squla ervaringen, reviews en klachten van klanten

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 10
Service 10
Prijs 10
Bezorging 10

Totaal

10
100% zou hier weer kopen

Squla

Niets maakt een ouder zo trots als een kind dat perfect presteert op school. Ouders en begeleiders slaan dagelijks de handen in elkaar om hun kinderen naar vermogen de beste accommodaties te bieden; ook op het onderwijsvlak. Echter, ieder kind is anders gesteld. Heeft uw kind wat meer begeleiding nodig in het leren? Bent u op zoek naar een online leerprogramma, die uw kind op een passende, spelende manier snel op weg kan helpen? ReviewsBird.nl biedt u die helpende hand! Lezers hebben hun ervaringen met online leerprogramma’s vast gelegd in de reviews op de website. Voor meer inhoudelijke informatie? Bezoek dan ReviewsBird en lees de ervaringen in de reviews!

Over Squla

Squla werd in 2010 opgericht door een vader, die de mening was toegedaan dat onderwijs voor het kind aansprekender en persoonlijker kan. Hij besloot het programma in te stellen dat leren leuk moest maken op een manier die de taal spreekt van kinderen die opgroeien met online-games, tablets en apps. Het programma, waarbij online-games wordt gecombineerd met onderwijs, opdat leren zó leuk wordt voor kinderen dat zij uit zichzelf na school de leerstof van school gingen oefenen. Op hun eigen niveau en in hun eigen tempo. Sinds 2020 beschikt Squla over het B Corp-certificaat op zak. B Corp is hét keurmerk voor organisaties, die naast groei ook mens, milieu en maatschappij als uitgangspunt nemen.

Producten en diensten van Squla

Squla is een compleet oefenplatform voor thuis met een programma van meer dan 70.000 games, quizzen en uitlegfilmpjes in alle schoolvakken. Squla mag worden beschouwd als een aanvulling om elk kind op zijn eigen niveau en in zijn eigen tempo te stimuleren. Speciaal voor kinderen bieden zij de mogelijkheden tot spelenderwijs leren en werken op hun eigen niveau. Bij de optie Spelenderwijs leren zijn alle vragen verpakt in leuke quizzen en games, die aansluiten bij de belevingswereld van kinderen. Oefenen met Squla moet kinderen meer zelfvertrouwen en leerplezier bieden tijdens het leren. Wetenschappelijk is bewezen dat kinderen door meer te oefenen op hun eigen niveau, zij zich sneller ontwikkelen en vooruitgang boeken op school. De aangeboden tools van Squla zijn makkelijk te monitoren door ouders en leerkrachten.

Complimenten, klachten en tips voor Squla

Meer dan 180.000 kinderen zijn al lid. Betalen kan met iDEAL, MasterCard, Visa of American Express en SEPA. Bij Squla bestaat de optie voor gratis deelnemen. Eenieder mag gebruik maken van het recht om hun Squla-lidmaatschap 30 dagen na het afsluiten, zonder opgaaf van redenen, te annuleren. Ontevredenheid met de producten of diensten van Squla mag worden doorgespeeld op het telefoonnummer 020-7630789. Binnen 14 dagen wordt gereageerd op uw klacht. Bij ontevredenheid over de klachtafhandeling mag men zich wenden tot de geschillencommissie.

Squla meent dat kinderen, die deelnemen aan hun programma, vaak sneller vooruitgang boeken op school. Hebt u dat als ouder en leerkracht opgemerkt bij uw kind? Wat vindt u zelf van de programma’s van Squla? Wij zijn heel benieuwd naar uw ervaringen en uw beoordeling van het bedrijf. Laat uw reactie achter in de review van ReviewsBird.

Bent u nog niet bekend met het leerprogramma van Squala? Voor meer informatie over haar diensten en de mogelijkheden om lid te worden, mag u gerust hier lezen op ReviewsBird.nl!

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews ( 0 )

Nog geen reviews.

Schrijf zelf een review