HOPT

Alle reviews

HOPT

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke beoordelingen, ervaringen, reviews en klachten! Maak kennis met de beste online winkels en dienstverleners uit de indrukken die ze bij mensen hebben.

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven.

Anderen bekeken ook

Logo TaartenWinkel.nl
TaartenWinkel.nl

Wat is er erger dan een gebroken hart? Geld uitgeven aan eten, meestal ook iets dat je nog nooit eerder hebt geproefd, en dan te weten dat het niet...

HOPT

 

Van alle verkrijgbare alcoholische dranken wordt bier nog het meeste verkocht.  Dit komt door verschillende oorzaken. Ten eerste is bier het best verkochte product in de Horeca. Daarnaast zijn er verschrikkelijk veel verschillende soorten bier. Een biertje drinken is lekker en gezond. Sommige mensen drinken het liefst met anderen in de kroeg, maar heel veel mensen houden ook van thuis een biertje drinken. Soms heb je gewoon geen zin om naar de winkel te gaan en met de boodschappen te slepen. Daarom zijn al de internetshops zo handig. En ja, hoor, natuurlijk is er ook een online shop gespecialiseerd in de verkoop en het thuis bezorgen van de verschillende biersmaken. Meer weten? Lees hier korte bedrijfsomschrijving, product omschrijving en de beoordeling van andere klanten in de onderstaande reviews. Laat ook uw ervaring bij ons achter! 

Over Hopt
In 2007 werd door de Belg Julien vanuit zijn studentenappartement bierbestellingen aan te nemen en te bezorgen. Al snel zette hij het online bedrijf HOPT op. Hij maakte meteen ook een Franse variant van de site, Saveur Bière. Bier en internet zijn twee van de belangrijkste dingen in het leven van de student van nu. In principe wilde Julien alleen maar bier bezorger worden in zijn eigen stad, maar al snel zag hij in dat dit bedrijf ook heel veel landelijk succes zou kunnen hebben. Gemak dient de mens, en de mens heeft er geld voor over om lekkere biertjes thuisbezorgd te krijgen. Inmiddels bestaat het bedrijf 14 jaar en kijkt het met veel succes de toekomst tegemoet. 

Producten en diensten van HOPT
Bij Hopt worden meer dan 1.000 verschillende soorten bier aangeboden. Je kunt zelf je pakket samenstellen. Je kunt kiezen uit streekbieren en verschillenden craftbrouwerijen. Donker bier, licht bier, gemixte bierpakketten, biertap te koop of te huur, je eigen tapvaatjes bestellen of kijken welke bierbrouwerij welk bier brouwt. Natuurlijk kan je er ook bierglazen en andere leuke cadeaus kopen die met bier te maken hebben zoals onderzetters, en fietskleding van het merk Victoria. En er zijn starterspakketten te koop waarmee je je eigen bier kunt gaan brouwen. Het is wel een geurige aangelegenheid dus wees gewaarschuwd! Bier brouwen kan stinken! 
Je kunt ook een abonnement nemen, waarbij je op de hoogte wordt gesteld van de nieuwste bieren en biersoorten en alles wat te maken heeft met het brouwen en drinken van bier. Er zijn af en toe ook biertjes in de aanbieding. Alle producten worden uiteraard thuisbezorgd in een verpakking die speciaal is vervaardigd voor het vervoer van het product zodat u niet straks met allemaal kapotte glazen zit. 

Complimenten, klacnten en tips over HOPT
Nou, wat kan er nou te klagen zijn over bier? Tja, wij weten het ook niet, maar als u toevallig een vervelende ervaring heeft met HOPT of ontevreden bent over de werkwijze van dit online bedrijf dan horen wij dat natuurlijk graag! Wilt u uw beoodeling met ons delen? Laat uw review achter en vertel ons wat u tegen of juist mee is gevallen. Was het bier lekker? Of ging u fietsen met de speciale fietskleding van Victoria Cycling.