ABN AMRO

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 10
Service 8
Prijs 10
Bezorging 10

Totaal

9.5
100.0% zou hier weer kopen

ABN AMRO

Er zijn veel banken die allerlei producten en diensten verkopen zodat je wensen realiteit kunnen worden. Het is vrij eenvoudig om online je financiële zaken te regelen of het nu voor prive of zakelijk gebruik is zonder dat je persoonlijk langs een bank hoeft te gaan. Hoe weet je welke bedrijf je het beste ervaring gaat aanbieden?

Wat is ABN AMRO?

ABN AMRO is een bank met een uitgebreid aanbod, variërend van bankrekeningen tot aan hypotheken sluiten. Wil je meer te weten komen over wat voor bedrijf het is en wat ze precies aanbieden? Hoe weet je bijvoorbeeld zeker de service goed is? Zijn ze betrouwbaar? Door de recensies te bekijken weet je zeker wat je kunt verwachten voordat je een product of dienst afsluit. Lees op onze review site meer over deze bank

Over ABNAMRO.nl

ABN AMRO is een bank die meer dan 300 jaar teruggaat en die zich kenmerkt door overnames, splitsingen en fusies. De huidige bank is in 2010 ontstaan door een fusie met Fortis Bank Nederland. Het bedrijf verkoopt verschillende soorten producten en diensten aan alle soorten mensen voor persoonlijk of zakelijk gebruik. Je kunt verschillende diensten afsluiten op basis van je financiële situatie.

ABN AMRO streeft samen met al zijn klanten naar een meer duurzamere samenleving. Duurzaamheid is een belangrijke onderdeel van hun strategie en het bedrijf biedt expertise op duurzaamheid en verwerken het in producten en diensten aan hun klanten.

ABNAMRO.nl aanbod

Je kunt via ABN AMRO veel dingen regelen of het nou prive zaken zijn of zakelijke zaken. Je kunt als consument en als bedrijf alles makkelijk vinden op de website omdat alles verdeeld is in categoriën zoals bankrekeningen, verzekeringen, hypotheken en veel meer. Op zoek naar meer informatie naar een specifiek onderwerp? Meer informatie over de producten zijn te vinden in hun respectievelijke productcategorie. Daarnaast, is er ook een andere categorie die je gedetailleerde informatie aanbiedt over verschillende thema’s over verschillende belangrijke financiële zaken. Zodat je op basis van je financiële situatie een weloverwogen beslissing kunt nemen. Thema’s zoals werk, wonen, inkomen & vermogen etcetera.

Service

Je kunt bij ABN AMRO veel dingen regelen en/of wijzigen indien het nodig is onder het categorie “Service en Contact”. Als je betaalpas bijvoorbeeld wordt gestolen of je bent hem kwijtgeraakt, dan is het mogelijk om je betaalpas te blokkeren (ook in het buitenland) en een vervangende kaart aan te vragen. Je kunt ook je paslimiet wijzigen en nog veel meer.

Contact

Voor vragen, opmerkingen en klachten staat de klantenservice van ABN AMRO altijd voor je klaar. Alle contactgegevens zijn aangegeven op de website. Je kunt op verschillende manieren contact opnemen met deze organisatie. Je kunt gebruik maken van de live chat, het klachtenformulier en het telefoonnummer. De live chat en het telefoonnummer zijn te bereiken van Maandag tot en met Vrijdag tussen 8.00 en 21.00 en Zaterdag tussen 9.00 en 17.30. Daarnaast, is het bedrijf ook te bereiken via een van de social media kanalen zoals Facebook en Twitter.

Beoordelingen en ervaringen met ABN AMRO

Heb je onlangs je financiële situatie geregeld met ABN AMRO? Laat andere klanten dan over je ervaringen weten met deze bank door een review te plaatsen op onze review site. Reviews zijn belangrijk omdat ze consumenten laten weten dat een bedrijf betrouwbaar is. Was het proces goed verlopen? Is deze bank betrouwbaar? Deel dan je ervaring met andere klanten.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Spotlight: Wat zeggen onze klanten?

T
Tirza Dijkstra 1 jaar geleden
9.5
Mijn ervaring met ABN AMRO is zeer positief. Ik heb mijn bankzaken gemakkelijk en efficiënt kunnen regelen zoals ik het wilde, of dat nu persoonlijk was, met de app of online. Het bedrijf bi...

Alle reviews ( 1 )

Prettige bankervaring bij ABN AMRO

Mijn ervaring met ABN AMRO is zeer positief. Ik heb mijn bankzaken gemakkelijk en efficiënt kunnen regelen zoals ik het wilde, of dat nu persoonlijk was, met de app of online. Het bedrijf biedt ook een goede klantenservice waarbij ik snel en vriendelijk werd geholpen toen ik vragen had over mijn rekening. Een ander aspect dat opviel was het gebruiksgemak van hun website en mobiele app. De navigatie is duidelijk gestructureerd en er zijn veel handige functies om je financiële situatie in één oogopslag te bekijken. Ik ben erg blij met mijn keuze voor ABN AMRO als mijn bank omdat alles soepel verloopt zonder onnodige complicaties.

T
Tirza Dijkstra 1 jaar geleden
Bestellen
10
Service
8
Prijs
10
Bezorging
10
Totaal
9.5
Zou hier weer kopen?

Schrijf zelf een review

We gebruiken affiliate links. Als je klikt en iets koopt, kunnen we een commissie krijgen zonder extra kosten voor jou. Bedankt voor je steun!