Kiesjefolders

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 10
Service 10
Prijs 10
Bezorging 10

Totaal

10
100% zou hier weer kopen

Kiesjefolders

Vind jij het ook vervelend dat je telkens de nieuwste aanbiedingen van je favoriete supermarkt of winkel mist? Of word je er juist moe van dat je brievenbus uitpuilt van onnodige reclame waar je nooit gebruik van maakt? Door gebruik te maken van de speciale Nee sticker op je brievenbus kun je jezelf al veel onnodig oud papier besparen maar er zijn ook nog andere manieren om dat te doen. Heb jij bijvoorbeeld al gehoord van de website Kiesjefolders.nl? Je kunt via deze site alle folders die je wel wilt ontvangen in een pakker thuisbezorgd krijgen. Maar hoe werkt deze site precies? Zijn er kosten aan verbonden? Is een abonnement makkelijk weer op te zeggen? Lees er meer over in de reviews op onze website waar klanten hun meningen en opinies over deze en soortgelijke andere websites met je delen.

Over Kiesjefolders

Kiesjefolders is onder andere opgericht om bij te dragen aan minder papier wat beter is voor het milieu. Iedereen die meedoet beslist namelijk zelf welke folders hij of zij wil ontvangen. Voor vragen over de folders en hoe het bezorgen in zijn werk gaat kun je de veelgestelde vragen bekijken of contact opnemen met de klantenservice die op werkdagen tussen 09.00 en 12.00 uur bemand is. Als jij meer wilt weten over de ervaringen en klachten van andere gebruikers van deze website dan raden we je aan hun Kiesjefolders recensies op onze website aandachtig te lezen. Wil jij als ondernemer folders versturen? Als zakelijke klant kun je bij dit bedrijf precies berekenen wat het versturen van folders je zal kosten én wat het oplevert.

De producten en diensten van Kiesjefolders

Deze site werkt samen met een aantal grote Nederlandse bedrijven zodat je als klant de beste folders met de meest interessante aanbiedingen kunt kiezen. Zo vind je bij Kiesjefolders onder andere reclamemateriaal van Blokker, Hema, Aldi en Lidl. Ook klanten die regelmatig in de bouwmarkt of autospeciaalzaak te vinden zijn kunnen folders van bijvoorbeeld Praxis of Kwik-Fit kiezen. Je kunt op elke moment van de dag bij Kiesjefolders inloggen om folders te verwijderen en andere toe te voegen. Kiesjefolders afmelden doe je door simpelweg je account te verwijderen. Heb je klachten over de bezorging van jouw pakket of vragen over de folders? Dan kun je hiervoor contact opnemen met de klantenservice.

Reviews en klachten over Kiesjefolders

Wat maakt Kiesjefolders voor jou als klant zo prettig? Krijg je inderdaad alleen de folders die je bestelde of neemt het bedrijf een loopje met je en puilt je brievenbus alsnog uit van al dat reclamemateriaal? Jij als klant kunt potentiële klanten meer informatie geven over de dienstverlening van het bedrijf door een Kiesjefolders review op onze website te plaatsen. Zo kunnen we samen laten zien hoe deze onderneming echt werkt en met klachten van klanten zoals jij omgaat. Jouw beoordeling zal door veel mensen met interesse gelezen worden omdat je precies kunt aangeven wat de goede en slechte kanten van dit bedrijf zijn. Je geeft op die manier heel makkelijk antwoord op de vraag of Kiesjefolders betrouwbaar is of niet.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews ( 0 )

Nog geen reviews.

Schrijf zelf een review