MyHeritage

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 10
Service 10
Prijs 8
Bezorging 10

Totaal

9.5
100.0% zou hier weer kopen

MyHeritage

De familiestamboom speelt een belangrijke rol, het brengt ons op een bepaalde wijze in contact met onze familieleden en leert ons meer weten over de geschiedenis. Heb je altijd al meer willen weten wat jouw etniciteit is, het verleden van je familie, waar je voorouders oorspronkelijk vandaan komen en andere familiezaken? Dan is het wellicht interessant om een kijkje te nemen naar MyHeritage. MyHeritage, engels voor ‘’mijn erfgoed’’, is een bedrijf waar je potentieel meer kunt leren over je stamboom. Met hulp van MyHeritage kan je achterhalen wie je bent, tevens ontdek je ook nieuwe details over je families verleden.

Alleen voordat je aan de slag gaat met de diensten van MyHeritage moet je wel zeker weten dat MyHeritage aan je eisen en verwachtingen zal voldoen. Is MyHeritage wel betrouwbaar en is hun informatie wel accuraat? Wat kun je verwachten van de klantenservice, klantvriendelijkheid en kwaliteit? Wat voor ervaringen doen consumenten op die al eerder van hun dienst gebruik hebben gemaakt, zouden die MyHeritage aanraden en waarom dan wel/niet? Dit soort vragen spelen al gauw een rol tijdens jouw bestelproces, vandaar dat je juist over dit soort aspecten meer kunt lezen op onze ervaringen website, in de vorm van reviews en beoordelingen.

Wat is MyHeritage

MyHeritage is een website met als doel om mensen in staat te stellen, om meer te ontdekken over hun famillie verleden. Het bedrijf is opgericht als bescheiden startup uit een garage, maar vandaag de dag is het een wereldwijd opererend bedrijf met een toonaangevend platform. MyHeritage handelt vanuit verschillende principes waaronder de kernwaarden: innovatie, compassie en diversiteit. Zo willen ze MyHeritage gebruikers een zinvolle en informatieve ontdekking ervaring aanbieden, die in het teken staat van hun: verleden, heden en toekomst. Ze werken met hulp van miljarden internationale historische documenten, geavanceerde matching-technologie, en DNA-testen voor thuisgebruik.

Het bedrijf werd in 2003 opgericht door Gilad Japhet, in 2005 ging hun website live. Dit werd in 2007 opgevolgd door het lanceren van Smart Matches, zodat mensen nog makkelijk hun familieleden konden vinden. In 2010 ging hun mobiele app live, 2 jaar later begonnen ze ook met het aanbieden van historische bestanden. DNA helpt ons om nog accurater informatie te zoeken, vandaar dat ze in 2016 met MyHeritage DNA begonnen. 2017 werd bekroond met de 10e acquisitie, toen MyHeritage besloot Legacy Tree Webinar en hun platform over te nemen. Vervolgens werd 2019 bezegeld met 10 miljard historische records, het jaar daarna besloot MyHeritage haar eigen lab te openen.

Producten en diensten MyHeritage

Momenteel biedt MyHeritage een gratis proefperiode van 14 dagen aan waarin je allerlei kennis over je famillie kunt vergaren. Ook bieden ze de mogelijkheid om DNA tests aan te schaffen, die voor thuis zijn bedoeld. Als je gebruik maakt van MyHeritage haar diensten krijg je ook toegang tot miljarden historische documenten, evenals een aansluiting tot de MyHeritage community, waar momenteel al meer dan 103 miljoen mensen bij zitten. MyHeritage heeft ook een app die je gratis kunt downloaden, zodat je ‘’overal en op elk apparaat’’ bij je MyHeritage informatie kunt. Je kan met MyHeritage je eigen online stamboom maken, met de technologie van Deep Nostalgia ™, kan je tegenwoordig zelfs je familiefoto’s animeren.

Account aanmaken

Gebruik maken van de diensten van MyHeritage vergt wel een account. Deze kan je op verschillende manieren aanmaken, dat kan via gegevens die je al eens eerder hebt gebruikt denk aan inloggen via google of facebook. Ook kan je via MyHeritage zelf een account maken, hiervoor moet je meer gegevens invullen zoals: naam, naam van je ouders, geboortejaar, e-mail adres en nog meer.

Als je beschikt over een GEDCOM-bestand van je familie, is het mogelijk om tijdens het aanmaken van het account dit bestand te importeren. Nadat je deze hebt toegevoegd volgt het aanmaakproces gewoon verder.

MyHeritage Blog

MyHeritage heeft een blog op haar website waar je allerlei artikelen kunt vinden, veel artikelen staan direct in verband met MyHeritage. Maar ze gebruiken hun blog ook voor meer: zo schrijven ze artikelen in het teken van het verleden, onze families en de toekomst. Wil je dus meer leren over MyHeritage, wat andere mensen door MyHeritage hebben geleerd, of gewoon inspiratie opdoen? Dan is het wellicht wel interessant om een kijkje te nemen op de MyHeritage blog.

Reviews en beoordelingen MyHeritage

Al ooit gebruik gemaakt van de diensten van MyHeritage? Dan horen we graag hoe dat werd ervaren, laat dan je mening naar wens achter in de vorm van een review. Schrijf bijvoorbeeld over wat je allemaal te weten bent gekomen van je familie en of dit accuraat was. Of laat weten of je de diensten van MyHeritage aan anderen zou aanraden en waarom dan wel/niet. Op deze manier krijgen potentiële consumenten een beter idee over MyHeritage en hoe ze in de werkelijkheid wordt ervaren. Wil je meer leren over andere bedrijven? Dan kan je op ons platform reviews van consumenten vinden.Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Spotlight: Wat zeggen onze klanten?

B
Bilal 2 jaar geleden
9.5
Ik heb onlangs gebruik gemaakt van de diensten van MyHeritage en ben erg tevreden over mijn ervaring. Het was gemakkelijk om een gratis stamboom aan te maken en ik vond het leuk om mijn fami...

Alle reviews ( 1 )

Erg blij met MyHeritage

Ik heb onlangs gebruik gemaakt van de diensten van MyHeritage en ben erg tevreden over mijn ervaring. Het was gemakkelijk om een gratis stamboom aan te maken en ik vond het leuk om mijn familiegeschiedenis te ontdekken door middel van hun historische gegevens. Wat me opviel, was hoe uitgebreid de informatie is die ze bieden. Ik kon bijvoorbeeld niet alleen de namen van mijn voorouders vinden, maar ook waar ze woonden en wat hun beroep was. Dit heeft me echt geholpen om een beter begrip te krijgen van wie zij waren. Bovendien vond ik de DNA-test heel interessant. Het was fascinerend om meer te weten te komen over mijn afstamming en welke genetische eigenschappen ik heb geërfd. In het algemeen zou ik MyHeritage aanbevelen aan iedereen die geïnteresseerd is in genealogisch onderzoek of gewoon meer wil weten over zijn of haar familiegeschiedenis. De website is gemakkelijk toegankelijk en er wordt veel waardevolle informatie verstrekt.

B
Bilal 2 jaar geleden
Bestellen
10
Service
10
Prijs
8
Bezorging
10
Totaal
9.5
Zou hier weer kopen?

Schrijf zelf een review

We gebruiken affiliate links. Als je klikt en iets koopt, kunnen we een commissie krijgen zonder extra kosten voor jou. Bedankt voor je steun!