Familiebox

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 10
Service 10
Prijs 10
Bezorging 10

Totaal

10
100% zou hier weer kopen

Familiebox

Iedereen weet dat gezond en lekker eten belangrijk is. Maar dat we dat niet allemaal doen dat weet ook iedereen. Drukke werkschema's, jengelende kinderen en sociale verplichtingen maken het soms onmogelijk om lange tijd in de keuken te gaan staan kokkerellen. En dan hebben we het nog niets eens over de moeite die je moet doen om alle ingrediënten bij de supermarkt te halen. Het kan inmiddels ook anders, hoe? Door online maaltijdboxen te bestellen bij een aanbieder zoals Familiebox. Als je nog niet bekend bent met dit relatief nieuwe concept dan raden we je aan om eerst de reviews van consumenten op onze website te lezen. Zo kom je snel te weten welke ervaring zij er mee hebben en welke aanbieders zij aanbevelen.

Over Familiebox

De Familiebox website wordt beheerd door B&DC BV uit Amsterdam. Niet alleen kun je de maaltijdenboxen via de site bestellen, het bedrijf heeft zelfs apps voor Android en Apple ontwikkeld zodat je overal en altijd je bestellingen bij kunt houden. Als je precies wilt weten hoe het bestellen in zijn werk gaat dan kun je de lijst met veelgestelde vragen bekijken of de opmerkingen en commentaren van klanten op onze website lezen. Voor specifieke vragen kun je de klantenservice van Familiebox contacteren, die van maandag tot en met vrijdag tijdens kantooruren bereikbaar is.

De producten van Familiebox

Wat mag je verwachten van de maaltijdboxen van Familiebox? De boxen die je kunt bestellen bestaan uit de producten die je nodig hebt om gezonde maaltijd op tafel te kunnen zetten. Bovendien bevat een Familiebox recepten om al die gerechten zo snel en makkelijk mogelijk klaar te kunnen maken, kan het nog makkelijker? Je kunt wekelijks kiezen uit 12 verschillende gerechten zoals bijvoorbeeld Sesam Noedels of Orzosalade kiezen. Elke box die bij je thuisbezorgd wordt is gekoeld zodat de geleverde ingrediënten zo vers mogelijk zijn.

Wat kosten de maaltijdboxen van Familiebox?

De prijs die je voor een maaltijdbox betaalt hangt helemaal af van het soort box dat je bestelt. Je kunt kiezen voor een box met 2 tot 4 gerechten per week voor 2 personen. Je zult begrijpen dat zo'n box goedkoper is dan een maaltijdbox voor 4 gerechten waar 4 personen van kunnen eten. Regelmatig biedt Familiebox de boxen met kortingen aan en bovendien kun je online op zoek naar kortingscodes en actiecoupons. Met de juiste Familiebox kortingscode kun je op die manier leuk besparen én gezond eten.

Reviews en commentaren over Familiebox

Heb jij als klant al ervaring met de producten van deze aanbieder? Neem dan alsjeblieft een paar minuten die tijd om jouw Familiebox review op onze website te plaatsen en om ons op die manier te helpen andere klanten te informeren over de service en kwaliteit die het bedrijf levert. Je kunt in jouw beoordeling bijvoorbeeld kwijt wat je vindt van de bezorgde producten. Natuurlijk kun je ook laten weten of je de Familiebox recepten duidelijk vindt en of ze makkelijk te volgen zijn. Op die manier weten potentiële klanten precies wat hen te wachten staat.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews ( 0 )

Nog geen reviews.

Schrijf zelf een review