KoffieTheePlaza

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 10
Service 10
Prijs 10
Bezorging 10

Totaal

10
100% zou hier weer kopen

KoffieTheePlaza

Ben jij een koffie liefhebber? Dan heb je heel veel keus uit verschillende soorten. De vraag blijft alleen waar je het best naar koffie en dergelijke kunt winkelen. KoffieTheePlaza is een bedrijf je daarbij wellicht verder opweg kan helpen.

Voordat je producten bij KoffieTheePlaza gaat aanschaffen, wil je wel zeker weten dat de onderneming aan jouw verlangens voldoet. Daarbij kan je denken aan vragen als: wat voor soorten koffie vallen er allemaal te vinden in het assortiment van KoffieTheePlaza? Misschien heb je duurzaamheid wel hoog in het vaandel staan, hoe gaat de onderneming daar eigenlijk mee om? Wat voor levertijden en verzendkosten zitten erop? Waar kan ik contact opnemen met het bedrijf? Om een antwoord op dit soort vragen te krijgen, is het mogelijk om KoffieTheePlaza reviews en beoordelingen te lezen op onze website. Op basis daarvan kun je zelf bepalen of je wilt winkelen bij het bedrijf.

Wat is KoffieTheePlaza

KoffieTheePlaza is volgens het bedrijf zelf een van de grootste koffie portalen in Nederland. Dit wordt gereflecteerd door het aanbod, zo kun je er alles van: koffie, tot onderhoudsartikelen en koffieapparatuur vinden. Bij het bedrijf kun je premium merken uit het binnen-, maar ook buitenland verwachten te vinden, zoals bijvoorbeeld: Lavazza, Segafredo, illy en Kimbo. Het kantoor van de onderneming is gevestigd aan de Lindanusstraat 14, 6031 EA, Nederweert, Nederland.

Producten en diensten KoffieTheePlaza

KoffieTheePlaza is een webshop waarop je een divers aanbod aan koffieproducten kunt vinden. Bezoekers kunnen hierop zoeken aan de hand van verschillende categorieën, zoals: Koffie, Koffieapparaten, Voordeelverpakking, Onderhoud, Accessoires, Merken en Aanbiedingen. Bij het bedrijf vallen verschillende soorten koffie te vinden, het draait hier om: Koffiebonen, Filterkoffie, Koffiepads, Cafeinevrij, Koffiecups en Oploskoffie. De producten zijn voorzien van: foto’s, prijs, omschrijving, specificaties en informatie over bepaalde eigenschappen. Een gedeelte van het aanbod zijn afgekorte koffieproducten, waar je deals kunt vinden.

Betalen en bezorgen

Tijdens het afrekenen kun je gebruik maken van verschillende betaalmethoden, zoals: iDEAL, Visa, Mastercard, Bancontact, Sofort en Giropay. Verzendkosten zijn €‎4.95, de levertijden van KoffieTheePlaza bedragen normaliter 2 tot 3 werkdagen.

Contact

Een product gevonden dat je wilt bestellen, maar heb je een vraag die je weerhoudt dit te doen? Of een andere reden om contact op te nemen? Dan heb je daarvoor verschillende opties, zo kun je via de live chat direct contact opnemen met een medewerker. Direct een mailtje sturen is ook mogelijk, gebruik daarvoor: info@koffietheeplaza.nl. Neem je liever telefonisch contact op? Dan kan dat door te bellen naar het nummer: +31 (0)495 794 061. Zelf langsgaan kan aan de Lindanusstraat 14, 6031 EA, Nederweert, Nederland.

Reviews en beoordelingen

Heb je al eens eerder koffieproducten bij KoffieTheePlaza besteld? Of een compleet andere ervaring gehad met het bedrijf? Dan zijn wij benieuwd hoe dat beviel! Deel je mening over KoffieTheePlaza met ons in de vorm van een review en beoordeling. Als je dat doet kunnen andere potentiële klanten van het bedrijf, beter inschatten of zij eigenlijk wel willen winkelen bij KoffieTheePlaza. Meer reviews en beoordelingen lezen gaat ook, bezoek daarvoor onze website.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews ( 0 )

Nog geen reviews.

Schrijf zelf een review