mkb-brandstof.nl

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 6
Service 8
Prijs 8
Bezorging 8

Totaal

7.5
100.0% zou hier weer kopen

mkb-brandstof.nl

Welkom op de reviewpagina voor MKB Brandstof. Je vindt hier reviews en de ervaring van klanten van dit bedrijf. En als jij ooit gebruik hebt gemaakt van de tankpas-service van dit bedrijf, of dit nog steeds doet, dan willen we graag jouw ervaring horen. Voor mensen die op zoek zijn naar het ideale bedrijf voor hun tankpas kan deze informatie heel waardevol zijn.

MKB Brandstof is een bedrijf waar kleine ondernemingen en ZZP-ers terecht kunnen voor een tankpas waarmee ze hun administratie gemakkelijker kunnen maken.

We zijn benieuwd of deze tankpas jou geholpen heeft om je administratie gemakkelijker te maken. Kortom, laat ons weten of dit bedrijf doet wat ze beloven. Dankzij jouw ervaring kunnen anderen zich een goed beeld vormen van dit bedrijf en de service die ze bieden.

Over MKB Brandstof
MKB Brandstof werd gerealiseerd door LaatBloeien in 2006. Dit is een co-workingspace in Rotterdam waar nieuwe initiatieven worden ontwikkeld. Het hoofdkantoor is nog steeds gevestigd in het Werkcafé van LaatBloeien in Rotterdam. Martin Schuurman is de drijvende kracht en oprichter achter het bedrijf. Naar eigen zeggen is hij een ‘eigenwijze dromer met een sterke overtuiging dat het beter kan’. Zijn doel is om merkbaar iets bij te dragen aan de wereld om hem heen.

Bij het bedrijf werken vijftig mensen die als missie hebben om ondernemers in 2025 klimaatpositief op pad te sturen. Bij dit bedrijf vind je geen productmanager, assistenten, of receptionistes. Niemand heeft een titel zodat iedereen gelijk is. Bovendien hebben veel werknemers verschillende taken.

MKB Brandstof heeft een aantal apps ontwikkeld om hun klanten te helpen om goedkope brandstof, parkeerplekken en carwash te vinden. Deze apps zijn zowel voor klanten als niet-klanten gratis.

Producten en diensten van MKB Brandstof
Bij MKB Brandstof kun je als ondernemer, ZZP-er of kleine ondernemer terecht bij deze organisatie voor een tankpas. Een tankpas zorgt ervoor dat je maandelijks één factuur krijgt voor je brandstof. Hierdoor hoef je niet tientallen, of honderden bonnetjes per maand in te dienen.

De tankpas is niet alleen geldig voor tanken, maar ook voor parkeren en carwash. Om te zien bij welke parkeerplekken en wasstraten je met de tankpas kunt betalen kun je twee apps downloaden. De app voor de wasstraat helpt je niet alleen bij het vinden van de dichtstbijzijnde wasstraat, maar ook hoe je er moet komen.

MKB Brandstof heeft ook een gratis app die je de actuele pompprijzen laat zien bij alle tankstations in heel Nederland. Via deze app kun je dus zien waar je het voordeligst tankt. Als je regelmatig naar België of Luxemburg reist kun je in de app bekijken bij welke tankstations je met de tankpas kunt betalen.

Ervaringen, klachten en tips over MKB Brandstof
Laat ons weten wat je vindt van dit bedrijf en de service die ze leveren. Is het handig om met de tankpas te tanken, en hoe is de service als er een probleem is. We zijn heel benieuwd naar die informatie. Voor mensen die erover denken om een tankpas aan te schaffen is dit waardevolle informatie om een keuze te maken. Laat dus vooral je review & beoordeling achter op deze pagina!

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Spotlight: Wat zeggen onze klanten?

L
Linschoten 1 jaar geleden
7.5
Ik heb onlangs de tankpas van MKB Brandstof aangeschaft en ik ben er zeer tevreden over. Het aanvraagproces was heel eenvoudig en snel, binnen een paar minuten had ik alles geregeld. Bij het...

Alle reviews ( 1 )

Efficiënte & Praktische Tankpas Met Bonusdiensten

Ik heb onlangs de tankpas van MKB Brandstof aangeschaft en ik ben er zeer tevreden over. Het aanvraagproces was heel eenvoudig en snel, binnen een paar minuten had ik alles geregeld. Bij het gebruik van de pas merkte ik meteen dat het heel efficiënt werkt, alle kosten worden handig verzameld op één factuur. Dit bespaart me veel tijd en administratief gedoe. Een ander groot voordeel is dat deze pas niet alleen voor tanken kan worden gebruikt, maar ook voor parkeren en elektrisch laden. Dat maakt het nog praktischer in gebruik want hierdoor hoef ik minder verschillende passen of apps mee te nemen wanneer ik onderweg ben. Wat mij echt positief verraste waren de extra diensten die MKB Brandstof biedt bij de pas. Zo krijg je als klant korting op pechhulp en kun je zelfs afspraken maken voor autowassen bij bepaalde locaties. Kortom, MKB Brandstof heeft mij blij verrast met hun product en service; snelle, praktische toepassing plus bonusdiensten!

L
Linschoten 1 jaar geleden
Bestellen
6
Service
8
Prijs
8
Bezorging
8
Totaal
7.5
Zou hier weer kopen?

Schrijf zelf een review

We gebruiken affiliate links. Als je klikt en iets koopt, kunnen we een commissie krijgen zonder extra kosten voor jou. Bedankt voor je steun!