AllesvoorBBQ

Alle reviews

AllesvoorBBQ

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke beoordelingen, ervaringen, reviews en klachten! Maak kennis met de beste online winkels en dienstverleners uit de indrukken die ze bij mensen hebben.

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven.

Anderen bekeken ook

Logo De Witgoed Outlet
De Witgoed Outlet

Soms wil je gewoon ander witgoed in huis. Je wilt niet perse een bepaalde type, maar je wilt een andere aanschaffen. Online zoek je naar verschille...

Logo Maxiaxi
Maxiaxi

MaxiAxi specialiseert zich in licht- en geluidsapparatuur. Het bedrijf is een onderdeel van de Tronios groep, één van Europa's groots...

Logo Computer-Bestel.nl
Computer-Bestel.nl

Met vrienden deelnemen aan een game spel op afstand is een leuk tijdverdrijf tijdens de lockdown die de Covid-19 Pandemie met zich mee brengt. Een ...

Logo V&D
V&D

Heb je wel eens een artikel besteld bij V&D online? We horen graag wat je ervaring is zodat anderen kunnen bepalen of ze ook iets gaan bestelle...

AllesvoorBBQ

Als het zomer wordt, gaan veel Nederlanders graag eens in de tuin zitten. En wat is er dan leuker dan een gezellige barbecue? Wat vlees lekker grillen, heerlijk. Natuurlijk heb je hiervoor een kwalitatieve barbecue nodig, net als een heleboel accessoires, houtskool, enzovoort. Als het om een barbecue gaat heb je immers zeer veel keuze. Bij AllesvoorBBQ kun je terecht voor de aanschaf van min of meer alle soorten barbecues, net als alle accessoires die je nodig hebt. Omdat je met je eten (en dat van eventuele gasten) geen risico wil nemen, moet je wel zeker zijn dat je een goede barbecue aankoopt uiteraard! Hier op ReviewsBird heb je een mooi overzicht van alle beoordelingen van mensen die reeds een aankoop hebben gedaan bij AllesvoorBBQ. Hoe waren hun ervaringen? Zie je veel klachten, of toch heel wat complimentjes? Baseer je hierop, dan weet je zeker of je ook bij AllesvoorBBQ een barbecue kan aankopen of niet.

Over AllesvoorBBQ
AllesvoorBBQ is een Nederlands bedrijf waar je in hun 7 vestigingen en via de webshop terecht kan voor alle zaken die te maken hebben met een barbecue. Je kunt dit bedrijf contacteren per live chat op de website (tot 21:00 uur geopend), met een e-mail, per telefoon, of gewoon rechtstreeks in de winkel. Deze winkels zijn gevestigd in Amsterdam, Breda, Doetinchem, Eindhoven, Naarden, Utrecht en Zoeterwoude. Deze zijn 7 dagen per week open. Hiernaast zijn er nog afhaalpunten in Arnhem en Nijmegen. AllesvoorBBQ beschikt over een nieuwsbrief, waarvoor je je kunt inschrijven om acties, nieuws en andere promoties te ontvangen. Ook via Facebook, Instagram en YouTube zijn ze actief.

Producten en diensten van AllesvoorBBQ
Via de webshop van AllesvoorBBQ kun je een heleboel zaken kopen die te maken hebben met barbecue. Zo kun je er onder andere een Gas BBQ aanschaffen, een Houtskool BBQ, een Kamado BBQ en een Elektrische BBQ. Ook voor Buitenkeukens kun je artikelen vinden, dat is in feite een uitgebreide gasbarbecue met een heleboel modules, zoals een sideburner, een kraan, koelkast en bergruimte. Ook voor BBQ Accessoires kun je hier terecht, zoals roosters, draaispitten, bakplaten, reinigers, boeken, houtskool, onderdelen, enzovoort.

Tot slot is er nog een sectie Opruiming, waar je een heleboel zaken in afslag kan aanschaffen. Je kunt bij AllesvoorBBQ allerlei bekende merken aanschaffen, zoals Weber, Everdure, Grill Guru, Brada, Trendhout, Grandhall, Big Green Egg en The Bastard. De prijzen die vermeld worden op de website zijn inclusief BTW. Vanaf je voor een bepaald bedrag bestelt, krijg je je producten thuis gratis geleverd. Bij AllesvoorBBQ kun je betalen per iDeal, Bancontact Mister Cash, MasterCard en VISA.

Klachten, complimenten en tips voor AllesvoorBBQ
Wat is jouw mening over AllesvoorBBQ? Als je ooit al eens iets hebt aangekocht bij dit bedrijf, en je wil daar één en ander over vertellen, kun je dat hier bij ReviewsBird zeker doen. Ben je tevreden over je barbecue en heb je er nog altijd genot van? Dan is een complimentje aan het bedrijf zeker leuk! Of wil je eerder een klacht neerleggen en andere mensen waarschuwen voor AllesvoorBBQ? Dat kan ook. Wat jouw mening ook is, schrijf een review en informeer anderen erover.