Feenstra

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 8
Service 10
Prijs 8
Bezorging 10

Totaal

9
100.0% zou hier weer kopen

Feenstra

Feenstra: Een Betrouwbare Partner voor Thuiscomfort

Als het gaat om het comfort in huis, is Feenstra een naam die veel mensen vertrouwen. Met jarenlange ervaring en expertise in verwarming, ventilatie, beveiliging en meer, is Feenstra een betrouwbare partner voor al uw thuiscomfortbehoeften. Of het nu gaat om het installeren van een nieuwe cv-ketel, het onderhouden van uw ventilatiesysteem of het beveiligen van uw woning, Feenstra staat voor u klaar.

Met een landelijke dekking en ruim 800 bussen, bakfietsen en carvers onderweg is Feenstra altijd in de buurt. Dat betekent dat u kunt rekenen op snelle en betrouwbare service, waar u ook woont. Of u nu in een grote stad of een landelijk gebied woont, Feenstra staat paraat om u te helpen met al uw thuiscomfortbehoeften.

Als het op kwaliteit aankomt, blinkt Feenstra uit. Het bedrijf gebruikt alleen de beste producten en materialen, en werkt volgens de hoogste standaard. Dit betekent dat u kunt vertrouwen op de duurzaamheid en betrouwbaarheid van de producten en diensten van Feenstra.

In de woorden van Henry Ford: "Quality means doing it right when no one is looking." Dit citaat illustreert perfect de toewijding van Feenstra aan kwaliteit en vakmanschap.

Een Breed Scala aan Diensten

Feenstra biedt een breed scala aan diensten om ervoor te zorgen dat u optimaal kunt genieten van het comfort in uw huis. Of u nu behoefte heeft aan een nieuwe cv-ketel, een airconditioningsysteem, zonnepanelen, huisbeveiliging of ventilatie, Feenstra heeft de oplossing voor u.

Met betrekking tot cv-ketels biedt Feenstra zowel de mogelijkheid om een cv-ketel te kopen als te huren. Dit geeft u de flexibiliteit en vrijheid om te kiezen wat het beste bij uw situatie past. Daarnaast verzorgt Feenstra ook het onderhoud en de reparatie van cv-ketels, zodat u altijd kunt rekenen op een goed werkend verwarmingssysteem.

Naast verwarmingssystemen biedt Feenstra ook airconditioningsystemen voor het koelen van uw huis tijdens warme zomerdagen. Feenstra adviseert u graag over de beste opties voor uw situatie en zorgt voor een professionele installatie en onderhoud.

Als het gaat om duurzaamheid, is Feenstra ook een belangrijke speler. Het bedrijf biedt zonnepanelen waarmee u zelf energie kunt opwekken en besparen op uw energierekening. Feenstra helpt u graag met het adviseren, installeren en onderhouden van zonnepanelen, zodat u kunt profiteren van de voordelen van duurzame energie.

Naast deze diensten verzorgt Feenstra ook de installatie en het onderhoud van ventilatiesystemen, huisbeveiligingssystemen en meer. Feenstra is de one-stop-shop voor al uw thuiscomfortbehoeften.

De Feenstra Ervaring

Bij Feenstra staat service op de eerste plaats. Het bedrijf begrijpt dat uw thuiscomfort essentieel is en doet er alles aan om ervoor te zorgen dat u tevreden bent. Met een professioneel en vriendelijk team van vakmensen kunt u rekenen op een uitstekende service en een persoonlijke benadering.

Feenstra streeft er altijd naar om de beste te zijn in hun vak. Het bedrijf investeert continu in training en ontwikkeling om ervoor te zorgen dat hun vakmensen altijd op de hoogte zijn van de nieuwste ontwikkelingen en technologieën. Dit zorgt ervoor dat u kunt vertrouwen op de expertise en kwaliteit van Feenstra.

Feenstra is ook een duurzaam bedrijf. Het bedrijf is zich bewust van de impact van hun werkzaamheden op het milieu en streeft ernaar om een veilige, gezonde en comfortabele woonomgeving voor iedereen te creëren. Met hun focus op duurzaamheid helpen ze u niet alleen om uw energieverbruik te verminderen, maar dragen ze ook bij aan een betere toekomst.

Laat Uw Ervaring Achter

Bent u een tevreden klant van Feenstra? Vertel ons uw ervaring! Bij ReviewsBird geloven we in de kracht van beoordelingen en reviews. Uw feedback kan anderen helpen bij het nemen van een beslissing en Feenstra helpen om hun diensten nog verder te verbeteren. Laat hieronder uw review achter en help anderen om de beste keuze te maken voor hun thuiscomfortbehoeften.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Spotlight: Wat zeggen onze klanten?

A
Arie Meyer 8 maanden geleden
9
Ik heb onlangs gebruik gemaakt van de diensten van Feenstra en ik kan zeggen dat ik zeer tevreden ben met hun professionele service. Ik had problemen met mijn cv-ketel, dus besloot ik om con...

Alle reviews ( 1 )

Vriendelijke Deskundige Monteurs bij Feestra Title: Uitstekende Service bij Feestra

Ik heb onlangs gebruik gemaakt van de diensten van Feenstra en ik kan zeggen dat ik zeer tevreden ben met hun professionele service. Ik had problemen met mijn cv-ketel, dus besloot ik om contact op te nemen met Feenstra en zij waren snel ter plaatse om het probleem op te lossen. Wat me vooral opviel was hoe vriendelijk en kundig de monteur was die naar mijn huis kwam. Hij legde alles duidelijk aan mij uit en beantwoordde al mijn vragen zonder aarzelen. Bovendien werd het probleem dezelfde dag nog verholpen, waardoor ik niet in een koude woning hoefde te zitten. Kortom, Feenstra leverde uitstekende service tegen redelijke prijzen en stond altijd klaar om mij te helpen bij eventuele problemen. Zeker een aanrader voor iedereen die betrouwbare en deskundige verwarmingsservice nodig heeft!

A
Arie Meyer 8 maanden geleden
Bestellen
8
Service
10
Prijs
8
Bezorging
10
Totaal
9
Zou hier weer kopen?

Schrijf zelf een review