360 Total Security reviews en ervaringen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 8
Service 10
Prijs 10
Bezorging 8

Totaal

9
100.0% zou hier weer kopen

360 Total Security

Als je dit leest lees je dit waarschijnlijk op je pc, laptop, smartphone of tablet. Tegenwoordig hebben we allemaal wel iets van deze technologie. Maar er zit ook een gevaarlijk kantje aan al die technologie van tegenwoordig. Virussen en malware kunnen namelijk zo binnendringen. Het is daarom belangrijk om jouw technologische apparaten goed te beschermen tegen deze virussen en malware.

Eén van de programma's die jij kan gebruiken tegen virussen en malware is 360 Total Security van Qihoo. Op deze pagina van ReviewsBird vind jij alle in's en out's over 360 Total Security. Dit zodat jij een echte verantwoorde keuze kunt maken als het gaat om het beveiligen van jouw technologische apparaten.

Over 360 Total Security

360 Total Security is een programma dat ontwikkeld is door Qihoo 360, een internetbeveiligingsbedrijf dat gevestigd is in China. De eerste uitgave van het programma was op 25 februari 2014, zo'n acht jaar geleden dus. Naast het programma 360 Total Security heeft Qihoo 360 ook het programma 360 Safeguard uitgebracht. De focus van dit programma ligt op het stoppen van malware zoals computervirussen, en het leveren van beveiligingspatches voor Microsoft Windows. Het grote verschil tussen de twee programma's is dat 360 Safeguard gebruik maakt van de Avira-engine naast eigen engines, terwijl 360 Total Security de Kunpeng-engine heeft die gefabriceerd is door Qihoo.

Diensten van 360 Total Security

360 Total Security biedt jouw pc of laptop volledige bescherming tegen virussen, trojans en andere opkomende bedreigingen. Of je nou online winkelt, bestanden downloadt of met je vrienden chat. Je kan er zeker van zijn dat 360 Total Security bescherming zal bieden en je computer zal optimaliseren. Het bedrijf heeft diverse bekroonde antivirus-engines geintegreerd, zoals 360 Cloud Scan Engine, 360 QVMII AI Engine, QEX en KunPeng. De bescherming van 360 Total Security biedt vier verschillende door de gebruiker geselecteerde modi: prestaties/gebalanceerd/beveiliging en aangepast. Elke modus biedt weer een ander niveau van bescherming tegen malware, phishing aanvallen en achterdeurtjes.

Naast alleen bescherming heeft het programma ook andere opties. Zo heeft het programma de premium versie: 360 Total Security premium en de lite versie: 360 Total Security Lite. In de premium versie is ook een opschoonprogramma verwerkt. Met opschonen maak je schijfruimte vruj door ongewenste bestanden en plug-ins te verwijderen. Dit kan de systeemprestaties weer verbeteren. Ook kan je met het opschoonprogramma zelf beslissen welke gebieden en bestanden je precies wil opschonen. Opschonen verkort ook je opstarttijd.

Aanbevelingen, klachten en tips over 360 Total Security

We zijn heel benieuwd wat jouw ervaring is met dit bedrijf. Is alles echt zo simpel als dat ze willen doen geloven of klopt dit niet? Met jouw ervaring kunnen we ons een goed beeld vormen van de service en kwaliteit van dit bedrijf. Hiermee kunnen we makkelijker bepalen of we met dit bedrijf in zee willen gaan. Laat daarom vooral jouw ervaring met 360 Total Security achter op deze pagina van ReviewsBird door middel van een review en/of beoordeling. Of het nou een positieve of negatieve ervaring is, wij willen alles horen. Alvast bedankt voor het achterlaten van jouw review!

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Spotlight: Wat zeggen onze klanten?

U
Ulrich 1 jaar geleden
9
Ik ben zeer tevreden over de prestaties van 360 Total Security in mijn computer. Deze antivirussoftware heeft mijn apparaat beschermd tegen virussen en andere malware. Ik heb het programma g...

Alle reviews ( 1 )

Uitstekende Antivirus Software voor Thuis- & Zakelijk Gebruik

Ik ben zeer tevreden over de prestaties van 360 Total Security in mijn computer. Deze antivirussoftware heeft mijn apparaat beschermd tegen virussen en andere malware. Ik heb het programma gedownload van hun website, wat vrij eenvoudig was dankzij hun heldere instructies. Het systeem voltooide een uitgebreide scan binnen enkele minuten en vond geen bedreigingen op mijn pc, waardoor ik veel vertrouwen kreeg in dit product. Bovendien merkte ik niet dat het systeem langzaam werd tijdens scans of updates, waardoor ik ononderbroken door kon werken zonder afleiding. Een ander sterk punt is de gebruiksvriendelijke interface die zowel beginners als gevorderde gebruikers aanspreekt. De optie "Schoonmaken" helpt om onnodige bestanden te verwijderen en maakt daarmee ruimte vrij op de harde schijf. In essentie biedt '360 Total Security' snelheid, gemak én veiligheid aan elke internetgebruiker!

U
Ulrich 1 jaar geleden
Bestellen
8
Service
10
Prijs
10
Bezorging
8
Totaal
9
Zou hier weer kopen?

Schrijf zelf een review