Kwik Fit

Alle reviews

Kwik Fit

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke beoordelingen, ervaringen, reviews en klachten! Maak kennis met de beste online winkels en dienstverleners uit de indrukken die ze bij mensen hebben.

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven.

Anderen bekeken ook

Logo Just Carpets
Just Carpets

Auto’s vallen vandaag de dag niet meer weg te denken in ons leven. We gebruiken de auto om naar allerlei plekken toe te gaan, wat logischerwi...

Logo iParking Schiphol
iParking Schiphol

Bent u laat voor uw vlucht? Heeft u hulp nodig met het parkeren van uw voertuig? Bij het pakken van u vlucht wilt u zich niet druk maken over het p...

Logo Kenteken Check.nl
Kenteken Check.nl

ReviewsBird.nl is een website waarbij alles om u als klant draait. Op deze website vindt u een korte beschrijving van veel verschillende webwinkels...

Logo Winparts
Winparts

Auto’s vormen vandaag de dag een van de belangrijkste vervoersmiddel voor de mensheid. Ondanks dat auto’s fijn kunnen zijn, gaat er toc...

Kwik Fit

Moeten de zomerbanden naar winterbanden verwisseld worden en omgekeerd? Of vind u het beter om banden voor elk seizoen te hebben. Heeft uw auto een grote beurt, kleine beurt of oliewisseling nodig? Verloopt de APK van je auto binnenkort, dan is het tijd voor een APK keuring. Bij Kwik Fit vind je alle soorten autobanden, klein en groot auto-onderhoud en APK keuringen. Je kan je afspraak online inplannen en er wordt vooraf een prijsopgave aan u aangeboden. Hierbij bespaar je om onvoorbereid te zijn op de gevraagde prijzen op de diensten van Kwik Fit. 

Over Kwik Fit
Het eerste KwikFit-filiaal in het Schotste Edinburgh werd door Tom Farmer in 1971 geopend. Het filiaal zag eruit als een fastfoodrestaurant, maar was in werkelijkheid een garagebedrijf. Een heldere prijsopgave was direct te merken bij het instappen van het bedrijf. De techniek van de auto’s van nu verandert voor dat je het door hebt dan de auto’s van toen. Er zijn inmiddels 165 filialen. De elektrische aandrijving verdringt namelijk de brandstofmotoren. Dit zorgt voor een revolutie in de autobranche. De elektrische voertuigen gaan nu zelfs ook kunnen aangeven welke onderdelen vervangen moeten worden. De 1200 KwikFitters passen zich continu aan om aan de wensen van de klanten te kunnen voldoen.

Hoe het allemaal begon
Door de overname van Euro-Uitlaatcenters werden in 1981 de eerste vestigingen van het unieke fastfit concept in Nederland geopend. Er werden voornamelijk in de beginperiode uitlaten verkocht, omdat die destijds elke jaar kapot gingen. Dit zorgde ervoor dat je de uitlaat relatief snel moest vervangen. Revolutionair toen was dat klanten de plek binnen konden rijden zonder van tevoren een afspraak te maken, de prijs werd je vooraf aangeboden, je kon meekijken in de werkplaats en je kon meestal binnen een uurtje wegrijden. Met de overname van de garagebedrijvenCarex en Jan van de Broek werd het netwerk in 1984 uitgebreid.
In de eindjaren ’80 werd de komst van de katalysator aangekondigd, wat betekende dat de formule moest worden aangepast. De uitlaten-markt bereikt het hoogtepunt dat er naast uitlaten en banden ook APK en remmen gedaan moesten worden. Dit gaf als uitgangspunt dat reparaties  snel uitgevoerd moesten worden. 

Waarvoor kun je terecht
Bij Kwik Fit ga je je autoservicen, je gaat wanneer nodig bepaalde onderdelen tijdelijk moeten vervangen. Wat je hieronder kan verwachten is het vervangen van autobanden, bandenwissel, onderhoud van je voertuig, APK, accu, airco, autoruitschade, velgen en wat er dan mis is met de auto. De mogelijkheid is er ook om de producten online te bestellen en die worden dan tot aan huis geleverd.

Ervaringen, beoordeling, en tips voor Kwik Fit
Voldoet het product niet aan de verwachtingen? Dan kan het product binnen 14 dagen na ontvangst worden geretourneerd zonder opgaaf van redenen. Heeft het repareren van uw auto lang geduurd? Ging het voertuig wel lang mee na de service? Laat een review achter op ReviewsBird. Deel uw ervaring met Kwik Fit en stel anderen op de hoogte van wat ze kunnen verwachten en waarvoor ze terecht kunnen.