Justlease

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 10
Service 10
Prijs 10
Bezorging 10

Totaal

10
100% zou hier weer kopen

Justlease

Het leasen van auto's en motoren was nog niet zo heel lang geleden alleen weggelegd voor bedrijven en ondernemingen. Daar is door de komst van nieuwe online aanbieders en technische mogelijkheden gelukkig verandering in gekomen. Ook als particulier kun je inmiddels vrij eenvoudig een nieuwe of gebruikte auto leasen. Maar is dat echt zo eenvoudig als al die aanbieders je willen laten geloven? Wat zijn de valkuilen, welke problemen kunnen er ontstaan en welke service mag je verwachten van het bedrijf waar je uiteindelijk mee in zee gaat? Wees verstandig en lees de meningen en beoordelingen van andere klanten op onze website. Het zal je helpen om een beter beeld te krijgen van de mogelijkheden die je hebt bij een aanbieder zoals Justlease. Dit bedrijf uit Utrecht wordt net als soortgelijke andere bedrijven uitvoerig besproken in de reviews op onze website. De klachten, opinies en aanbevelingen die andere klanten hebben zullen er voor zorgen dat je de aanbieder met de beste service en kwaliteit zal kiezen.

Over Justlease

Justlease maakt als internetonderneming deel uit van Terberg Business Lease Group BV. Dit bedrijf houdt zich al lange tijd bezig met het leasen van auto's van de zaak bezig. In 2012 is Justlease opgericht om de private lease markt open te breken en dat lijkt goed gelukt. In totaal werken er meer dan 120 medewerkers bij het bedrijf waarvan een groot deel de klantenservice bemand die dagelijks bereikbaar is voor vragen. Je kunt met hen schriftelijk of telefonisch contact opnemen met al je twijfels en problemen, Om het nieuwe klanten het navigeren op de site van het bedrijf zo makkelijk mogelijk te maken is er ook een uitgebreide rubriek met meeste gestelde vragen én antwoorden te vinden. Hoe bestaande klanten de service van de medewerkers ervaren en hoe goed klachten en problemen echt opgelost worden lees je in de Justlease reviews die deze klanten op onze website hebben achtergelaten.

Hoe werkt Private Lease van Justlease?

Je kunt als particulier op de site gebruik maken van de Justlease calculator om een auto of motor naar je eigen wensen samen te stellen. Je kunt daarvoor vanzelfsprekend de website gebruiken maar ook onderweg kun je de mogelijkheden van het bedrijf bekijken door de Justlease app te gebruiken. Vraag je je nu af waar het Justlease aanbod precies uit bestaat? Tijdens het gebruik van de calculator kun je kiezen uit verschillende merken auto's met handgeschakelde of automatische versnelling. Kleine en grote auto's met hydride, elektrische en benzinemotoren worden er in overvloed aangeboden. Justlease biedt particulieren bovendien de mogelijkheid om motorfietsen te leasen.

De diensten van Justlease

Volgens eigen zeggen heeft Justlease het grootste private lease aanbod van Nederland. Vaak staan grote bedrijven er om bekend dat zij te makkelijk met de klachten en vragen van klanten omgaan. Of dat bij deze aanbieder ook het geval is lees je in de reviews van klanten op onze website. Daar lees je bijvoorbeeld ook wat deze klanten vinden van het aanbod aan nieuwe en gebruikte auto's dat je bij deze aanbieder kunt leasen. Je vindt hier onder meer kleine stadsauto's die je makkelijk overal kunt parkeren en ruime gezinsauto's die je vol kunt laden met boodschappen of vakantiespullen. Voor een vast bedrag per maand rijd je de auto die het beste bij je wensen past en het aantal kilometers en de looptijd bepaal je zelf. Je kunt wanneer je maar wilt bij Justlease inloggen om de actuele stand van je account te bekijken. Op die site vind je verder alle informatie die je nodig hebt over de algemene voorwaarden en documenten die je nodig hebt zoals een werkgeversverklaring. Ook andere belangrijke zaken zoals het melden van schade en wat je moet doen als je je auto in wilt ruilen staat daar vermeld.

Reviews en commentaren over Justlease

Jij als klant bent de aangewezen persoon om een Justlease review te schrijven. We nodigen je dan ook uit om jouw review op onze website te publiceren. Zo kunnen we samen met andere klanten van dit bedrijf precies laten zien wat de plus- en minpunten van het leasen van auto's bij deze aanbieder zijn. Steeds meer consumenten laten zich leiden door de ervaringen en meningen van andere consumenten zoals jij en daarom is jouw beoordeling over dit bedrijf zo belangrijk. In jouw review kun je aangeven of je Justlease betrouwbaar vindt en waarom je juist voor deze aanbieder gekozen hebt. Heb je klachten over de manier waarop je door het bedrijf behandeld bent? Ook dat mag je beschrijven en graag zelfs. Alleen op die manier kunnen we gezamenlijk laten zien hoe goed Justlease écht met klanten en hun wensen omgaat.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews ( 0 )

Nog geen reviews.

Schrijf zelf een review

Anderen bekeken ook