MacPaw

Alle reviews

MacPaw

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Affiliate ilmoittaminen: Tämä viesti sisältää kumppanilinkin, joka tarkoittaa, että kun napsautat NÄYTÄ-painiketta ja teet ostoksen sivulla, saatamme saada palkkion, joka auttaa sivuston ylläpitämisessä

Alle reviews (0)

  • No reviews yet!

    Find companies you have experience with and write reviews about them! Your reviews contribute to a more transparent market and improve the reliability of companies.

Anderen bekeken ook

MacPaw

MacPaw is een softwareontwikkelingsbedrijf met een hoofdkantoor in Kiev, Oekraïne. Het bedrijf produceert verschillende apps voor macOS en iOS en softwareopschoningshulpmiddelen. Het bedrijf is opgericht in het jaar 2008 door Oleksandr Kosovan, hij was destijds nog een student aan het Kyiv Polytechnic Institute. Op deze pagina kunt u de aanbevelingen, klachten en tips van andere mensen over MacPaw lezen of u kunt uw eigen aanbevelingen, klachten en tips achterlaten door middel van een review. Ook kunt u op deze website op andere soortgelijke bedrijven zoeken. Dit zodat u altijd weet waar u aan toe bent. 

Over MacPaw
Toen het bedrijf werd opgericht in 2008 noemde Oleksandr Kosovan het bedrijf "MacPaw"naar Apple's besturingssystemen Mac OS X 10.0 en Mac OS X Tiger (codenaam Cheetah en Tiger). Het bedrijf begon oorspronkelijk alleen met de lancering van CleanMyMac, ook in 2008. Dit was een tool voor het opschonen van software voor Apple's Macbook. Tot op de dag van vandaag is dit het belangrijkste product van het bedrijf. Oleksandr Kosovan schreef zelf de eerste code. In januari 2017 lanceerde MacPaw zijn volgende product: Setapp. Een abonnementenservice voor apps. MacPaw heeft een privé collectie van werkende Apple computers en apparaten. Hierop testen zij eerst alle software uit voor het officieel op de markt komt. 

Producten en Diensten van MacPaw
Het belangrijkste product van MacPaw is tevens ook het eerste product dat zij lanceerden toen het bedrijf werd opgericht: CleanMyMac. Dit product werd in 2008 gelanceerd en is een tool voor het opschonen van de software op uw macbook. Naast deze opschoon tool heeft het bedrijf ook een abonnementenservice voor apps: Setapp. In 2016 bracht het bedrijf ook Gemini2 uit. Dit is een software programma voor het herstellen en opschonen van ruimte met als hoofdfunctie het zoeken en verwijderen van buitensporige bestanden. Als deze buitensporige bestanden opgespoord en verwijderd zijn komt er automatisch al meer ruimte vrij en wordt uw Apple product dus automatisch opgeschoond. 

In mei van het jaar 2017 voegde het bedrijf de softwareontwikkelings- en distributietool DevMate samen met het e-commerce platform van Paddle. In hetzelfde jaar verwierf MacPaw The Unarchiver. Dit is een eigen freeware voor het uitpakken van bestanden, een Wallpaper Wizard en een app voor desktopachtergronden. Sinds 2016 publiceert MacPaw een jaarlijkse enquête onder ontwikkelaars van Mac-apps. Dit om te ontdekken of er nog knelpunten zijn in de markt en of MacPaw dus nog iets toe kan voegen aan de markt qua innovaties. 

Aanbevelingen, klachten en tips over MacPaw
Heeft u nou ook een mening en/of beoordeling over MacPaw? ReviewsBird is opgericht om over verschillende bedrijven een transparant beeld te krijgen. Het is daarom ook goed om uw oordeel en/of mening door middel van een review over MacPaw op ReviewsBird te delen. Ook kunt u op ReviewsBird de aanbevelingen, klachten en tips van andere mensen over MacPaw vinden en uw eigen aanbevelingen, klachten en tips achterlaten. Lees hier dan ook de ervaringen van andere mensen over MacPaw of laat uw eigen ervaring door middel van een review over MacPaw nu achter.