BandenShop.nl

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 10
Service 10
Prijs 10
Bezorging 10

Totaal

10
100% zou hier weer kopen

BandenShop.nl

Wanneer het tijd is om de banden van jouw auto te verwisselen, is dat wel eens lastig. Als je opzoek bent geweest naar een montagewinkel, of bedrijf waar je autobanden kunt kopen, Bestaat de kans dat je misschien al eens eerder van BandenShop.nl gehoord.

Voordat je banden bij BandenShop.nl gaat aanschaffen, wil je wel weten of het bedrijf betrouwbaar is. Denk daarbij aan kwesties als: hoe bepaal ik welke banden ik nodig heb? Wat voor merken vallen er allemaal te vinden bij BandenShop.nl? Hoe is de klantenservice van het bedrijf, kan ik ook advies krijgen? Wat voor levertijden en kosten kan ik verwachten? Om een antwoord op dit soort kwesties te krijgen, is het mogelijk BandenShop.nl reviews en beoordelingen te lezen op onze website. Op die manier kun je zelf beslissen of je autobanden wilt kopen bij BandenShop.nl.

Wat is BandenShop.nl

Bij BandenShop.nl staat de klant voorop , zo stelt de onderneming zelf. Het bedrijf legt de focus op hun service door samen te werken met garages en autobanden leveranciers. BandenShop.nl geeft klanten de mogelijkheid op eenvoudige wijze autobanden op te zoeken en vergelijken. Na het maken van een keuze kunnen klanten de banden rechtstreeks gratis thuis laten bezorgen, of bij een van BandenShop.nl montagevestigingen, zodat hun nieuwe banden snel op de auto geleged kunnen worden.

Producten en diensten

BandenShop.nl is een bedrijf met een divers aanbod aan verschillende soorten autobanden. Op de website van het bedrijf kunnen klanten zoeken naar banden aan de hand van: winterbanden of zomerbanden, breedte, hoogte en diameter. Verder is het mogelijk te zoeken naar banden aan de hand van merken, zoals bijvoorbeeld: Pirelli, Michelin, Dunlop, Continental, en meer. De banden zijn allen voorzien van foto’s, prijs, maten, productbeschrijving en specificaties. Klanten kunnen zelf bepalen in welke hoeveelheid zij willen bestellen. Verder is het mogelijk montagelocaties te vinden via de website, zodat de banden geïnstalleerd kunnen worden.

Betalen en bezorgen

Betalen kan bij BandenShop.nl op een aantal manieren, waaronder: Mastercard, iDEAL, Giropay, Bancontact, Visa en Maestro. Voor de producten die uit voorraad leverbaar zijn geldt normaal een levertijd van 4 tot 5 werkdagen. Verzending binnen Nederland en België is kosteloos. Indien gewenst valt er over de complete inhoudsopgave meer te lezen op de site van het bedrijf.

Contact

Wil je banden bestellen bij BandenShop.nl, maar heb je een vraag die je weerhoudt dit te doen? Of een andere reden om contact op te zoeken? Dan gaat dat op diverse wijze, zo kun je veelgestelde vragen vinden op de website, waar je wellicht al een antwoord kunt lezen. Direct een bericht sturen kan via een contactformulier. Stuur je liever een direct bericht, dan is dat mogelijk via messenger. Telefonisch contact opnemen gaat ook via: 0900 - 222 1 222.

Reviews en beoordelingen

Heb je al eens eerder banden bij BandenShop.nl besteld? Of een andere soort ervaring gehad met het bedrijf? Dan willen wij graag weten hoe je dat vond gaan! Deel je mening over BandenShop.nl met ons in de vorm van een beoordeling en review. Zo wordt het eenvoudiger voor andere lezers te bepalen of zij ook willen winkelen bij BandenShop.nl. Lees je graag meer reviews en beoordelingen over soortgelijke bedrijven? Dan gaat dat via onze website.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews ( 0 )

Nog geen reviews.

Schrijf zelf een review

Anderen bekeken ook