Carfax reviews, ervaringen en klachten van klanten

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 10
Service 10
Prijs 10
Bezorging 10

Totaal

10
100% zou hier weer kopen

Carfax

Wil jij een auto kopen, maar daar geen fortuin aan hoeven uit te geven? Dan kan het zijn dat je misschien baat hebt aan het zoeken naar tweedehandswagens. Toch blijft dat spannend, je weet immers niet wat er met die auto’s gedaan is. Carfax is een bedrijf dat je daarbij wellicht verder wegwijs kan maken.

Voordat je gebruik gaat maken van Carfax, wil je wel weten of het bedrijf aan jouw vereisten voldoet. Denk daarbij aan kwesties als: hoe werkt het systeem van Carfax? Valt het bedrijf eigenlijk wel te vertrouwen? Voor welk type voertuigen kan het bedrijf mij informatie verschaffen? Is het eigenlijk wel eenvoudig om Carfax te gebruiken en krijg ik wel oprecht bruikbare informatie? Waar kan ik contact opnemen met de onderneming. Om een antwoord op dit soort kwesties te krijgen, is het mogelijk Carfax beoordelingen en reviews te lezen van klanten die je al voor zijn gegaan, op onze website.

Wat is Carfax

Carfax is een internationaal bedrijf, waarbij klanten informatie over tweedehands voertuigen kunnen verkrijgen. De onderneming stelt dat het hun doel is om de wereldwijde markt van tweedehands auto's transparanter te maken en de wegen veiliger, aldus Carfax. Volgens het bedrijf heeft de site maximale veiligheidsstandaarden, waardoor hun bezoekers veilig kunnen surfen naar allerlei soorten voertuigen. Naast Nederlands valt de site van het bedrijf ook te lezen in veel andere Europese talen.

Hoe werkt Carfax?

Carfax is een website waarop je een divers overzicht aan allerlei informatie over tweedehandsauto’s kunt verkrijgen. Om gebruik te maken van de site kunnen bezoekers zelf een chassisnummer invullen. Daarna geeft Carfax hun een overzicht van informatie. Het draait hierbij om details zoals bijvoorbeeld: merk, land van registratie, voertuig referentie, informatie over: terugroepacties, kilometerstand, keuringen, reparatie vermeldingen, overige vermeldingen, snelle checks, safety alerts en meer. Naast Europese auto’s kan Carfax ook gebruikt worden om de historie van Noord-Amerikaanse voertuigen te achterhalen. Verder is het mogelijk zelf een eigen account op de website te registreren.

Prijzen

Carfax kan voor zowel particulier als zakelijk gebruikt worden. De prijzen verschillen voor particulier en zakelijk. Voor particulier zijn deze als volgt: 1 Carfax: € 19,99, 3 Carfaxen € 39,99 en 6 Carfaxen € 59,99. Voor zakelijk is dat: 20 Carfaxen € 179, 50 Carfaxen € 399 en 100 Carfaxen € 699. Deze prijzen kunnen in de toekomst uiteraard veranderen.

Contact

Lijkt het gebruiken van Carfax je wel een goed idee, maar heb je een vraag die je weerhoudt zelf een carfax aan te schaffen? Of een andere reden om contact op te willen nemen? Dan gaat dat op verschillende manieren, zo kun je op de website van het bedrijf via een contactformulier jouw bericht direct met Carfax delen. Zelf langs gaan bij CARFAX Europe GmbH is mogelijk, maar daarvoor moet je helemaal aan de Lindwurmstraße 124, 80337 München, Duitsland, zijn.

Reviews en beoordeling

Heb jij al eens eerder naar informatie over tweedehands auto's gezocht via Carfax? Of een andere soort ervaring gehad met het bedrijf? Dan zijn wij benieuwd hoe dat verliep! Deel je mening over Carfax met ons in de vorm van een review en beoordeling. Als je dat doet maak je het makkelijke voor andere geïnteresseerden, om te bepalen of Carfax wel te vertrouwen valt. Meer reviews en beoordelingen over soortgelijke bedrijven lezen gaat ook, bezoek daarvoor onze site.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews ( 0 )

Nog geen reviews.

Schrijf zelf een review

Anderen bekeken ook