Laudius

Alle reviews

Laudius

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke beoordelingen, ervaringen, reviews en klachten! Maak kennis met de beste online winkels en dienstverleners uit de indrukken die ze bij mensen hebben.

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven.

Anderen bekeken ook

Laudius

Studeren is een levenslange bezigheid! Elke dag dat je niet verbetert, is een dag dat je achteruit gaat. Steeds meer volwassenen zien de wijsheid hiervan in, en kiezen er bewust voor om ook na hun schooltijd verder te studeren, vaak in combinatie met een job of gezin. Het is vandaag de dag immers erg gemakkelijk om afstandsonderwijs te volgen, met allerlei cursussen in om het even welk vakgebied. Bij Laudius kun je terecht voor honderden erkende thuisstudies op maat, waarmee je een diploma kan halen. Voordat je je in een studie stort, wil je toch weten of je hebt betaald voor een kwalitatieve cursus? Dan is het ten sterkste aangeraden om op ReviewsBird alle besprekingen, klachten, complimentjes, en ervaringen van huidige cursisten van Laudius te lezen. Zo kun je te weten komen wat andere mensen ervan denken, en kun je beter een beslissing nemen of Laudius je tijd en geld waard is!

Over Laudius
Laudius is een Nederlands bedrijf dat zich richt op het aanbieden van afstandsonderwijs voor iedereen. Laudius B.V. is reeds 40 jaar actief en is gevestigd in Venlo. Het bedrijf is ook actief in België. Je kunt Laudius bereiken per telefoon, e-mail, met een contactformulier op de website, of per post. Laudius is erkend door de CRKBO (Centraal Register Kort Beroepsonderwijs), CEDEO, Lloyd’s Register (ISO) en Forum DistancE Learning. De diploma’s en opleidingen worden ook erkend door bedrijven en overheidsinstanties in Nederland.

Producten en diensten van Laudius
Via de site van Laudius kun je je inschrijven voor een driehondertal erkende cursussen en opleidingen in allerlei sectoren en branches, denk aan Coaching, Boekhouden & Financiën, Beauty & Lifestyle, Computer & Internet, Gezondheid & Welzijn, Kinderen & Opvoeding, Makelaardij & Wonen, Psychologie, Taal, enzovoort.

Een thuisstudie van Laudius werkt in 6 stappen. Je kunt uiteraard wel bepalen waar, wanneer en hoe je leert, op je eigen tempo. Je krijgt immers 24 uur per dag, 7 dagen op 7 toegang tot het lesmateriaal en kun je contact opnemen met een docent. Eerst moet je uiteraard een cursus vinden en je ervoor inschrijven. Hierna krijg je 14 dagen de tijd om de cursus vrijblijvend te proberen. Je kunt die binnen die periode kosteloos annuleren of retourneren. Als de cursus je bevalt, kun je beginnen met flexibel te studeren en kun je persoonlijke begeleiding aanvragen. Tot slot kun je een examen afleggen voor een diploma of getuigschrift.

Wat betreft betaalmogelijkheden kun je voor je cursussen betalen met iDEAL, PayPal, Mastercard, VISA. Het is ook mogelijk om achteraf te betalen, of in termijnen. Binnen Nederland en België ontvang je alle studiematerialen zonder portokosten. Op de website van Laudius kun je ook een blog vinden, met allerlei trends en ontwikkelingen, nieuws en tips&tricks over de onderwijssector.

Klachten, complimenten en tips voor Laudius
Zelf al eens een cursus of opleiding van Laudius gevolgd? Dan kun je andere mensen een zeer groot plezier doen door hier op ReviewsBird te vertellen over jouw ervaringen! Heb je klachten, of een complimentje? Laat dat dan horen. Jouw beoordeling is immers belangrijk om te lezen voor mensen die eraan denken om ook een opleiding te volgen. Schrijf dus zeker een review!