Besured

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 10
Service 8
Prijs 10
Bezorging 6

Totaal

8.5
100.0% zou hier weer kopen

Besured

Als student sta je er meestal niet bij stil om een zorgverzekering af te sluiten. Toch is dit ten zeerste aan te raden, zeker als je van plan bent om in het buitenland te gaan studeren. Een studentenverzekering dekt risico’s speciaal gericht op jongeren zoals o.m. fysiotherapie in geval van sportblessures, terugbetaling van anticonceptie en zorg in het buitenland.

Het interessante aan een zorgverzekering gericht op studenten is dat deze meestal goedkoper uitkomt dan een gebruikelijke zorgverzekering omdat je de declaraties uitsluitend online of via de app van de verzekeraar indient. Hetzelfde geldt voor de communicatie met de verzekeraar. Deze verloopt vooral via social media, de app of andere online kanalen en dat is goedkoper voor de verzekeraar en uiteindelijk dus ook voor jou.

Een nadeel is wel dat je voor planbare zorg niet zomaar in elk ziekenhuis terecht kan en sommige hulpmiddelen (bijvoorbeeld bij Crohn of diabetes) zijn voordeliger om bij slechts één loket aan te vragen. Dus ben je een student die veel basiszorg nodig heeft, dan is een studentverzekering wellicht niet altijd de beste keuze voor jou.

Besured kan je helpen bij het evalueren en het voorstellen van een geschikte polis.

Over Besured

Besured in een financieel intermediair en functioneert als intermediair tussen verzekeringspartijen en verbruiker. Bij Besured kan je als student en young professional terecht voor verzekeringen én hypotheken. Besured begeleidt je in het kiezen van de meest gepaste formules. Maar ook als je geen starter of student meer bent kan je bij Besured terecht. Je kan zelf je dekking bepalen in je zorgverzekering (anticonceptie tot 21 jaar, spiraaltjes, fysio, buitenland, tandarts, …) en je krijgt extra korting bij een combinatiepakket.

Producten en Diensten van Besured

Bij Besured kan je alles vlot via de website regelen, maar wie dat wenst kan ook altijd een mailtje sturen of bellen naar de klantendienst. Ook via Twitter en Facebook kan je zeker zijn dat men je te woord staat. Besured hanteert een lage premie, waarbij je enkel betaalt wat je ook daadwerkelijk nodig hebt. Het bedrijf kan de kosten laag houden doordat ze collectief inkopen voor ruim 150.000 studenten en young professionals. Een zorgverzekering wordt altijd afgesloten voor een jaar en wordt automatisch verlengd wanneer je deze niet opzegt. Besured wil ook laten zien dat ze begaan zijn met de wereld waarin wij allen leven en steunt hiertoe stichting ’t Groenland. Dit is een organisatie die samen met de lokale bevolking (ondermeer in Afrika) ontwikkelingsprojecten opzet.

Complimenten, klachten en tips i.v.m. Besured

Ben jij klant (of klant geweest) bij Besured en wil je je ervaring delen? Is de klantenservice goed bereikbaar, behulpzaam en vriendelijk? Werden je berichten daadwerkelijk snel beantwoord? Werd je verzekering snel in orde gebracht en je aanvraag goed opgevolgd? Is Besured een betrouwbare partner? Heb je daadwerkelijk ook kunnen besparen sinds je klant bent bij hen? Kreeg je vaak te maken met problemen en hoe werden deze dan eventueel opgelost? Zijn de polissen van Besured duidelijk en werd je in geval van tegenslag zonder problemen terugbetaald? Laat het ons weten door een beoordeling achter te laten.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Spotlight: Wat zeggen onze klanten?

J
Jet 1 jaar geleden
8.5
Ik ben onlangs klant geworden bij Besured en ik moet zeggen dat ik zeer tevreden ben met hun diensten. Ze hebben me geholpen om een ​​goedkope autoverzekering af te sluiten die past bij mijn...

Alle reviews ( 1 )

Besured review - Geweldige ervaring als nieuwe verzekeringsnemer

Ik ben onlangs klant geworden bij Besured en ik moet zeggen dat ik zeer tevreden ben met hun diensten. Ze hebben me geholpen om een ​​goedkope autoverzekering af te sluiten die past bij mijn budget en behoeften. De klantenservice van Besured is uitstekend. Toen ik belde om informatie op te vragen, werd mijn oproep snel beantwoord door een vriendelijke medewerker die alle tijd nam om al mijn vragen te beantwoorden. Ze gaven me duidelijke uitleg over de verschillende opties en hielpen me het beleid te kiezen dat het beste bij mij paste. Het hele proces was heel eenvoudig en stressvrij. Ik had alleen maar wat basisinformatie nodig over mezelf en mijn voertuig, waarna ik online kon inloggen om de verzekering volledig af te ronden. Het duurde niet lang voordat alles was georganiseerd. Over het algemeen ben ik erg blij met de service die Besured biedt. Hun beleid is betaalbaar, hun klantenservice is uitstekend, en ze maken alles super makkelijk voor je!

J
Jet 1 jaar geleden
Bestellen
10
Service
8
Prijs
10
Bezorging
6
Totaal
8.5
Zou hier weer kopen?

Schrijf zelf een review