Dyme reviews, ervaringen en klachten van klanten

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 10
Service 10
Prijs 10
Bezorging 10

Totaal

10
100% zou hier weer kopen

Dyme

Heb je het gevoel dat het geld gewoon uit je hand stroomt? Heb je vaak aan het eind van de maand geen idee waar je geld is gebleven? Het bijhouden van je uitgaven op papier is tijdrovend en moeilijk. In plaats daarvan zijn er tegenwoordig veel apps die je kunnen helpen meer grip te krijgen op je financiën. Maar welke moet je gebruiken om je geldzaken zo snel mogelijk recht te zetten? En dan ook nog, welke kun je vertrouwen met zulke privé financiële gegevens? Wij bij ReviewsBird willen je hierbij helpen door reviews van gebruikers te verzamelen om je een beter beeld te geven van wat je kunt verwachten. Lees vandaag reviews zodat je morgen al kunt beginnen met het reorganiseren van je financiën.

Over Dyme

Dyme is een smartphone app (beschikbaar voor iOS en Android) die gebruikers helpt een beter overzicht te krijgen van hun financiën. Het bedrijf achter Dyme werd in 2018, in Amsterdam opgericht, waar hun hoofdzetel nog steeds bevestigd is.

Producten en Diensten van Dyme

Dyme biedt een app voor iOS en Android smartphones die gebruikers helpt bij het organiseren van hun financiën. Na het downloaden van de app en het invoeren van je gegevens, krijg je verschillende visualisaties en overzichten van je uitgaven. Zo kun je zien hoeveel je precies betaalt voor huur, rekeningen, abonnementen, enz.

De app heeft drie zogenaamde "power tools":

Get your sh*t together

Je kunt al je bankrekeningen, abo's en vaste lasten toevoegen naar één plek om een complete overzicht te krijgen van de vaste geldbeweging op je rekeningen.

Zombie abonnementen opzeggen

Dyme biedt via de app hulp bij het opzeggen van zogenaamde "zombie abonnementen", of met andere woorden abo's waar je eigenlijk geen gebruik meer van maakt. Je kunt een lijst maken van de abonnementen die je wilt opzeggen en de door Dyme gegenereerde opzegging invullen. Het bedrijf neemt dan contact op met de betreffende providers in je naam om je abonnement op te zeggen.

Verlaag je rekeningen

Dyme biedt ook hulp bij het verlagen van je vaste lasten. Ze kunnen bijvoorbeeld bellen met de je tv- en internetprovider om je huidige abonnement te onderhandelen. Er zijn ook financiële adviseurs beschikbaar om naar je autoverzekering te kijken en om te adviseren of er iets goedkopers beschikbaar is.

Contact

Als je vragen, opmerkingen of klachten met Dyme wilt delen dat kun je door het sturen van een e-mail naar support@dyme.app.

Ervaringen en Beoordelingen over Dyme

Ben je een huidige of voormalige gebruiker van Dyme? Heb je met deze app wat geld bespaard en wil je anderen vertellen over je positieve ervaring? Of was het juist nutteloos en moest je op zoek gaan naar iets anders? Wat je mening ook is, schrijf een review over Dyme! Mensen met financiële problemen die op zoek zijn naar een oplossing zullen je input waarderen tijdens hun zoektocht naar de geschikte app voor hun situatie. Hiernaast heb je ook de mogelijkheid om je mening met Dyme zelf te delen zodat ze in de toekomst de Dyme app nog verder kunnen ontwikkelen.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews ( 0 )

Nog geen reviews.

Schrijf zelf een review