Superdrogist.com

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 10
Service 10
Prijs 10
Bezorging 10

Totaal

10
100% zou hier weer kopen

Superdrogist.com

Gezondheid is iets waar we allemaal mee bezig zijn. Misschien heb je wel voorgenomen om daar dit jaar nog meer aan te werken. Je zult het vast belangrijk vinden dat je daarom gebruik maakt van de goede gezondheid- en schoonheidsproducten. Superdrogist.com is een bedrijf waar je die wellicht kunt vinden.

Voordat je gaat winkelen bij Superdrogist.com, wil je uiteraard wel weten of het bedrijf aan jouw verlangens zal voldoen. Daarbij kan je denken aan vragen als: uit wat voor soort ingrediënten bestaan de producten? Wat valt er allemaal te vinden bij het bedrijf? Misschien heb je duurzaamheid wel hoog in het vaandel staan, maar hoe gaat Superdrogist.com daar eigenlijk mee om? En hoe behandelt het bedrijf hun klanten? Om een antwoord op dit soort vragen te krijgen, is het mogelijk om op onze site, Superdrogist.com beoordeling en reviews te lezen.

Wat is Superdrogist.com

Superdrogist.com is een drogisterij met een online webshop, het bedrijf specialiseert zich in allerlei soorten gezondheids- en schoonheidsproducten. Het assortiment van de onderneming bestaat uit meer dan 7000 artikelen. Volgens het bedrijf zelf staat Superdrogist.com voor gemak, snelheid en lage prijzen, daarnaast vinden ze klantenservice ook belangrijk. Het bedrijf valt ook in persoon te bezoeken en is gevestigd aan de Paul Krugerstraat 151, 3072 GJ, Rotterdam-Zuid, Nederland.

Producten en diensten van Superdrogist

Het assortiment van Superdrogist.com kan online of in persoon bekeken worden. Op de website zijn de producten onderverdeeld in diverse categorieën, zoals: Gezondheid, Gezicht & Lichaam, Huis & Schoonmaak, Haarproducten, Snoep Snacks & Frisdrank, Geuren & Cadeau's en Beauty. De producten zijn voorzien van foto’s, omschrijving, prijs en informatie over de levering. Op een gedeelte van het assortiment zit ook korting. Bij Superdrogist.com kun je ook cadeau’s vinden, zoals: parfum of eau de cologne. Klanten die graag op de hoogte blijven van de laatste deals, of nieuwe producten, kunnen zich inschrijven voor de nieuwsbrief.

Betalen en bezorgen

Ben je klaar om te betalen? Dan kan je daarbij gebruik maken van verschillende betaalmethoden, waaronder: iDEAL, Klarna, Afterpay, of in de winkel door te pinnen, het bedrijf accepteert ook contant geld. De onderneming levert gratis binnen Nederland en België vanaf €49. De pakketjes van klanten die voor 23:00 bestellen, zijn de volgende dag nog in huis.

Contact

Vragen, suggesties of klachten die je met Superdrogist.com wilt delen, en ben je opzoek naar een contactadres? Dan heb je daarvoor meerdere opties, zo kan je voor telefonisch contact bellen naar het nummer: +31850470891. Mailen gaat ook, gebruik daarvoor het adres: klantenservice@superdrogist.com. Zelf langs gaan is ook mogelijk, daarvoor moet je aan de Paul Krugerstraat 151, 3072 GJ Rotterdam-Zuid, Nederland, zijn (ma t/m za 09.00 tot 18.30 uur).

Reviews en beoordelingen over Superdrogist

Heb je al eens eerder beautyproducten bij Superdrogist.com besteld? Of een andere soort ervaring opgedaan met het bedrijf? Dan willen wij graag weten hoe je dat vond gaan! Deel je mening over Superdrogist.com met ons in de vorm van een review en beoordeling. Op die manier maak je het eenvoudiger voor andere lezers te bepalen of ze ook willen winkelen bij Superdrogist.com. Lees je graag meer reviews en beoordelingen over vergelijkbare bedrijven? Dan kan dat via onze site.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews ( 0 )

Nog geen reviews.

Schrijf zelf een review

Anderen bekeken ook