DA Drogisterij

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 10
Service 10
Prijs 10
Bezorging 10

Totaal

10
100% zou hier weer kopen

Da

Het online bestellen van drogisterij producten is de laatste jaren een stuk eenvoudiger geworden. Grote en bekende namen zoals DA Drogisterij hebben hun eigen online shop waar je de producten uit de winkels kunt vinden. Maar hoe makkelijk en veilig zijn de sites van de diverse drogisterijen echt? Lees wat andere klanten te melden hebben in hun reviews op onze website. Daar staan onder andere opmerkingen en commentaren over hoe klanten zich behandeld voelen door online drogisterijen zoals DA Drogisterij. Het vinden van de online drogist met de beste service en kwaliteit wordt op die manier een stuk makkelijker.

Over DA Drogisterij

Het hoofdkantoor van DA Drogisterij waar de klantenservice voor online aankopen zich bevindt is gevestigd in Lelystad. Op de site van het bedrijf vind je alle informatie zoals het telefoonnummer en e-mail adres van DA Drogisterij zodat je contact op kunt nemen met een van de medewerkers als je hulp nodig hebt tijdens het bestellen of betalen. Daarnaast kun je deze online drogist ook op Facebook, Instagram en Youtube vinden. Daar wordt je op de hoogte gehouden van acties, DA Drogisterij kortingscodes en speciale aanbiedingen tijdens de uitverkoop. Onze website helpt je met reviews als je meer wilt weten over de ervaringen die andere klanten met de producten en service van het bedrijf hebben.

De producten en diensten van DA Drogisterij

DA drogisterij

biedt je online een zeer ruim aanbod aan producten. Om het je makkelijk te maken tijdens het zoeken zijn alle artikelen onderverdeeld in verschillende productcategorieën zoals Mama & Baby, Voeding en Dranken, Cadeaus, Aanbiedingen en Gezond. Bovendien staan de meest populaire producten en acties uit de folders prominent op de homepagina van deze online drogist vermeld. Zo kun je hier onder meer shoppen als je op zoek bent naar geneesmiddelen, vitamines, homeopathische producten, babyvoeding, siropen, deodorant of hygiënische producten. Verder staan er blogs met diverse tips op de site van DA Drogisterij.

Bestellen en retourneren van producten van DA Drogisterij

De producten die je bij deze online drogist bestelt kun je thuis laten bezorgen of afhalen in de dichtstbijzijnde winkel van het bedrijf. Je krijgt tijdens het afrekenen de bevestiging van je keuze en het tijdstip waarop je het kunt verwachten. Je kunt betalen met veilige betaalmethodes waarvan PayPal en iDEAL enkele bekende zijn. Mocht je na ontvangst klachten hebben en je producten retour willen sturen dan kan dat. Je hebt vanaf het moment van bezorging 14 dagen de tijd om de bestelde artikelen aan DA Drogisterij retour te sturen. Meer informatie vind je terug in de rubriek met veelgestelde vragen.

Reviews en commentaren over DA Drogisterij

Als jij klant van DA Drogisterij bent dan willen nieuwe klanten heel graag weten welke ervaring jij hebt met de producten en de service van het bedrijf. Daarom heb je de mogelijkheid om jouw DA Drogisterij review op onze website te publiceren. Zo kunnen we samen laten zien welke opmerkingen en commentaren er zijn over het assortiment, de manier waarop klachten behandeld worden en andere problemen die je tijdens het online shoppen tegen bent gekomen. Met jouw beoordeling zul je de vraag of DA Drogisterij betrouwbaar is helpen beantwoorden.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews ( 0 )

Nog geen reviews.

Schrijf zelf een review

Anderen bekeken ook