BandenConcurrent

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 10
Service 10
Prijs 10
Bezorging 10

Totaal

10
100% zou hier weer kopen

BandenConcurrent

Waarom heeft ee auto nou eigenlijk nieuwe banden nodig? Een auto kan voor een bepaalde tijd met bepaalde banden rijden. Dit hangt af van het seizoen en de weersomstandigheden in het land dat u met de auto rijdt. Banden zijn zeer belangrijk voor een auto en moeten ook om de zoveel tijd ‘gecheckt’ worden.

Autobanden zijn te verdelen in 3 hoofdgroepen qua seizoen, zo hebt u bijvoorbeeld winterseizoen banden, zomer seizoen banden en alle seizoen banden. Het is namelijk best gevaarlijk als u hier niet op let, omdat banden niet tegen alle weersomstandigheden kunnen. Als het glad is, is het verstandig om winterbanden aan te schaffen.

Heeft u nieuwe banden nodig? En wilt u dat deze ook gelijk gemonteerd worden voor u? Daarom is het belangrijk om te juiste shop te vinden die u kan helpen met al deze zaken. De juiste banden zorgen ervoor dat u zelfverzekerd kunt rijden op de weg!

Over BandenConcurrent

Bandenconcurrent is gespecialiseerd in het aanbieden van autobanden. U kunt verschillende merken vinden bij deze online speciaalzaak. Het bedrijf is sinds 2015 actief met het aanbieden van banden, velgen en montageservices. Kijk ook hier voor nog meer reviews van andere bedrijven.

Met meer dan 2000 montageservice partners, zit er vast wel eentje tussen die bij u om de hoek is. Zo hoeft u ook niet ver te reizen als u autobanden moet vervangen. Volgens bandenconcurrent zijn zij de grootste banden webwinkel van Nederland!

Alle banden hebben verschillende eigenschappen en bandenconcurrent weet daar alles over. Zij bieden veel tips en advies aan op de website die door kunt nemen voordat u besluit om nieuwe banden te kopen, zo weet u precies wat u nodig heeft.

Producten en diensten Bandenconcurrent

De bandenconcurrent biedt u banden aan in drie verschillende klassen, en zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor top A-merken(de beste eigenschappen), middenklasse(gebaseerd op prijs en kwaliteitsverhouding) en de budgetbanden (voordeligste keuze).

Als u een keuze heeft gemaakt uit welke klassen u de banden wilt kopen kunt u zoeken op bijvoorbeeld een bekende merk zoals Dunlop. U kunt op de website zien wat de best scorende banden zijn en daarop u keuze baseren. Ook kunt u een bandenmaat invullen en die laat u zien welke banden beschikbaar zijn voor de gewenste maat.

Bandenconcurrent heeft meer dan 2000 montageservice partner waar u uit kunt kiezen om uw banden te laten monteren. Nadat u een selectie aan banden heeft gemaakt, kunt u ook een montageservice kiezen voor u gewenste budget. Er zijn bijvoorbeeld montage services in meer dan 20 steden in Nederland waar u terecht kan.

Complimenten, klachten of tips voor Bandenconcurrent

Heeft u recent banden gekocht bij Bandenconcurrent? dan zouden wij dat graag willen weten. Deel graag u meningen en advies over dit bedrijf zodat wij het beste beeld kunnen schetsen. Het maakt namelijk niet uit of u nou klachten, complimenten of tips wilt delen, alles is welkom!

Zo helpt u ook de volgende klant door het delen van een review, vergeet niet, het begint altijd bij uzelf. Heeft u bijvoorbeeld een montageservice in de buurt gevonden? Laat dan weten wat u ervan vindt en geef een review en een beoordeling!

Ook als u ervaring heeft met de klantenservice en de website van Bandenconcurrent willen wij en anderen dat graag weten! Zo creëren we allemaal het beste beeld van Bandenconcurrent.

Gegevens

Hurksestraat 64
5657 EA Eindhoven
Hurksestraat 64
Nederland
team@bandenconcurrent.nl

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews ( 0 )

Nog geen reviews.

Schrijf zelf een review