Reclameland

Alle reviews

Reclameland

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke beoordelingen, ervaringen, reviews en klachten! Maak kennis met de beste online winkels en dienstverleners uit de indrukken die ze bij mensen hebben.

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven.

Anderen bekeken ook

Logo Van Boxtel hoorwinkels
Van Boxtel hoorwinkels

Niet goed (meer) kunnen horen is geen pretje. Zowel voor je zelfbeeld, je zakelijk leven en je sociale leven is een verlies aan gehoorcapaciteit ee...

Logo Huurflits
Huurflits

 Op zoek naar een nieuwe huurwoning? Hier vind je de reviews van consumenten over Huurflits.nl, de internetsite waar op privé verh...

Logo Slimster
Slimster

Een nieuwe tv aanschaffen of een nieuwe lening aangaan, daar zou u niet teveel voor willen betalen. Maar om nu naar alle winkels te gaan of online ...

Reclameland

Wil je jouw producten in de etalage zetten met een textielframe? Wil je jouw verhaal vertellen met stickers? Of ben je op zoek naar nieuwe producten voor in huis? Dan kun je gerust bij Reclameland zijn. Op onze website laten bezoekers reviews achter over reclamebedrijven. Reclameland is hier een voorbeeld van. Dit zal jouw reis naar de juiste aanbieder en producten verkorten. Lees, maar eens een review!

Over Reclameland
Reclameland is een online drukkerij die in Nederland gevestigd is. Het traffic centrum en productiehal is in Groningen gevestigd. In tegenstelling tot andere drukkerijen produceert dit bedrijf vanuit een locatie. Vanwege de hoge kwaliteit drukwerk, is Reclameland op Trustpilot beoordeeld tot de nummer 1 online drukwerk leverancier. Het bedrijf heeft zich vanaf het begin gespecialiseerd in drukwerk.

In Nederland en België bedient het bedrijf meer dan 250.000 klanten. Het team van het bedrijf bestaat uit professionals die voordelig drukwerk doen door verzameldruk. Ook heeft het bedrijf de nieuwste pers van Komori, de lIthrone G840 P H-UV aangeschaft. Hiermee kan de meest uitgebreide drukpers worden verricht. Het team heeft dus oog voor drukwerk. Het bedrijf streeft hiernaast voor perfectie en het op tijd afleveren van producten. Per jaar drukt het bedrijf meer dan 50.000.000 flyers.

Producten en diensten van Reclameland
Reclameland biedt zakelijke zowel particuliere diensten. Het drukwerk bestaat uit de volgende thema’s: click & collect drukwerk, houd afstand drukwerk, wanddecoratie, kantoorartikelen, fotoproducten, displaydrukwerk, POS- drukwerk, reclameborden en kleding. Mocht je de website bezoeken dan zijn er tal van categorieën die je kunt bekijken. Het bedrijf bedrukt verder; flyers, posters, magazines, ansichtkaarten, roll- up banners, briefpapier, visitekaartjes, spandoeken, bierviltjes, folders, enveloppen en nog veel meer.

Het technisch drukwerk van Reclameland bestaat uit lichtbakplaten, beurders, stickers met een luxe uitstraling, gondeldoosjes en zeker nog meer. Als je klaar bent om te bestellen? Dan kun je dat gerust doen via de website. Je kunt je bestelling zelf ophalen, maar die kan ook worden aangeleverd. Na de bestelling zijn er ook enkele betaalmethoden die je kunt toepassen. Het bedrijf biedt de mogelijkheid om jouw bestelling in vier stappen te doen.

Complimenten, klachten en tips voor Reclameland
Heb je complimenten, klachten en/of tips voor Reclameland? Dan kun je contact opnemen met de klantenservice. Zij staan voor elke klant klaar. Je kunt ze bereiken door te gaan op de website en te kiezen voor contactpagina. Hier kun je een contactformulier invullen en wordt jouw klacht behandeld.

Wil je andere ook laten weten wat je ervaring is met Reclameland? Hoe je de klantenservice heb ervaren? Hoe lang het heeft geduurd voordat jouw bestelling er was? Dan is het tijd om een review over je ervaringen achter te laten. Help op zo een manier klanten, om hun keuze te maken. Hun interesse zal vergroten, zeker in de producten die ze geïnteresseerd zijn. Doordat toekomstige klanten jouw review & beoordelingen lezen kunnen ze weten wat de kwaliteit en service van Reclameland is. Hun beslissing wordt hierbij dan beïnvloed.