Discover Cars reviews en ervaringen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 10
Service 8
Prijs 10
Bezorging 8

Totaal

9
100.0% zou hier weer kopen

Discover Cars

Er zijn veel autoverhuur platforms die verschillende aanbiedingen aan mensen aanbieden die op reis gaan. Het is vrij makkelijk en eenvoudig om online een boeking te plaatsen op het internet, maar het kan ook heel veel tijd kosten om verschillende autoverhuur platforms met elkaar te vergelijken om de beste aanbieding te vinden. Hoe weet je welke autoverhuur platform je het beste ervaring en aanbieding gaat aanbieden?

Heb je weleens een auto gehuurd via Discover Cars dan zijn we benieuwd naar jouw ervaring. Autoverhuurders hebben over het algemeen geen goede reputatie. Daarom is het belangrijk om te horen wat de ervaring van iemand anders is. Hierdoor kunnen anderen een weloverwogen beslissing maken.

Wat is Discover Cars?

Discover Cars is een autoverhuur platform met een groot aanbod van alle soorten auto’s. Discover Cars is naar eigen zeggen een platform dat klanten en autoverhuurders dichter bij elkaar willen brengen door transparant te zijn over de prijs die klanten betalen. Het bedrijf vergelijkt autoverhuur aanbiedingen van veel bedrijven, zodat je kunt kiezen welke het beste is voor je reis. Wil je meer te weten komen over wat voor platform het is en wat ze te bieden hebben? Hoe weet je bijvoorbeeld zeker dat het autoverhuurplatform betrouwbaar is? Door de recensies te bekijken weet je zeker wat je kunt verwachten voordat je een boeking plaatst. Lees op onze review site meer over deze webshop.

Over Discover Cars

Discover Cars (eerder bekend als Discover Car Hire) is een platform dat als doel heeft om transparantie te creëren in de autoverhuurbranche. Op dit platform kun je dan ook terecht voor autoverhuurbedrijven in meer dan 145 landen, bij meer dan 10.000 locaties, en 500 partners. Aan het hoofd van de onderneming staat Inna Vilenska die al meer dan tien jaar samen met haar team het bedrijf runt.

Geschiedenis en Missie

Discover Cars werd in 2013 opgericht en werkt samen met heleboel auto leveranciers overal ter wereld. Ze hebben een enorm aanbod en kunt je helpen een goede deal te vinden voor een lage prijs.

Het bedrijf streeft ernaar om het meest betrouwbare autoverhuur platform ter wereld te zijn door een geweldige autoverhuurervaring te creëren door het boekingsproces zo duidelijk en plezierig te maken. Je kunt als klant en als bedrijf makkelijk contact opnemen met het bedrijf via verschillende kanalen. Discover Cars heeft vier kernwaarden. Bovenaan deze waarden staat de klanttevredenheid, gevolgd door goede kwaliteit, welzijn van de medewerkers en bewust omgaan met het milieu.

Het bedrijf is opgericht op 16 juli in 2013. Sinds die tijd zijn ze uitgegroeid tot een van de grootste platforms in de wereld. Zo kun je via dit bedrijf auto’s huren in Nederland, maar ook in Frankrijk, Spanje, Costa Rica en Marokko.

Producten en diensten van Discover Cars
Via de website van Discover Cars kun je een auto huren op bijna elke denkbare plek in de wereld. Omdat veel bedrijven verborgen kosten hebben en mensen vaak slechte ervaringen hebben met autoverhuurders in het buitenland wil dit bedrijf zorgen dat alles prijzen en voorwaarden duidelijk zijn.

Ze werken samen met vele bekende merken zoals Hertz, Enterprise, Europcar en Alamo. Wereldwijd bekende autoverhuurders die ondanks hun bekendheid ook niet altijd duidelijk zijn over hun voorwaarden. Discover Cars zegt dat gat te willen dichten door die voorwaarden en prijzen duidelijk weer te geven.

Vul de datum, tijd en plaats in waar je de auto wil ontvangen en je zult de opties direct te zien krijgen. Door het gebruik van pictogrammen worden de opties getoond zoals het aantal koffers dat in de auto past, of de auto 3, 4 of 5-deurs is, handgeschakeld of Diesel, of dat je vierwielaandrijving wil.

Als je jouw auto uiteindelijk afhaalt heb je vier dingen nodig. Je hebt je rijbewijs nodig, een geldige creditcard op jouw naam, een paspoort en de voucher, dit kan een geprinte voucher zijn of een e-voucher.

Discovercars.com assortiment

Het autoverhuurplatform werkt samen met meer dan 500 auto leveranciers variërend van vans tot aan SUV's op meer dan 10.000 bestemmingen ter wereld in meer dan 100 landen.

Betaalmethodes, borg en garanties

Wanneer je een boeking plaatst, kun je gebruik maken van verschillende betaalmethodes tijdens het afrekenproces. Houd er rekening mee dat bij het ophalen van de auto je nog steeds een creditcard op naam van de hoofdbestuurder nodig hebt om aan de borg te kunnen voldoen.

Omdat Discover Cars een tussen bedrijf is, kunnen de meeste verhuurders een waarborgsom vragen vanwege veiligheidsredenen. Het bedrag van de borg is afhankelijk van het type auto dat je kiest, het land waarin je reist en de autoverhuurder die je selecteert.

Als je door wat voor reden dan ook besluit om jouw boeking annuleren of wijzigen, kunt het bedrijf je de mogelijkheid bieden om de data en tijden van je boeking te wijzigen. Als je pas contact opneemt met het bedrijf nadat de huurperiode al is begonnen, kun je geen reserverings-gerelateerde betalingen worden terugbetaald.

Wanneer je een auto huurt via de autoverhuur platform, zijn er mogelijke garanties. Als je binnen 24 uur na de boeking een goedkopere aanbieding vindt op een andere website, dan kun je een claim indienen als je voldoet aan de eisen. Om deze garantie op te eisen, moet je binnen 24 uur na het voltooien van je boeking een e-mail sturen naar het e-mailadres van de klantenservice.

Contact met Discover Cars

Voor vragen, opmerkingen en klachten staat de klantenservice altijd voor je klaar. Alle contactgegevens zijn te vinden op hun website. Je kunt op verschillende manieren contact opnemen met het bedrijf. Je kunt een aanvraag indienen of een e-mail sturen naar hun e-mailadres als je hulp nodig hebt. Verder kun je contact opnemen via één van hun socialmediakanalen zoals Facebook, Instagram en Twitter.

Ervaringen, klachten en tips over Discover Cars
Heb je onlangs een boeking geplaatst bij Discover Cars? Laat andere klanten dan over je ervaringen weten met dit autoverhuurbedrijf. Was het boekingsproces goed gegaan? Waren er verborgen kosten? Heb je waar voor je geld gekregen? Deel dan je ervaring met andere klanten. We zijn heel benieuwd wat jouw ervaring is met Discover Cars en uiteraard vooral of je tevreden bent met de service. Het is best spannend om een auto te huren bij een bedrijf dat je niet kent, ervaringen van anderen kunnen die twijfels wegnemen. Laat je review achter zodat anderen weten waar ze aan toe zijn en zonder zorgen een auto kunnen huren.

Laat ons weten wat jouw ervaring is zodat mensen die een auto willen huren in Nederland of in een van de andere 145 landen de juiste informatie hebben om te bepalen of ze bij dit bedrijf een auto zullen huren.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Spotlight: Wat zeggen onze klanten?

B
Bozkurt 1 jaar geleden
9
Ik heb onlangs gebruik gemaakt van Discover Cars voor het huren van een auto en ik ben zeer tevreden over mijn ervaring. Het vergelijken van aanbieders was zeer eenvoudig en de prijzen die a...

Alle reviews ( 1 )

Discover Cars: Uitstekend Autoverhuurbedrijf Dat Doet Wat Het Belooft!

Ik heb onlangs gebruik gemaakt van Discover Cars voor het huren van een auto en ik ben zeer tevreden over mijn ervaring. Het vergelijken van aanbieders was zeer eenvoudig en de prijzen die aangeboden werden waren erg indrukwekkend - ik kon tot wel 70% besparen in vergelijking met andere verhuurders! Het proces voor het maken van mijn reservering was heel duidelijk en gemakkelijk te volgen, met opties om extra's zoals verzekeringen toe te voegen als dat nodig is. Eenmaal op locatie ging alles vlotjes en konden we zonder problemen onze auto ophalen. De klantenservice stond klaar om ons te helpen bij eventuele vragen of zorgen die we hadden - dit was vooral prettig omdat wij niet bekend waren met de lokale taal. Maar wat mij echt opviel was de flexibiliteit die geboden werd qua annuleringsmogelijkheden. Ik had geen idee dat gratis annulering mogelijk zou zijn, maar gelukkig blijkt dit hier gewoon standaard beleid! Kortom, Discover Cars biedt fantastische deals tegen concurrerende prijzen, een eenvoudige boekingsproces, uitstekende klantenondersteuning in verschillende talen én ruime annuleringsvoorwaarden – helemaal top dus!

B
Bozkurt 1 jaar geleden
Bestellen
10
Service
8
Prijs
10
Bezorging
8
Totaal
9
Zou hier weer kopen?

Schrijf zelf een review