Carpardoo

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 10
Service 10
Prijs 10
Bezorging 10

Totaal

10
100% zou hier weer kopen

Carpardoo

Carpardoo is een online winkel waar u auto-onderdelen kunt bestellen. Het bedrijf heeft een ruim assortiment in de beste auto-onderdelen, aanbiedingen en merken. Het bedrijf biedt zowel A-merken als aanbiedingen aan, zo proberen zij voor iedere automobilist de juiste onderdelen aan te bieden. Op deze pagina kunt u de aanbevelingen, klachten en tips van andere mensen over Carpardoo lezen of u kunt uw eigen aanbevelingen, klachten en tips over het bedrijf achterlaten door middel van een review. Ook kunt u daarnaast op deze website op andere soortgelijke bedrijven zoeken. Dit zodat u altijd en op elk moment weet waar u aan toe bent.

Over Carpardoo

Carpardoo is een onderdeel van het merk kfzteile24 GmbH. Dit bedrijf is opgericht in het jaar 2001 en heeft zich toen vanuit een garage ontwikkeld tot de grootste auto onderdelen handel in Duitsland en Oostenrijk. Het bedrijf levert auto-onderdelen aan garages, benzinestations, pechdiensten, hobby-mechanice en autoleken. Sinds een aantal jaar is het bedrijf ook actief op de Nederlandse markt, onder de naam Carpardoo. Het bedrijf heeft dan ook (naast een nieuwe naam) ook een eigen team opgeleid voor de Nederlandse markt.

Producten en diensten van Carpardoo

Het bedrijf is er heilig van overtuigd dat met regelmatig onderhoud en de juiste auto-onderdelen kilometerstanden boven de twee honderd duizend kilometer geen probleem meer zijn voor de auto van vandaag. Carpardoo helpt met remmen, goedkope koppeling onderdelen of eersteklas filters voor bijvoorbeeld een Opel Corsa, Renault Clio of Volkswagen Golf, zodat deze ook op hoge leeftijd betrouwbaar blijven rijden. Daarnaast biedt het bedrijf ook schokdempers aan voor uw Peugeot 206, veren voor de Ford Focus of motorolie voor de Toyota Aygo. Carpardoo probeert echt alles aan te bieden wat een auto nodig heeft. Naast reserve-onderdelen voor kleine auto's omvat ons aanbod ook auto-onderdelen voor sedans zoals de Audi A4 of de Mercedes-Benz C-Klasse en zelfs het chassis voor SUV's en cabr

Carpardoo is als bedrijf verbonden met de hele wereld en staat ook in constante communicatie met grote merkfabrikanten. Zo kunt u op de website bijvoorbeeld remschijven en remblokken van de Italiaanse fabrikant Brembo vinden of u kunt remmen bestellen van ATE of Bosch. Het bedrijf garandeert kwaliteit voor alle auto-onderdelen. Monroe is bijvoorbeeld de beste schokdemperspecialist, Walker zet nieuwe normen in katalysatoren en Osram of Philips schijnen een licht op betere zichtbaarheid. Bestellingen worden over het algemeen tussen de drie en vier werkdagen geleverd

Aanbevelingen, klachten en tips over Carpardoo

Heeft u nou ook een mening en/of beoordeling over Carpardoo? ReviewsBird is opgericht om over verschillende bedrijven een echt en transparant beeld te krijgen. Het is daarom ook goed om uw oordeel en/of mening door middel van een review over Carpardoo op ReviewsBird te delen. Ook kunt u op ReviewsBird de aanbevelingen, klachten en tips van andere mensen over Carpardoo vinden en uw eigen aanbevelingen, klachten en tips over het bedrijf achterlaten. Lees hier dan ook de ervaringen van andere mensen over Carpardoo of laat uw eigen ervaring door middel van een review over Carpardoo nu achter.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews ( 0 )

Nog geen reviews.

Schrijf zelf een review

Anderen bekeken ook