Acer

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 10
Service 10
Prijs 10
Bezorging 10

Totaal

10
100% zou hier weer kopen

Acer

Op zoek naar een echt game-monster, of ben je simpelweg op zoek naar nieuwe elektronica, zoals opladers, laptops, monitoren, desktops en toebehoren? Dan is Acer wellicht wel een interessant bedrijf, de kans is groot dat je al eens van de tech-gigant hebt gehoord. Acer is immers een relatief groot bedrijf op het gebied van elektronica.

Echter kan elektronica al gauw prijzig worden, zeker als je meerdere producten in een keer wilt bestellen. Weet je eigenlijk wel zeker of het het waard is om bij Acer te bestellen? Zijn er betere alternatieven, wat voor ervaringen doen andere consumenten op die bij hun bestellen en wat kan je eigenlijk verwachten van de klantenservice? Dit soort aspecten spelen tijdens je bestelproces een belangrijke rol, vandaar dat je op ons reviewplatform, beoordelingen en reviews kunt vinden, die dit soort vragen aankaarten.

Wat is Acer

Acer, officieel bekend als Acer Inc. Is een Taiwanees multinationaal hardware en elektronica bedrijf. Daarbij werken ze aan het leveren, designen, produceren, de marketing en andere processenen. Acer werd opgericht in 1976 in Taiwan, momenteel staat hun hoofdkwartier nog steeds in Taiwan. Jason Chen is sinds 2014 de CEO. In 2020 werkte er zo’n 7.500+ medewerkers bij het bedrijf.

Producten en diensten Acer

Op de webshop van Acer zijn diverse elektronica producten en toebehoren te vinden, denk aan: laptops, desktops, beeldschermen (monitoren), randapparatuur, gaming, zakelijk, back to school en accessoires. Deze categorieën zijn opgemaakt aan een ruim assortiment, om zo goed mogelijk aan ieders eisen te voldoen. Daarbij heb je de keuze om te filteren op vele eigenschappen als: prijs, scherm formaat, korting, technische eigenschappen (processor, geheugen, etc.) schermresolutie, serie, kleur en nog veel meer.

Acer heeft haar eigen ‘’bestel support’’, hier kan je voor technische hulp voor je apparaat terecht. Tevens hebben ze ook een pagina met veelgestelde vragen, wellicht dat daar al de informatie staat vermeld die je zoekt. Vragen kunnen namelijk al gauw met elektronica op komen dagen, al helemaal als je in gedachte meeneemt dat er zo veel Nederlandse huishoudens over een laptop of desktop beschikken.

Acer Community

Acer heeft een eigen online gemeenschap, deze heeft een aparte website, maar staat wel gelinkt op de normale acer website. De Acer Community is engelstalig, hier kan je allerlei artikelen vinden over doelstellingen, mijlpalen en andere informatie. Deze komt niet alleen in de vorm van tekst, je kunt er ook video’s met uitleg en informatie vinden. Tevens wordt er ook posts gemaakt waar op kan worden geantwoord, hier komen allerlei onderwerpen onder de loep te liggen. Tevens kan je het ook als vorm van hulp gebruiken, zo kan je zelf je probleem aankaarten, of kan je andere helpen als je een oplossing denkt te hebben. Artikelen gaan niet alleen over Acer’s producten, ze gaan ook over tips rondom elektronica, duurzaamheid en andere onderwerpen.

Reviews en beoordelingen

Heb jij al ooit een bestelling geplaatst bij Acer? Dan zijn we erg benieuwd naar jouw ervaring met hun, laat deze hier in de vorm van een review bij wens achter. Op die manier deel je niet alleen je belangrijke mening, ook help je andere geïnteresseerde consumenten. Met de hulp van jouw ervaringen kunnen ze namelijk (wellicht) beter inschatten of Acer wel écht in de werkelijkheid bij hun zal passen. Wil je zelf meer leren over andere ondernemingen? Neem dan een kijkje op onze reviewsite, waar je reviews en beoordelingen van consumenten kunt vinden.


Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews ( 0 )

Nog geen reviews.

Schrijf zelf een review

We gebruiken affiliate links. Als je klikt en iets koopt, kunnen we een commissie krijgen zonder extra kosten voor jou. Bedankt voor je steun!