Key

Mensen die een eigen stijl hebben en graag hun eigen weg kiezen, zullen zich zeker kunnen identificeren met America Today. Het merk moedigt zijn klanten aan om authentiek te blijven en trouw te blijven aan zichzelf. Met een breed scala aan kledingstukken en accessoires kunnen klanten hun eigen unieke outfits creëren en laten zien wie ze echt zijn.

"Net als jij kiezen wij onze eigen weg en blijven wij altijd trouw aan onszelf."

Verantwoordelijkheid voor Mens en Milieu

America Today erkent ook het belang van verantwoordelijkheid nemen voor het milieu. Het merk zet zich in voor duurzame mode die een leven lang meegaat. Door te kiezen voor duurzame materialen en het aanbieden van vintage kleding, helpt het merk de impact op het milieu te verminderen. Daarnaast wordt er gestreefd naar gelijkheid, waarbij het maakt niet uit wie je bent, alleen dat je je goed voelt in de kleding van America Today.

"Er is geen planet B. America Today zet elke dag een stap in de juiste richting om de impact van onze collectie op mens en milieu te verbeteren."

Review Achterlaten

Als u ervaring heeft met America Today, nodigen wij u graag uit om een review achter te laten op onze website. We waarderen uw feedback en mening, en het helpt andere klanten om een weloverwogen beslissing te nemen bij het winkelen bij America Today. Bedankt voor uw ondersteuning!

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Spotlight: Wat zeggen onze klanten?

K
Koen 1 jaar geleden
7
Ik heb onlangs een geweldige ervaring gehad bij America Today. Ik was op zoek naar iconische Amerikaanse kleding en vond precies wat ik wilde in hun online shop. De nieuwe collectie is gewel...

Alle reviews ( 1 )

Een Geweldige Online Shop voor Iconisch Amerikaanse Kleding

Ik heb onlangs een geweldige ervaring gehad bij America Today. Ik was op zoek naar iconische Amerikaanse kleding en vond precies wat ik wilde in hun online shop. De nieuwe collectie is geweldig! Wat me vooral opviel, is hoe ze vintage items zoals denim, chino's, sweats en tees een modern randje geven. Hierdoor krijg je als klant het beste van beide werelden: de klassieke American lifestyle gecombineerd met hedendaagse trends. De website was gemakkelijk te gebruiken en navigeren, waardoor mijn browse-ervaring soepel verliep. Ik heb ook waardering voor hun snelle leveringsproces - binnen een paar dagen had ik mijn aankoop al thuis bezorgd gekregen. Kortom, als je op zoek bent naar trendy maar toch tijdloze Amerikaanse kledingstijlen, dan raad ik absoluut aan om eens een kijkje te nemen bij America Today!

K
Koen 1 jaar geleden
Bestellen
6
Service
8
Prijs
8
Bezorging
6
Totaal
7
Zou hier weer kopen?

Schrijf zelf een review