Openbank reviews en ervaringen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 8
Service 8
Prijs 8
Bezorging 10

Totaal

8.5
100.0% zou hier weer kopen

Openbank

Openbank is een bank voor de toekomst. Maar wat wordt hier precies mee bedoelt? En wat heeft Openbank te maken met duurzaamheid en goede doelen? Wij van ReviewsBird willen u helpen om antwoorden op deze vragen te krijgen. Dit doen wij door de meningen, ervaringen en beoordelingen van klanten van Openbank te verzamelen. Zo kunt u erachter komen waar deze bank precies voor staat en of u met ze in zee kunt gaan.

Over Openbank

Openbank is een vernieuwende bank die deel uitmaakt van de Santander Group. Het is een Spaanse onlinebank, die sinds 1995 is opgericht. Banco Santander creëerde in 1995 als eerste de telefonische bank en was de eerste financiële instelling zonder commissies. In 1996 werd de website gelanceerd, dit zorgde ervoor dat het de eerste directe bank in Spanje werd, waar klanten banktransacties via internet en telefoon konden doen. Openbank valt onder de Europese banken. Hierdoor moet het voldoen aan een aantal beschermingsmaatregelen, zoals de Europese wet van 2014. Deze voorwaarden bieden bescherming, als de bank bijvoorbeeld in problemen geraakt of in een crisis beland. De site geeft aan wie er verder betrokken is bij het managementteam in hun diversiteit in de boardroom.

Producten en diensten van Openbank


Om mensen aan te trekken, biedt Openbank allerlei extra diensten. U kunt bij Openbank zelf kiezen hoe uw betaalpas eruit ziet. U kunt uw ontwerp dus zelf kiezen en de betaalpas is geheel gratis. Wilt u een spaarrekening aanmaken? Dan kan dit ook bij Openbank. Ze bieden een "Welkom spaarrekening" en een "Open Spaarrekening”. Beide rekeningen kunt u gratis openen. Bij de welkom spaarrekening krijgt u 2% rente, een gratis betaalpas en een travel card plan. Bij de open spaarrekening kunt u volgens Openbank tot 0,20% rente krijgen. Het geld dat u op de bank heeft kunt op elk moment opnemen. Via de Robo-Advisor kunt u ook beleggen bij de Openbank. Een mooi doel van de bank is dat bij elke keer dat u opneemt, u een NGO naar keuze kunt steunen. Het bedrag van uw betaling wordt dan afgerond en kunt u zogenoemde Solidariteitsoverboeking uitvoeren naar een stichting, die u kunt selecteren uit een lijst.

Complimenten, klachten en tips voor Openbank

De bank is eenmaal 24 uur geopend. Maar als klant kunt u terecht van maandag tot en met zondag van 8:00 tot 22:00. Op de site staat vermeld dat u Openbank kunt bereiken op info@openbank.com als u vragen heeft. Ook kunt u vragen stellen via WhatsApp.

Heeft u al een rekening bij Openbank? Door het achterlaten van uw beoordeling weten anderen meer en krijgen zij goed beeld van de bank. Ze kunnen dan nagaan of het raadzaam is om zaken te doen met hen. Vertel hoe u de service ervaarde? Werkt de betaalpas overal? En tegen welke zaken loopt u aan? Deel uw mening over Openbank op reviewsbird.nl.

Bent u aan het overwegen om een rekening aan te sluiten bij de vernieuwende bank? Lees dan de reviews van klanten, die al een rekening hebben lopen bij de bank.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Spotlight: Wat zeggen onze klanten?

V
Vajèn 2 jaar geleden
8.5
Ik wil graag mijn positieve ervaringen delen over Openbank. Het is een online bank die ik onlangs heb ontdekt en ik ben er erg blij mee. De overstap naar Openbank was heel eenvoudig, het ope...

Alle reviews ( 1 )

Uitstekend bedieningsgemak tegenover nul kosten: Een review over OpenBank

Ik wil graag mijn positieve ervaringen delen over Openbank. Het is een online bank die ik onlangs heb ontdekt en ik ben er erg blij mee. De overstap naar Openbank was heel eenvoudig, het openen van een rekening duurde slechts enkele minuten. Wat mij ook verraste, waren de exclusieve voordelen die deze bank biedt. Eén van de grootste pluspunten is dat alles 100% gratis is! Dit omvat het openen van de rekening, het bijhouden van je saldo en het uitvoeren van transacties. Dat bespaart me niet alleen geld, maar geeft me ook gemoedsrust omdat er geen verborgen kosten zijn waar ik later voor moet betalen. Wat ik zeer waardeer aan deze online bank is hun klantenservice. Als sceptische klant met veel vragen kon ik altijd contact opnemen met hun vriendelijke medewerkers via verschillende kanalen zoals chat of e-mail. Ze legden alle aspecten in begrijpelijke termen uit zodat zelfs iemand als ik -die minder goed thuis is in financiële termen- alles snel door had. Kortom, Openbank heeft al mijn verwachtingen sloegen volledig waar óf eerlijk gezegd: overtroffen! Gratis gebruik maken van talloze functies -digitale assistentie-, persoonlijke ondersteuning én soepele transactiemogelijkheden . Ik raad deze efficiënte en betrouwbare online bank daarom zeker aan!

V
Vajèn 2 jaar geleden
Bestellen
8
Service
8
Prijs
8
Bezorging
10
Totaal
8.5
Zou hier weer kopen?

Schrijf zelf een review

We gebruiken affiliate links. Als je klikt en iets koopt, kunnen we een commissie krijgen zonder extra kosten voor jou. Bedankt voor je steun!