Candyonline reviews en ervaringen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 10
Service 10
Prijs 10
Bezorging 10

Totaal

10
100% zou hier weer kopen

Candyonline

Iets wat alle kinderen gemeen hebben is de liefde voor snoep. De online webshop met de naam Candyonline speelt hier handig op in door enorm veel snoepgoed, frisdranken en andere zoetigheden online aan te bieden. Misschien is deze site niet echt bedoeld voor particulieren, maar van het aanbod snoep gaan zelfs de volwassenen watertanden. Is het wel verstandig om via het internet snoep te kopen? Gaan we daardoor niet veel meer kopen dan we in de winkel zouden doen? Zijn misschien de prijzen goedkoper? Wanneer u wel eens iets heeft besteld bij Candyonline dan hebben wij een vraag aan u. Zou u uw persoonlijke ervaring met ons willen delen? Laat een review achter op onze vergelijkingssite waarin u uw beoordeling geeft over deze online leverancier van snoep en suikergoed geeft!

Over Candyonline
De webshop Candyonline bestaat al sinds de zomer van 2008. Via deze webshop kunt u snoep bestellen en laten bezorgen door heel Europa. Doordat ze een zeer breed assortiment aanbieden en de meeste producten in eigen voorraad hebben, zijn ze de marktleider in hun vakgebied van Nederland en België. Behalve het in Nederland gemaakte snoepgoed importeren ze ook snoep en suikergoed uit Engeland, Scandinavië, Duitsland en Amerika. Het bedrijf staat geregistreerd in Amersfoort en de klantenservice is zowel via de chat als telefonisch te bereiken. De betalingsvoorwaarden, kortingsregelingen en retourneringsvoorwaarden staan keurig op de website weergegeven. Ook de geschatte levertijden zijn op de website te vinden. Ze leveren hun producten aan particulieren maar ook aan groothandelaren. Deze hoedanigheid kan aangegeven worden bij de bestelling zodat u hiervoor direct een andere rekening krijgt waarbij rekening wordt gehouden met de verschillende Btw-schalen. Bij bestellingen boven de 100 euro worden geen bezorgingskosten meer in rekening gebracht.

Producten en diensten van Candyonline

Als je zin hebt in iets zoets, dan zit je hier helemaal op het juiste webadres. Op deze website vind je een uitgebreide verzameling aan M&M’s, chocolade, geboortesnoep, en andere zoetigheden van merken zoals Cheeto’s, Chupa Chups, 7UP, Coca-Cola, Nestlé, Croky, Dr. Oetker. Snoep voor Pasen, moederdag, kinderverjaardag en de groothandel. Er is oud-Hollands snoepgoed, halal snoep en allergeen snoep. Bij de frisdranken worden ook verschillende energy drinks aangeboden zoals Monster, Cannabis Energy Drink en verschillende smaken Bang. Je kunt ook snoep bestellen uit het buitenland zoals Amerikaans snoepgoed, Italiaanse snoepjes en Aziatische lekkernijen. Er is speciaal kindersnoep met Barbie, Smurfen en Hello Kitty. In de Sale vind je verschillende aanbiedingen zoals de supersale, weekactie, voordeel snoepbakken, kiloknallers en snoepgoed dat een verlopen houdbaarheidsdatum heeft.

Complimenten, klachten en tips over Candystore
Snoepen, snoepen snoepen. Niet gezond, maar wel heel lekker! Hoe zou het zijn om een emmer met snoep in huis te hebben? Zouden we meer gaan snoepen? Of zou die hele berg snoepgoed juist averechts werken en ons voorgoed genezen van die zoete traktatie? Waarom zouden ze hier snoep aanbieden waarvan de houdbaarheidsdatum is verlopen? En hoelang duurt het als ik snoep bestel en ik wil het bijvoorbeeld naar mijn vakantiehuis in Spanje laten sturen? Allemaal vragen waarop wij graag een antwoord willen van u als consument. Heeft u ervaring met Candyonline? Vertel ons hoe dat gegaan is!

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews ( 0 )

Nog geen reviews.

Schrijf zelf een review