FC Urban reviews en ervaringen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 10
Service 10
Prijs 10
Bezorging 10

Totaal

10
100% zou hier weer kopen

FC Urban

Lekker een balletje trappen, veel van ons houden wel van een potje voetbal. Ondanks dat zo'n 1,2 miljoen mensen dat wekelijks doen, kan het toch moeilijk zijn om een wedstrijdje voor elkaar te krijgen, obstakels als werktijden, aantal mensen, etc. gooien al snel in het eten. Joep Lamme en Kees Lohman bedachten daar een oplossing voor, vandaag de dag bekend als FC Urban. FC Urban is een van origine Nederlands portaal, met als doel om mensen met elkaar in contact te brengen, waarbij het hoofddoel is om een potje voetbal mogelijk te maken.

Voordat je beslist gebruikt te maken van FC Urban’s dienst moet je wel weten of dit wel aan je eisen gaat voldoen. Werkt het überhaupt wel? Wat kan je verwachten van de diensten? Hoe ervaren andere consumenten FC Urban eigenlijk? Om dit soort vragen te beantwoorden kan je op ons platform terecht voor reviews en beoordelingen.

Over FC Urban

Het idee achter FC Urban ontstond toen Kees Lohman en Joep Lamme besloten om een platform te creëren, waar voetbalwedstrijden zonder de rigide verplichtingen en verplichtingen van competitieve clubs, een plekje kregen. Als doel hadden ze dus om casual, doch betaalbaar voetbal in de werkelijkheid te brengen. Vandaag de dag doen ze dat in diverse steden verdeeld over het land. Ook organiseren ze in andere landen als Engeland voetbalwedstrijden, bijvoorbeeld in Clapham, Kennington en Hyde Park.

Ze organiseren hedendaags meer dan alleen wedstrijden. Zo hebben ze om als voorbeeld te nemen ook hun eigen FC Urban toernooi, daarnaast hebben ze ook hun FC Urban Clubhouse. Om inspiratie en informatie op te doen beschikken ze ook over een eigen blog, waar je diverse artikelen gerelateerd aan het bedrijf kunt vinden.

Abonnementen en toernooi

Om gebruik te maken van de diensten van FC Urban kan je een abonnement aanschaffen. Momenteel heb je daar drie keuzes in: Lite, Slim en Onbeperkt. Tevens kan je er ook voor kiezen om deze abonnementen in plaats maandelijks, meteen voor zes maanden aan te schaffen, wat goedkoper is. Daarnaast kan je ook kiezen voor een enkele wedstrijd, voornamelijk bedoeld om het bedrijf te ontdekken.

Om mee te doen aan het FC Urban toernooi kan je zelf als speler betalen, of als team. Daarnaast bieden ze ook de mogelijkheid aan om een gratis proefwedstrijd te doen, deze kan je claimen door je aan te melden. De App van FC Urban is beschikbaar op Android, IOS of voor Mac/PC en kan via de links op hun website gevonden worden.

Contact

Als je vragen, klachten of ideeën hebt voor FC Urban kan je via de mail contact opnemen, of via whatsapp, beide mogelijkheden zijn op de website aangegeven en sturen je direct door. Zelf interesse in een potentieel partnership met het bedrijf? Dan hebben ze daar een speciale pagina met informatie voor, op hun website. Ook valt het bedrijf op Instagram en Facebook te vinden.

Reviews en beoordelingen FC Urban

Al ooit een wedstrijd gespeeld, die georganiseerd was door FC Urban? Laat hier dan je ervaring achter in de vorm van een review! We vinden dat jij het recht hebt om je mening over bedrijven achter te laten, vandaar dat dit op ons platform kan. Op deze manier krijgen andere consumenten ook een beter beeld over FC Urban, zodat ze beter kunnen inschatten of het bedrijf aan hun eisen voldoet. Meer leren over andere bedrijven, dan ben je bij ons welkom voor reviews en beoordelingen.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews ( 0 )

Nog geen reviews.

Schrijf zelf een review