Adobe

Alle reviews

Adobe

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke beoordelingen, ervaringen, reviews en klachten! Maak kennis met de beste online winkels en dienstverleners uit de indrukken die ze bij mensen hebben.

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven.

Anderen bekeken ook

Logo Bimago
Bimago

Schilderijen behoren van oudsher tot de meest populaire wanddecoraties. Of het nu art prints, foto's op canvas of met de hand geschilderde beelden ...

Logo TopGear Magazine
TopGear Magazine

Ben jij een autoliefhebber en blijf je graag op de hoogte van het laatste autonieuws of de leukste autofijtjes en andere informatie? Dan kan het zi...

Logo 2Cheap
2Cheap

Ben je vaak op zoek naar willekeurige producten die je niet bij een gespecialiseerd bedrijf wilt halen, maar juist bij een onderneming die een bred...

Logo Painting Expert
Painting Expert

Schilderen is een kunst. Door te schilderen kun je je creativiteit kwijt. Zeker met de vele mogelijkheden die er bestaan. Painting Expert is hiervo...

Adobe

Creatief bezig zijn door middel van foto’s te bewerken, illustraties te maken, video’s te creëren en meer: adobe biedt die mogelijkheden. Als je hier geïnteresseerd in bent zul je vast wel eens van Adobe gehoord hebben. 

Adobe biedt verschillende software producten aan. Terwijl jij opzoek bent naar software programma’s, die je voor het werk of als hobby nodig hebt let je natuurlijk op allerlei verplichtingen, zoals: wat is de prijs? Wat voor mogelijkheden biedt het? Hoe makkelijk is het om te gebruiken? Dit zijn allemaal belangrijke factoren waaraan de software die jij graag wilt gebruiken aan moet voldoen. Voor een antwoord op dit soort vragen ben je welkom op onze review website waar je reviews en beoordelingen van dit soort bedrijven kunt lezen. 

Wat is Adobe
Adobe dat oorspronkelijk bekend stond als Adobe Systems Incorporated, werd in 1982 opgericht door Charles Geschke en John Warnock. In 1983 werd er officieel een vennootschap gesloten in Californië, uiteindelijk werd dat hernieuwd in 1997 in Delaware. In 1983 werd Adobe officieel geïntroduceerd op de beurs. 

Adobe’s hoofdkantoor staat hedendaags in San Jose, Californie, VS. In totaal werken er meer dan 24.000 werknemers voor Adobe wereldwijd. De focus van adobe ligt op het stimuleren van creativiteit dat transformatie stimuleert - persoonlijk en professioneel in alle sectoren. Het gaat voornamelijk om digitale innovatie, die mogelijk wordt gemaakt door haar producten. 

Producten en diensten Adobe
Als je op de website van Adobe aankomt staan er gelijk verschillende categorieën voor je klaar, die weer onderling apart opgesplitst zijn. Hierbij draait het om: creativiteit en design, PDF en e-handtekeningen en marketing en commerce. Denk daarbij aan titels als: Photoshop, Illustrator, After Effects, Acrobat, Analytics en ga zo maar door. Adobe biedt dus een digitale omgeving waarin de creativiteit gestimuleerd wordt. 

Voor de meeste producten van adobe is het mogelijk om eenmalig een proefversie aan te vragen. Als je tevreden bent met de software die Adobe je levert, kun je na die proefversie kiezen voor een maandelijks of jaarlijks lidmaatschap. Software kan geïnstalleerd worden vanaf de website op je PC, ook biedt Adobe apps aan die op de mobiel werken. 

Contact
Als je hulp of ondersteuning nodig hebt, of om een andere reden contact wil opnemen met Adobe, dan kan dat op verschillende manieren. Via Adobe Help Center kan je zelf je vragen opzoeken, als je nog niet gezocht hebt kan je als individu, team of onderneming op persoonlijke wijze contact opnemen. Ook kent Adobe een Youtube en Twitter account waarop je terecht kunt voor tips. Via de Adobe Support Community kan je vragen stellen aan andere mensen die ook producten van Adobe gebruiken. Als je zou willen bellen met het hoofdkantoor is dat ook mogelijk met het nummer: 408-536-6000. 

Reviews en beoordelingen Adobe
Misschien heb je al eens software gebruikt van Adobe, of een andere ervaring opgedaan met de softwarefabrikant. Dan vinden wij het van belang dat het mogelijk voor jou is om deze ervaring in de vorm van een review op onze site te delen. Hierdoor kunnen andere bezoekers die ook geïnteresseerd zijn in Adobe makkelijker inschatten of de producten en diensten zullen voldoen aan hun wensen. Wil je graag meer weten over de indruk van andere klanten? Bezoek dan onze site om reviews en beoordelingen te lezen.