999Games reviews, ervaringen en klachten van klanten

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 10
Service 10
Prijs 10
Bezorging 10

Totaal

10
100% zou hier weer kopen

999Games

Ben je op zoek naar een nieuw bordspel voor een avondje met vrienden? Of speel je liever kaartspelletjes met je vrienden? 999games is een Nederlandse uitgever van spellen zoals bordspellen, kaartspellen en ruilkaartspellen. Op 999games.nl kun je de bordspellen ook allemaal bekijken en kopen. 999games zorgt er dan voor dat de spellen gewoon bij jou thuis bezorgd worden. Kom je er nog niet helemaal uit? En ben je benieuwd of 999games een betrouwbare webshop heeft? Hier op ReviewsBird kun je de reviews van andere mensen lezen, zo kun je jezelf goed informeren over 999games en kun je snel zien of de webshop betrouwbaar is en bij jou wensen past.

Over 999games

999games is een Nederlandse uitgever van bordspellen, kaartspellen en ruilkaartspellen. Het werd in 1990 opgericht door Michael Bruinsma en was in eerste instantie een postorderbedrijf.
Bruinsma verkocht de door hem geïmporteerde spellen in eerste instantie telefonisch en op spellendagen in Nederland, België, Duitsland en Denemarken.

In 1993 beleefde het bedrijf een doorbraak toen het de mogelijkheid kreeg om Magic: The Gathering te distribueren. Daardoor werd het bedrijf een groothandel.

Het bedrijf verkoopt onder meer bekende spellen als Kolonisten van Catan, Magic: the Gathering en 30 seconds.


Assortiment 999games

999games heeft een breed assortiment aan bordspellen, kaartspellen en ruilkaartspellen.

Daarnaast verkopen ze ook puzzels van 100 stukjes tot aan puzzels van 3000 stukjes. Ze verkopen dobbelspellen, strategiespellen, reisspellen, spellen voor kinderen en verschillende uitbreidingen voor spellen. Denk bij bordspellen bijvoorbeeld aan Kolonisten van Catan en 30 seconds. Bij escape room spellen kun je denken aan de verschillende versies van Exit en bij dobbelspellen aan Clever, Regenwormen en Keer op Keer.

Betalen en verzenden

999games verzendt door heel Nederland en België. Bij een bestelling in Nederland boven de 29 euro is de bezorging van je bestelling gratis. Anders bedragen de verzendkosten 3.99.
Bij een bestelling in België boven de 39 euro is de bezorging van je bestelling gratis. Anders bedragen de verzendkosten 6.75.

Je kunt bij 999games.nl betalen met Ideal en Bancontact.

Retourneren en ruilen

Als je niet tevreden bent over je product, kun je je product binnen 14 dagen terugsturen. Je moet dan wel altijd de retourbon toevoegen. Je vindt de retourbon in de doos van je bestelling.

Contact 999games

Voor vragen, advies en klachten is de klantenservice van 999games te bereiken op maandag t/m vrijdag op telefoonnummer: 0900 - 999 0000.

Als er een onderdeel van je spel mist kunt je ook een formulier invullen op de website van 999games. 999games zorgt er dan voor dat het missende onderdeel naar je wordt opgestuurd.

Reviews, ervaringen en beoordelingen 999games

Heb jij al een keer een spel besteld bij 999games.nl? En was je tevreden over je bestelling of juist niet? Deel je mening met ons hier op ReviewsBird, daarmee help je ons en toekomstige klanten van 999games. Door jouw beoordeling achter te laten kunnen andere mensen een beeld vormen van 999games, en bijvoorbeeld snel zien of de webshop betrouwbaar is en goed levert.

Ook als je ervaring met 999games is tegengevallen horen we graag van je. Alleen met positieve en negatieve reviews kunnen we voor toekomstige klanten een zo duidelijk beeld schetsen van 999games.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews ( 0 )

Nog geen reviews.

Schrijf zelf een review