LOI Kidzz

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 8
Service 8
Prijs 8
Bezorging 8

Totaal

8
100.0% zou hier weer kopen

LOI Kidzz

LOI Kidzz: De Beste én Leukste Online Typecursus voor Kinderen!

LOI Kidzz is de ideale keuze als je op zoek bent naar een online typecursus voor je kind. Deze typecursus is niet alleen de beste in zijn soort, maar ook nog eens ontzettend leuk! Ouders én kinderen hebben de cursus beoordeeld met maar liefst een 8,8. Met de typecursus van LOI Kidzz beleeft je kind een spannend spionnenavontuur en leert het op een razendsnelle manier blind typen. De cursus bevat motiverende oefeningen en uitdagende games, waardoor je kind met veel plezier en enthousiasme leert typen. Wil je zelf ervaren hoe leuk de cursus is? Je kunt de eerste missie gratis proberen!

Gamend Leren voor Plezier én Motivatie

Bij LOI Kidzz geloven we dat gamend leren de ideale manier is om kinderen te motiveren. Daarom is onze typecursus gebaseerd op een spionnenavontuur, waarin kinderen allerlei opdrachten moeten voltooien om verder te komen. Dit avontuurlijke element zorgt ervoor dat kinderen graag bezig zijn met de cursus en ze gemotiveerd blijven om hun blind typevaardigheden te verbeteren. Daarnaast zorgen de motiverende oefeningen en uitdagende games ervoor dat kinderen spelenderwijs leren en op een leuke manier bezig zijn met typen.

"Education is not the filling of a pail, but the lighting of a fire." - William Butler Yeats

In 20 Weken Razendsnel en Blind Typen

Met de typecursus van LOI Kidzz leert je kind in slechts 20 weken razendsnel en blind typen. Door regelmatig te oefenen met de motiverende oefeningen en uitdagende games, ontwikkelt je kind de juiste typevaardigheden en snelheid. De cursus is zo opgebouwd dat kinderen stap voor stap leren typen, beginnend bij de basis tot aan het blind typen van hele zinnen. De progressie die je kind boekt is goed te volgen in de online leeromgeving, zodat je als ouder precies kunt zien hoe ver je kind al gevorderd is.

Zelfstandig, maar Zeker Niet Alleen

Hoewel de typecursus van LOI Kidzz zelfstandig gevolgd kan worden, betekent dit niet dat je kind er helemaal alleen voor staat. In de online leeromgeving kunnen kinderen altijd terecht bij hun virtuele spionnenmaatje die hen begeleidt door het avontuur. Daarnaast kunnen ze altijd vragen stellen aan de docenten die beschikbaar zijn via de chat. Ook ouders kunnen gebruikmaken van de chat om vragen te stellen of feedback te geven. Op die manier zorgen we ervoor dat kinderen de hulp en ondersteuning krijgen die ze nodig hebben tijdens het volgen van de typecursus.

Uitgebreid Lespakket

Als je de typecursus van LOI Kidzz aanschaft, krijg je een compleet lespakket thuisgestuurd. Dit lespakket bevat een spionnenhandboek, waarin alle instructies en oefeningen staan, een veilige USB-typestick en een spionnenpaspoort. Daarnaast kunnen kinderen ook inloggen in de online leeromgeving, waar ze toegang hebben tot alle lessen, oefeningen en games. Hier kunnen ze hun voortgang bijhouden en zien hoe ver ze al gevorderd zijn in het spionnenavontuur.

Kwaliteit en Diploma Gegarandeerd

Bij LOI Kidzz staan we garant voor de beste kwaliteit. Onze typecursus is ontwikkeld door experts en voldoet aan de hoogste eisen. Ook zijn we aangesloten bij het CRKBO, wat betekent dat we voldoen aan de kwaliteitscode voor opleidingsinstellingen. Daarnaast ontvangt je kind na het succesvol afronden van de typecursus een erkend diploma. Dit diploma is een mooie beloning voor het harde werk en een tastbaar bewijs van de behaalde typevaardigheden.

Laat een Review achter!

Ben je enthousiast geworden over LOI Kidzz en heb je zelf ervaring met onze typecursus? Laat dan een review achter op onze website ReviewsBird. We zijn benieuwd naar jouw ervaringen en feedback. Jouw mening helpt andere ouders om een weloverwogen keuze te maken voor een typecursus voor hun kind. Alvast bedankt voor het delen van je review!

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Spotlight: Wat zeggen onze klanten?

J
Justin Bosman 1 jaar geleden
8
Onlangs heb ik mijn kinderen aangemeld voor de typcursus van LOIKidzz. Ik moet zeggen dat ik ontzettend blij ben met deze beslissing! Mijn kinderen vonden het leuk om te leren typen terwijl...

Alle reviews ( 1 )

Educatief plezier bij LOI Kidzz

Onlangs heb ik mijn kinderen aangemeld voor de typcursus van LOIKidzz. Ik moet zeggen dat ik ontzettend blij ben met deze beslissing! Mijn kinderen vonden het leuk om te leren typen terwijl ze eigenlijk een spelletje speelden en waren erg enthousiast over de verschillende oefeningen. Wat mij ook opviel was hoe gebruiksvriendelijk alles was - we hadden geen problemen met inloggen of toegang krijgen tot de cursusmaterialen. Bovendien kregen we regelmatig updates over hun voortgang, wat me als ouder geruststelt dat ze echt aan het leren zijn. Al met al is LOI Kidzz een geweldige manier om kinderen te helpen nieuwe vaardigheden te ontwikkelen op een leuke, interactieve manier en ik zou het ten zeerste aanbevelen aan andere ouders die willen dat hun kinderen gaan investeren in zichzelf!

J
Justin Bosman 1 jaar geleden
Bestellen
8
Service
8
Prijs
8
Bezorging
8
Totaal
8
Zou hier weer kopen?

Schrijf zelf een review