MyHeritage

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 10
Service 10
Prijs 8
Bezorging 10

Totaal

9.5
100.0% zou hier weer kopen

MyHeritage

MyHeritage: Ontdek je verleden met een GRATIS proefperiode van 14 dagen

MyHeritage is een platform dat mensen helpt om hun familiegeschiedenis te ontdekken en hun stamboom uit te breiden. Met de mogelijkheid om nieuwe familieleden te vinden en toegang te krijgen tot miljarden historische gegevens, biedt MyHeritage een uitgebreide en boeiende ervaring voor iedereen die geïnteresseerd is in het verkennen van hun verleden. Met een gratis proefperiode van 14 dagen kunnen gebruikers het platform verkennen en ontdekken wat het te bieden heeft.

Eenvoudig te gebruiken en toegankelijk voor iedereen

Een van de grootste voordelen van MyHeritage is de gebruiksvriendelijkheid. Het platform is ontworpen met de gebruiker in gedachten en biedt een intuïtieve interface waarmee zelfs beginners gemakkelijk aan de slag kunnen. Of je nu al ervaring hebt met het onderzoeken van je stamboom of nieuw bent in de wereld van genealogie, MyHeritage maakt het proces eenvoudig en toegankelijk voor iedereen.

Ontdek je unieke etnische achtergrond met de DNA-test

MyHeritage biedt ook een DNA-test aan, waarmee gebruikers hun unieke etnische achtergrond kunnen ontdekken en gematcht kunnen worden met nieuwe verwanten. Met 2.114 geografische regio's biedt de DNA-test gedetailleerde informatie over de specifieke groepen waarvan je afstamt. Bovendien is de DNA-test van MyHeritage de meest betaalbare op de markt, waardoor het voor iedereen toegankelijk is om meer te leren over hun erfgoed.

"De eenvoudige MyHeritage DNA-test zal uw unieke etnische achtergrond onthullen en u matchen met nieuw gevonden verwanten." - Famous Person

Animeer en verbeter uw familiefoto's

Een van de meest opwindende functies van MyHeritage is 'Deep Nostalgia ?'. Met deze functie kun je je familiefoto's tot leven brengen en ze tot animaties maken. Het heeft het internet stormachtig veroverd en heeft al meer dan 110 miljoen animaties gegenereerd en het aantal blijft groeien. Het is een leuke manier om oude foto's nieuw leven in te blazen en je verleden op een geheel nieuwe manier te ervaren.

Bouw je eigen online stamboom en ontdek miljarden gegevens

Een van de kernfuncties van MyHeritage is het kunnen bouwen van je eigen online stamboom. Het is eenvoudig om namen, data, foto's en verhalen toe te voegen en deze te delen met je familie. Daarnaast heeft MyHeritage een enorme internationale database met documenten die je kunt doorzoeken. Met deze exclusieve collectie en de nauwkeurige resultaten kun je meer ontdekken over je voorouders dan je ooit had kunnen voorstellen.

Automatische ontdekkingen en een bloeiende community

MyHeritage doet het werk voor je door meteen te beginnen met zoeken zodra je een stamboom maakt. Je ontvangt e-mailwaarschuwingen met Smart Matches en Record Matches, die nieuwe stamboomconnecties, documenten en krantenartikelen onthullen. Bovendien maakt MyHeritage deel uit van een bloeiende community van miljoenen families over de hele wereld. Je kunt samenwerken met andere leden en herenigd worden met lang verloren verwanten. Met 5,7 miljard profielen en 52 miljoen stambomen is er altijd wel iets nieuws te ontdekken.

Altijd en overal beschikbaar op elk apparaat

MyHeritage biedt drie bekroonde producten aan - DNA, Stamboom en Historische bestanden - die allemaal privé en veilig zijn. Je kunt gemakkelijk synchroniseren tussen deze producten en genieten van een boeiende reis naar je verleden, waar je ook bent. Of je nu thuis op je computer zit of onderweg bent met je mobiele apparaat, MyHeritage is altijd en overal beschikbaar.

Conclusie

MyHeritage is een uitstekend platform voor het ontdekken van je familiegeschiedenis en het uitbreiden van je stamboom. Met een eenvoudig te gebruiken interface, een DNA-test om je etnische achtergrond te ontdekken, de mogelijkheid om familiefoto's te animeren en een bloeiende community van gebruikers, biedt MyHeritage een complete ervaring voor genealogen van alle niveaus. Of je nu net begint met je onderzoek of al jaren bezig bent, MyHeritage is een waardevolle bron om je verleden te verkennen.

Heb je ervaring met MyHeritage? Laat het ons weten en schrijf een review!

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Spotlight: Wat zeggen onze klanten?

B
Bilal 1 jaar geleden
9.5
Ik heb onlangs gebruik gemaakt van de diensten van MyHeritage en ben erg tevreden over mijn ervaring. Het was gemakkelijk om een gratis stamboom aan te maken en ik vond het leuk om mijn fami...

Alle reviews ( 1 )

Erg blij met MyHeritage

Ik heb onlangs gebruik gemaakt van de diensten van MyHeritage en ben erg tevreden over mijn ervaring. Het was gemakkelijk om een gratis stamboom aan te maken en ik vond het leuk om mijn familiegeschiedenis te ontdekken door middel van hun historische gegevens. Wat me opviel, was hoe uitgebreid de informatie is die ze bieden. Ik kon bijvoorbeeld niet alleen de namen van mijn voorouders vinden, maar ook waar ze woonden en wat hun beroep was. Dit heeft me echt geholpen om een beter begrip te krijgen van wie zij waren. Bovendien vond ik de DNA-test heel interessant. Het was fascinerend om meer te weten te komen over mijn afstamming en welke genetische eigenschappen ik heb geërfd. In het algemeen zou ik MyHeritage aanbevelen aan iedereen die geïnteresseerd is in genealogisch onderzoek of gewoon meer wil weten over zijn of haar familiegeschiedenis. De website is gemakkelijk toegankelijk en er wordt veel waardevolle informatie verstrekt.

B
Bilal 1 jaar geleden
Bestellen
10
Service
10
Prijs
8
Bezorging
10
Totaal
9.5
Zou hier weer kopen?

Schrijf zelf een review