Openbank reviews en ervaringen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 10
Service 10
Prijs 10
Bezorging 10

Totaal

10
100% zou hier weer kopen

Openbank

Openbank is een bank voor de toekomst. Maar wat wordt hier precies mee bedoelt? En wat heeft Openbank te maken met duurzaamheid en goede doelen? Wij van ReviewsBird willen u helpen om antwoorden op deze vragen te krijgen. Dit doen wij door de meningen, ervaringen en beoordelingen van klanten van Openbank te verzamelen. Zo kunt u erachter komen waar deze bank precies voor staat en of u met ze in zee kunt gaan.

Over Openbank

Openbank is een vernieuwende bank die deel uitmaakt van de Santander Group. Het is een Spaanse onlinebank, die sinds 1995 is opgericht. Banco Santander creëerde in 1995 als eerste de telefonische bank en was de eerste financiële instelling zonder commissies. In 1996 werd de website gelanceerd, dit zorgde ervoor dat het de eerste directe bank in Spanje werd, waar klanten banktransacties via internet en telefoon konden doen. Openbank valt onder de Europese banken. Hierdoor moet het voldoen aan een aantal beschermingsmaatregelen, zoals de Europese wet van 2014. Deze voorwaarden bieden bescherming, als de bank bijvoorbeeld in problemen geraakt of in een crisis beland. De site geeft aan wie er verder betrokken is bij het managementteam in hun diversiteit in de boardroom.

Producten en diensten van Openbank


Om mensen aan te trekken, biedt Openbank allerlei extra diensten. U kunt bij Openbank zelf kiezen hoe uw betaalpas eruit ziet. U kunt uw ontwerp dus zelf kiezen en de betaalpas is geheel gratis. Wilt u een spaarrekening aanmaken? Dan kan dit ook bij Openbank. Ze bieden een "Welkom spaarrekening" en een "Open Spaarrekening”. Beide rekeningen kunt u gratis openen. Bij de welkom spaarrekening krijgt u 2% rente, een gratis betaalpas en een travel card plan. Bij de open spaarrekening kunt u volgens Openbank tot 0,20% rente krijgen. Het geld dat u op de bank heeft kunt op elk moment opnemen. Via de Robo-Advisor kunt u ook beleggen bij de Openbank. Een mooi doel van de bank is dat bij elke keer dat u opneemt, u een NGO naar keuze kunt steunen. Het bedrag van uw betaling wordt dan afgerond en kunt u zogenoemde Solidariteitsoverboeking uitvoeren naar een stichting, die u kunt selecteren uit een lijst.

Complimenten, klachten en tips voor Openbank

De bank is eenmaal 24 uur geopend. Maar als klant kunt u terecht van maandag tot en met zondag van 8:00 tot 22:00. Op de site staat vermeld dat u Openbank kunt bereiken op info@openbank.com als u vragen heeft. Ook kunt u vragen stellen via WhatsApp.

Heeft u al een rekening bij Openbank? Door het achterlaten van uw beoordeling weten anderen meer en krijgen zij goed beeld van de bank. Ze kunnen dan nagaan of het raadzaam is om zaken te doen met hen. Vertel hoe u de service ervaarde? Werkt de betaalpas overal? En tegen welke zaken loopt u aan? Deel uw mening over Openbank op reviewsbird.nl.

Bent u aan het overwegen om een rekening aan te sluiten bij de vernieuwende bank? Lees dan de reviews van klanten, die al een rekening hebben lopen bij de bank.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews ( 0 )

Nog geen reviews.

Schrijf zelf een review