WebshopOvername

Alle reviews

WebshopOvername

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke beoordelingen, ervaringen, reviews en klachten! Maak kennis met de beste online winkels en dienstverleners uit de indrukken die ze bij mensen hebben.

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven.

Anderen bekeken ook

Logo Twinfield
Twinfield

Het voeren van een accurate boekhouding is van eminent belang en wel niet alleen voor een gezonde bedrijfsvoering, maar ook voor een goede budgette...

Logo E-Boekhouden
E-Boekhouden

Boekhouden is een vak apart. Voor iedereen met een eigen zaak - maar ook voor particulieren!- is het belangrijk om de boekhouding perfect op orde t...

Logo PanelClix
PanelClix

U kent het vast wel of u heeft het vast wel een keer gedaan voor een schoolproject: Marktonderzoek. Het bestaat al heel lang en veel ondernemingen ...

Logo Speedbooks
Speedbooks

Het oprichten en onderhouden van een bedrijf is niet niks, obstakels vormen elke dag opnieuw weer uitdagingen. Financiële rapportages en analy...

WebshopOvername

Ben je van plan een webwinkel te starten? In dat geval kun je besluiten om zelf je nieuwe e-commerce bedrijf van de grond af op te bouwen. Ook bestaat de mogelijkheid om een bestaande webwinkel of online shop over te nemen en die naar je eigen wensen aan te passen, net alsof je een bestaand winkelpand verbouwd en opnieuw inricht. Er zijn sinds enkele jaren speciale websites waar je terecht kunt om een webwinkel te (ver)kopen. Deze sites begeleiden koper en verkoper zodat beide zeker weten dat aan alle voorwaarden en wensen voldaan zal worden. Een van de specialisten die zich hier mee bezighoudt is de site WebshopOvername nl. Ondernemers die ervaring hebben met deze e-commerce specialist laten je in hun reviews op onze site lezen wat hun commentaren en opmerkingen over het bedrijf zijn.

Over WebshopOvername

Dit platform voor e-commerce overnames werd in 2015 opgericht door Ben Koppenens en Sander Scholten. Zij merkten uit eigen ervaring dat er in die tijd nog helemaal geen overnameplatform voor online shops in Nederland bestond, ondanks dat er toen al 65.000 Nederlandse webwinkels actief waren. Voor vragen over de mogelijkheden die WebshopOvername nl te bieden heeft kun je telefonisch en schriftelijk contact opnemen met de klantenservice van het bedrijf dat in Amstelveen gevestigd is. WebshopOvername bemiddelt tussen verkopers en kopers van e-commerce bedrijven en biedt veilige betaalmethodes zoals iDEAL, creditcard en PayPal. Als je vooraf wilt weten of consumenten WebshopOvername betrouwbaar vinden dan is het verstandig om hun beoordelingen op onze website te lezen.

Welke producten en diensten heeft WebshopOvername te bieden?

WebshopOvername vergelijkt de wensen en eisen van ondernemers die e-commerce bedrijven willen kopen of verkopen. Op die manier zie je als verkoper direct welke kopers interessant zijn voor de verkoop van jouw webwinkel. De ervaringen van WebshopOvername leren dat veel verkopers niet goed weten waar zij moeten beginnen. Wil je jouw e-commerce verkopen? Dan krijg je in een persoonlijk gesprek op het kantoor van WebshopOvername te horen wat dit bedrijf voor je kan betekenen. Aan de hand van de gegevens die WebshopOvername krijgt van de webshop die verkocht mag worden kan er een waardebepaling plaats vinden. Voor kopers biedt deze onderneming daarnaast hulp in de vorm van het grondig doorlichten van de aangeboden online shops zodat alle technische en juridische aspecten gecontroleerd kunnen worden. Als verkoper en koper het eens zijn dan wordt er vervolgens een verkoopovereenkomst opgesteld.

Reviews en commentaren op de diensten van WebshopOvername

Heb jij als nieuwe e-commerce ondernemer kennis gemaakt met de diensten van dit platform? Dan hopen we dat je bereid bent om jouw ervaringen over WebshopOvername met andere ondernemers te delen. Dit kun je vrij eenvoudig doen door jouw WebshopOvername review op onze website te plaatsen. Het is de manier om jouw commentaren en klachten over de werkwijze van het bedrijf te publiceren. Consumenten die dit platform voor e-commerce overnames nog niet kennen willen hier dolgraag meer over weten. Jouw beoordeling draagt bij aan het totale beeld dat wij van WebshopOvername willen laten zien en dat kan alleen met eerlijke reviews.