NHA

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 2
Service 2
Prijs 2
Bezorging 2

Totaal

2
100.0% zou hier weer kopen

NHA

NHA: Een Thuisstudie van Kwaliteit

NHA is een gerenommeerde onderwijsinstelling die al 85 jaar ervaring heeft in het aanbieden van thuisstudies. Met een breed scala aan cursussen en opleidingen biedt NHA voor ieder wat wils. Of je nu op zoek bent naar een beroepsgerichte opleiding, een hobbycursus of een opleiding ter voorbereiding op een nieuw bedrijfsavontuur, bij NHA vind je de juiste studie voor jouw behoeften. Het mooie van NHA is dat je kunt studeren waar en wanneer je maar wilt, met behulp van de digitale leeromgeving. Bij NHA staat persoonlijke begeleiding hoog in het vaandel, dus je staat er nooit alleen voor. Met een persoonlijke docent die jouw huiswerk nakijkt en je vragen beantwoordt, kun je met vertrouwen studeren en je doelen bereiken.

Een Ruim Aanbod aan Studies

Met meer dan 600 verschillende cursussen en opleidingen heeft NHA voor ieder wat wils. Of je nu jezelf wilt ontwikkelen op professioneel gebied, een nieuwe hobby wilt ontdekken of je wilt specialiseren binnen je vakgebied, NHA heeft het allemaal. Van beroepsgerichte studies zoals marketing en communicatie, tot creatieve cursussen zoals fotografie en multimedia, en zelfs taalcursussen om je verstaanbaar te maken in andere landen. Wat je interesse ook is, NHA heeft de juiste studie voor jou.

Een Geweldige Leerervaring

De lessen die worden aangeboden door NHA zijn van hoge kwaliteit en worden op een duidelijke en begrijpelijke manier gepresenteerd. Het lesmateriaal is zowel op papier als online beschikbaar, zodat je zelf kunt kiezen hoe je wilt studeren. Daarnaast biedt NHA extra materialen en boeken aan, afhankelijk van de cursus die je volgt. De digitale leeromgeving van NHA is gebruiksvriendelijk en biedt diverse interactieve functies die het leren leuk en interessant maken. Met de persoonlijke begeleiding van een docent die je huiswerk nakijkt en feedback geeft, voel je je nooit alleen tijdens je studie. Bovendien kun je altijd contact opnemen met de klantenservice van NHA als je vragen hebt of ergens tegenaan loopt.

"Education is the most powerful weapon which you can use to change the world." - Nelson Mandela

Erkend en Betrouwbaar

NHA is erkend door het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap en voldoet aan de eisen van de Wet Erkende Onderwijsinstellingen voor het voortgezet onderwijs. Dit betekent dat je met een diploma of getuigschrift van NHA kunt aantonen dat je een officieel erkende opleiding hebt gevolgd. Dit is een belangrijk voordeel als je je kansen op de arbeidsmarkt wilt vergroten. Daarnaast kun je erop vertrouwen dat NHA een betrouwbare onderwijsinstelling is die hoogwaardig onderwijs biedt. Met een klantbeoordeling van 8.8 door 8355 klanten kun je er zeker van zijn dat je in goede handen bent bij NHA.

Laat een Review Achter

Heb jij ervaring met studeren bij NHA? Laat dan een review achter op ReviewsBird en help anderen bij het maken van hun keuze. Jouw mening is waardevol en kan anderen inspireren om ook voor een thuisstudie bij NHA te kiezen. Of je nu positieve of negatieve ervaringen hebt, jouw feedback is belangrijk voor ons. Dus deel gerust jouw ervaringen en laat ons weten wat jij vindt van NHA!

Gegevens

Industrieterrein 37
5981 NK Panningen
Industrieterrein 37
Nederland
077-3067000

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Spotlight: Wat zeggen onze klanten?

J
Je naam 1 jaar geleden
2

Alle reviews ( 1 )

Welke dienst of wat voor product heb je gekocht

J
Je naam 1 jaar geleden
Bestellen
2
Service
2
Prijs
2
Bezorging
2
Totaal
2
Zou hier weer kopen?

Schrijf zelf een review