Deck

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 8
Service 8
Prijs 10
Bezorging 10

Totaal

9
100.0% zou hier weer kopen

Deck

Het Verhaal van Deck

Deck is een verzekeringsplatform dat terugkeert naar de kernwaarden van verzekeringen: schade dekken die je zelf niet kunt dragen. Bij Deck werken ze met een hoger eigen risico, waardoor de premies veel lager liggen dan bij reguliere verzekeraars. Ze bieden dezelfde zekerheid en voorwaarden, maar dan zonder al het gedoe van keuzemenu's. Bij Deck ben je in goede handen en word je behandeld als een individu, niet als een nummer.

Superlage premie

Een van de grootste voordelen van Deck is de superlage premie. Door te werken met een hoger eigen risico kunnen ze de premies aanzienlijk verlagen. Dit betekent dat je minder hoeft te betalen voor dezelfde dekking. Het is een verademing om minder geld kwijt te zijn aan verzekeringen, terwijl je nog steeds dezelfde zekerheid krijgt.

Te gekke service

Bij Deck weten ze hoe belangrijk goede service is. In plaats van eindeloze menu's en automatische berichten, bieden ze persoonlijk contact met adviseurs. Of je nu een vraag hebt of hulp nodig hebt bij het indienen van een claim, je kunt altijd contact met hen opnemen via WhatsApp of e-mail. Het is geweldig om te weten dat er altijd iemand klaarstaat om je te helpen en advies op maat te geven.

Alles in één

Deck biedt een breed scala aan verzekeringen, zodat je alles onder één dak kunt regelen. Of je nu op zoek bent naar een woonhuisverzekering, inboedelverzekering, autoverzekering, reisverzekering, motorverzekering, scooterverzekering, rechtsbijstandverzekering, aansprakelijkheidsverzekering of zakelijke verzekering, je kunt het allemaal bij Deck vinden. Dit maakt het gemakkelijk en overzichtelijk om al je verzekeringen op één plek te hebben.

"Verzekeringen zijn als vangnetten. Ze houden je veilig wanneer je valt."

Deck in het nieuws

Deck is een verzekeringsplatform dat steeds meer bekendheid krijgt en in het nieuws verschijnt. Dit is niet verwonderlijk, gezien de innovatieve aanpak en het hoge niveau van service. Deck werkt samen met gerenommeerde verzekeraars zoals Nationale Nederlanden, a.s.r., Rhion en Unigarant, zodat je kunt vertrouwen op betrouwbare partners voor je verzekeringsbehoeften.

Een aanrader!

Ik ben ontzettend tevreden met Deck en kan het iedereen aanraden. De superlage premie, te gekke service en het gemak van alles onder één dak maken het een geweldige keuze voor iedereen die op zoek is naar betrouwbare en betaalbare verzekeringen. Bij Deck word je behandeld als een individu en krijg je persoonlijk advies op maat. Waar wacht je nog op? Bereken je premie en ontdek zelf hoe Deck jou kan helpen.

Laat je review achter!

Heb je al ervaring met Deck? Laat dan je review achter op deze pagina! We zijn benieuwd naar jouw mening en willen graag weten hoe jij Deck hebt ervaren. Jouw feedback helpt anderen bij het maken van hun beslissing. Alvast bedankt voor het delen van je ervaring!

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Spotlight: Wat zeggen onze klanten?

T
Teun Güler 3 maanden geleden
9
Ik heb onlangs Deck Verzekeringen gebruikt en ik moet zeggen dat ik erg onder de indruk ben van hun aanpak. Ze verzekeren alleen grote pechgevallen, wat betekent dat mensen zelf verantwoorde...

Alle reviews ( 1 )

Deck Verzekeringen - Voor slimme beslissingennemers

Ik heb onlangs Deck Verzekeringen gebruikt en ik moet zeggen dat ik erg onder de indruk ben van hun aanpak. Ze verzekeren alleen grote pechgevallen, wat betekent dat mensen zelf verantwoordelijkheid moeten nemen voor kleine pechgevallen. Ik was blij om te zien dat ze alleen verzekeren wat echt nodig is - het geeft me meer controle over mijn eigen situatie. Het aanmeldingsproces was eenvoudig en transparant. Hun website biedt duidelijke informatie en begeleiding bij elke stap, waardoor alles veel makkelijker wordt gemaakt. Wat me ook opviel, was hun klantenservice die uitstekend is! Ik had een vraag over mijn polis en belde de klantenservice. De medewerker nam de tijd om naar mij te luisteren, advies te geven en daarnaast waren ze ook heel beleefd. Kortom, als je op zoek bent naar een verzekeringsmaatschappij die verschillende soorten risico's afdekt zonder al deze extra kosten waarvan u niet eens wist bestonden dan zou u absoluut Deck moeten overwegen!

T
Teun Güler 3 maanden geleden
Bestellen
8
Service
8
Prijs
10
Bezorging
10
Totaal
9
Zou hier weer kopen?

Schrijf zelf een review