Lot of Happiness

Alle reviews

Lot of Happiness

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke beoordelingen, ervaringen, reviews en klachten! Maak kennis met de beste online winkels en dienstverleners uit de indrukken die ze bij mensen hebben.

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven.

Anderen bekeken ook

Logo Cleanprofs
Cleanprofs

Ben je opzoek naar een reinigingsteam? Wellicht dat je dan al ooit van Cleanprofs hebt gehoord. Cleanprofs is namelijk een Nederlands bedrijf, gesp...

Logo MBRC The Ocean
MBRC The Ocean

Welkom op de pagina waar je reviews en de ervaring van anderen kan lezen over de online webwinkel van MBRC the ocean. Blijf lezen als je graag iets...

Logo tankpas.nl
tankpas.nl

Als ZZP-er of kleine ondernemer heb je vast wel eens gehoord van een tankpas. Deze pas kan heel handig zijn maar je wil hem wel via het juiste bedr...

Logo Vistaprint
Vistaprint

Een visitekaart dient meteen in het oog te springen en uitnodigend te zijn naar de wereld toe. Voor het laten vervaardigen van goede visitekaartjes...

Lot of Happiness

Een webwinkel met de naam Lot of Happiness, waar zou die nou over gaan? Dat kan natuurlijk van alles wezen: een seks- of datingsite, of misschien wordt jij wel gelukkig van mooie muziek, lekker eten, of kunst aan de muur in je huis. Maar nee, Lot of Happiness is een onafhankelijke goede doelen loterij. Het staat dan ook als casino geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Wat wij Nederlanders van dergelijke loterijen vinden? Dat kunt u bij ons lezen!
Natuurlijk hebben wij ook dit genre webshops in onze vergelijkingsite opgenomen. Samen met u willen wij van deze reviewsite de meest informatieve site van het hele web maken! Als u de reviews mee helpt schrijven waarin u uw eerlijke beoordeling over een webshop bij ons achter laat, zorgen wij voor de rest. 

Over Lot of Happiness
De webshop Lot of Happiness maakt onderdeel uit van FAIRSHARE Nederland. Dit is een onafhankelijke loterijorganisatie die zich vooral inzet om extra geld en fondsen te werven voor de goede doelen in ons land. Dit doen ze door het organiseren van innovatieve goede doelen loterijen. De loterijen van Fairshare Nederland zijn onafhankelijke loterijorganisaties staan onder toezicht van de Kansspelautoriteit. De organisatie FAIRSHARE Nederland is in 2015 opgericht door een team van enthousiaste loterij specialisten en ervaren spelers. Het doel van deze online webshop is om een van de grootste en meest toonaangevende aanbieders van kansspelen in Nederland te worden. Lot of Happiness is een onderdeel van FAIRSHARE wat zich specifiek richt op het doel om het leven van kinderen die bijvoorbeeld ziek zijn of in een instabiele thuissituatie verkeren aangenamer te maken. 

Producten en diensten van Lot of Happiness
De goede doelen waarvoor loterijen worden gehouden bij FAIRSHARE Lot of Happiness kun je zelf bepalen. Je kunt kiezen of jouw geld gebruikt wordt voor de Cliniclowns, Make-a-Wish, Duchenne Parent Project, Strong Babies, Stichting Onky Donky, KiKa, Stichting Opkikker, Bio Vakantieoord, of de rubriek Anders. De winkans is 1 op 5, per lot, per trekking. De hoofdprijs is 100.000 euro. Iedere maand zijn er 1 of 2 trekkingen, Het trekkingsschema staat op de website afgebeeld. Als je iets gewonnen hebt, ontvang je een persoonlijke email en het wordt ook op de uitslagenpagina op de website gepubliceerd. 50% van de inkomsten van de loterij worden gebruikt om de verschillende goede doelen die betrekking hebben op kindergeluk te financieren.

Complimenten, klachten en tips over Lot of Happiness
Heb jij wel eens meegespeeld met de FAIRSHARE loterijen van Lot of Happiness? Of een lot cadeau gedaan aan iemand? Hoe zit het met die winkans van 1 op 5? En de te winnen prijzen? Of misschien heb je een andere ervaring met dit FAIRSHARE initiatief om loterijen te organiseren waarbij de opbrengst aan een goed doel wordt geschonken. Zonder gokken te willen promoten, hebben wij deze aanbieder toch in onze gids opgenomen vanwege de goede doelen voor kinderen die ze sponsoren. Wij zijn benieuwd naar uw ervaringen! Laat daarom uw review bij ons achter over deze goede doelen loterij.