Discover Cars

Alle reviews

Discover Cars

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke beoordelingen, ervaringen, reviews en klachten! Maak kennis met de beste online winkels en dienstverleners uit de indrukken die ze bij mensen hebben.

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven.

Anderen bekeken ook

Logo Hertz
Hertz

Een nieuwe auto huren is deze tijd wel makkelijk beschikbaar, maar waar begon dit idee eigenlijk? In 1904 zijn de oudste gegevens terug te vinden o...

Logo Sixt
Sixt

Ergens heen reizen is toch zo leuk! Maar tenzij je overal te voet heen wil, of met het openbaar vervoer, zul je een auto moeten huren. Gelukkig kun...

Logo Taxi2Airport
Taxi2Airport

Als je op vliegreis gaat kan het soms wel eens ingewikkeld zijn om naar of vanaf een luchthaven jouw bestemming te bereiken. Een bedrijf wat dit so...

Logo Quick Parking
Quick Parking

Laten we eerlijk zijn, we zijn allemaal wel eens toe aan vakantie. We kijken er eeuwen naar uit en als het zover is kunnen we eindelijk even al onz...

Discover Cars

Heb je weleens een auto gehuurd via Discover Car Hire dan zijn we benieuwd naar jouw ervaring. Autoverhuurders hebben over het algemeen geen goede reputatie daarom is het belangrijk om te horen wat de ervaring van iemand anders is. Hierdoor kunnen anderen een weloverwogen beslissing maken.

Discover Cars is naar eigen zeggen een platform dat klanten en autoverhuurders dichter bij elkaar willen brengen door transparant te zijn over de prijs die klanten betalen.

Laat ons weten wat jouw ervaring is zodat mensen die een auto willen huren in Nederland of in een van de andere 145 landen de juiste informatie hebben om te bepalen of ze bij dit bedrijf een auto zullen huren.

Over Discover Cars
Discover Car Hire is een platform dat als doel heeft om transparantie te creëren in de autoverhuurbranche. Op dit platform kun je dan ook terecht voor autoverhuurbedrijven in meer dan 145 landen, bij meer dan 10.000 locaties, en 500 partners. Aan het hoofd van de onderneming staat Inna Vilenska die al meer dan tien jaar samen met haar team het bedrijf runt.

Het bedrijf is opgericht op 16 juli in 2013. Sinds die tijd zijn ze uitgegroeid tot een van de grootste platforms in de wereld. Zo kun je via dit bedrijf auto’s huren in Nederland, maar ook in Frankrijk, Spanje, Costa Rica en Marokko. 

Discover Cars heeft vier kernwaarden. Bovenaan deze waarden staat de klanttevredenheid, gevolgd door goede kwaliteit, welzijn van de medewerkers en bewust omgaan met het milieu. 

Producten en diensten van Discover Cars
Via de website van Discover Car Hire kun je een auto huren op bijna elke denkbare plek in de wereld. Omdat veel bedrijven verborgen kosten hebben en mensen vaak slechte ervaringen hebben met autoverhuurders in het buitenland wil dit bedrijf zorgen dat alles prijzen en voorwaarden duidelijk zijn.

Ze werken samen met vele bekende merken zoals Hertz, Enterprise, Europcar en Alamo. Wereldwijd bekende autoverhuurders die ondanks hun bekendheid ook niet altijd duidelijk zijn over hun voorwaarden. Discover Cars zegt dat gat te willen dichten door die voorwaarden en prijzen duidelijk weer te geven. 

Vul de datum, tijd en plaats in waar je de auto wil ontvangen en je zult de opties direct te zien krijgen. Door het gebruik van pictogrammen worden de opties getoond zoals het aantal koffers dat in de auto past, of de auto 3, 4 of 5-deurs is, handgeschakeld of Diesel, of dat je vierwielaandrijving wil.

Als je jouw auto uiteindelijk afhaalt heb je vier dingen nodig. Je hebt je rijbewijs nodig, een geldige creditcard op jouw naam, een paspoort en de voucher, dit kan een geprinte voucher zijn of een e-voucher. 

Ervaringen, klachten en tips over Discover Cars
We zijn heel benieuwd wat jouw ervaring is met Discover Car Hire en uiteraard vooral of je tevreden bent met de service. Het is best spannend om een auto te huren bij een bedrijf dat je niet kent, ervaringen van anderen kunnen die twijfels wegnemen. Laat je review achter zodat anderen weten waar ze aan toe zijn en zonder zorgen een auto kunnen huren.