Esketit reviews, ervaringen en klachten van klanten

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 10
Service 10
Prijs 10
Bezorging 10

Totaal

10
100% zou hier weer kopen

Esketit

Financiële instellingen zoals Esketit, waar je online kunt investeren in leningen, schieten als paddestoelen uit de grond. Maar hoe veilig en zeker zijn dit soort platforms? Zijn de risico's net zo groot als bij traditionele vormen van beleggen of zijn ze nog groter? Zijn de diverse andere aanbieders eigenlijk wel te vertrouwen? Lees de reviews van consumenten op onze website om er achter te komen hoe zijnde producten en service van deze en andere bedrijven waarderen. Op die manier kun je al heel wat risico's uitsluiten.

Over Esketit

Esketit

is in 2020 opgericht door Davis Barons en Mattis Ansviesulis en staat geregistreerd in Dublin, Ierland. Je kunt op het platform van dit bedrijf terecht als je wilt investeren in persoonlijke leningen. De site is te gebruiken in het Engels, Duits en Spaans dus enige kennis van een van deze talen maakt het navigeren wel wat makkelijker. De klantenservice van het bedrijf hanteert Europese openingstijden dus als je schriftelijk contact met een van de medewerkers op wilt nemen dan kan dat gewoon tussen 09.00 en 17.00 uur. Op de site van Esketit staat helaas geen telefoonnummer vermeld.

De producten van Esketit

In totaal beheert Esketit op dit moment meer dan 125 miljoen euro dat geïnvesteerd is in P2P leningen van financiële instellingen waar het bedrijf mee samenwerkt. Op de site kun je diverse categorieën kiezen om meer te weten te komen over de financiële diensten die er beschikbaar zijn. In de categorie Security & Risks vind je informatie over de risico's die het beleggen in dit soort leningen met zich meebrengt. De categorie Statistics lat duidelijk de statistieken en prestaties van Esketit in de laatste maanden zien. Met een minimale inleg van tien euro kun je op dit platform al investeren, waarvan sommige leningen tot wel 12% rendement bieden. De zogenaamde Loan Originators, de bedrijven die leningen verstrekken, waarmee Esketit samenwerkt zijn gevestigd in landen zoals Spanje, Mexico, Jordanië en zelfs Sri Lanka.

Registreren bij Esketit

Iedereen die 18 jaar of ouder is en beschikt over een bankrekening die geregistreerd staat in een land van de Europese Unie kan klant worden bij Esketit. Houdt er wel rekening mee dat je identiteit geverifieerd moet worden om je account te kunnen activeren. Zodra dat gebeurd is kun je geld op je Esketit rekening storten en je portfolio met P2P investeringen gaan beheren. Je kunt dagelijks de stand van je investeringen bijhouden en ontvangt rendementen zodra de looptijd van de gekozen leningen verstrijkt.

Reviews en commentaren over Esketit

Heb jij als klant al kennis gemaakt met deze aanbieder? Plaats dan jouw Esketit review op onze website. Door in je eigen woorden te vertellen over je ervaring en daar een aantal sterren aan te koppelen kun je nieuwe klanten informeren over de positieve en negatieve kanten van het investeren bij deze onderneming. De mensen die zich interesseren voor de mogelijkheden die dit platform te bieden heeft zullen heel graag jouw beoordeling over het bedrijf lezen. Zo wordt het voor hen een stuk makkelijker om te weten te komen of Esketit betrouwbaar is.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews ( 0 )

Nog geen reviews.

Schrijf zelf een review