Asian Food Lovers

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 10
Service 10
Prijs 10
Bezorging 10

Totaal

10
100% zou hier weer kopen

Asian Food Lovers

Voor consumenten die liefhebbers van Aziatische producten zijn is onze website de juiste plek om reviews van klanten over online shops die dit soort producten verkopen te lezen. Je vindt er onder andere recensies en klachten over Asian Food Lovers en soortgelijke aanbieders zodat het kiezen van een betrouwbare aanbieder een stuk makkelijker wordt. Ben je zelf al klant van deze online toko? Laat dan direct jouw beoordeling met een korte uitleg achter op onze site.

Over Asian Food Lovers

De webwinkel Asian Food Lovers wordt beheerd door De Vuurdoop BV, een bedrijf dat in het Limburgse Landgraaf gevestigd is. Deze onderneming biedt klanten een aantal gemakken om online de producten uit het assortiment aan te kunnen schaffen. Zo kun je alle belangrijke info over hoe je kunt bestellen en betalen terug vinden op de site. Je kunt ook contact opnemen met een van de medewerkers als je hulp nodig hebt, je hoeft daar alleen maar het Asian Food Lovers telefoonnummer of e-mail adres voor te gebruiken. De medewerker die je te woord staat zal je precies kunnen uitleggen hoe je met je creditcard of Klarna betaalt en wat je moet doen om producten waar je niet tevreden over bent naar Asian Food Lovers retour te sturen. Om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes en aanbiedingen kun je de nieuwsbrief of de Facebook en Instagram pagina van het bedrijf in de gaten houden.

De producten van Asian Food Lovers

Asian Food Lovers verkoopt populaire producten zoals kokoswater, instant noedels, rijstkokers en wokpannen. Daarnaast zijn er diverse kruiden en specerijen, meel en graanproducten en groenten en fruit verkrijgbaar. Het assortiment bestaat verder uit diepvries artikelen zoals ijs, Dim Sum, Gyoza en vellen voor loempia's en wontons. Verder zijn er foodboxen zoal een Sushi box, Indische Box of een Filipijnse Box met diverse ingrediënten te bestellen. Wil je een nieuw Aziatisch recept proberen? Op de site vind je een aantal recepten met daarbij alle producten die je er voor nodig hebt. De artikelen die je in deze online shop kunt bestellen zijn van bekende merken zoals Golden Turtle, Asian Home Gourmet en Yum Yum. Alle verpakkingen zijn duidelijk te lezen zodat je je geen zorgen hoeft te maken over hoe je de producten op de juiste manier moet gebruiken.

Reviews en commentaren over Asian Food Lovers

Wil jij de recensies en meningen van andere klanten over deze online shop lezen? Ze staan overzichtelijk op onze website vermeld. Elke Asian Food Lovers reviews die bij ons gepubliceerd is beschikt over een aantal sterren zodat je direct ziet hoe goed of slecht een consument deze aanbieder gewaardeerd heeft. Lees de uitleg die klanten in hun review hebben vermeld om in detail te weten te komen welke ervaring zij hebben met de kwaliteit en de service die deze onderneming te bieden heeft. En dat niet alleen, ook gaan zij bijvoorbeeld in op de manier waarop hun klachten, retour aanvragen en algemene vragen door het bedrijf behandeld zijn. De vraag of Asian Food Lovers betrouwbaar is, wordt op deze manier heel eenvoudig voor je beantwoord.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews ( 0 )

Nog geen reviews.

Schrijf zelf een review