Fotogeschenk

Alle reviews

Fotogeschenk

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke beoordelingen, ervaringen, reviews en klachten! Maak kennis met de beste online winkels en dienstverleners uit de indrukken die ze bij mensen hebben.

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven.

Anderen bekeken ook

Fotogeschenk

Tegenwoordig hoef je voor een foto aan de muur allang niet meer naar een interieurwinkel. Je kunt dit ook gewoon zelf met je eigen geschoten foto’s laten maken. Er zijn online diverse websites te vinden waar je jouw foto’s op verschillende materialen kunt laten afdrukken. Waaronder Fotogeschenk.

Omdat je natuurlijk wel een afdruk van goede kwaliteit wilt hebben, kan het een goed idee zijn om te bekijken welke reviews Fotogeschenk zoal krijgt. Door bij ReviewsBird de Fotogeschenk beoordelingen te bekijken, krijg je namelijk een beter inzicht in wat mensen van deze website vinden. Hierdoor kom je minder snel voor vervelende verrassingen te staan.

Over Fotogeschenk
Fotogeschenk is een website waar je foto’s kunt laten afdrukken op diverse materialen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een foto op plexiglas, hout of gewoon fotopapier. Fotogeschenk is onderdeel van het in Amsterdam gevestigde B&V Media. Daarnaast is er een Fotogeschenk IJsselmuiden vestiging.

We lezen dat Fotogeschenk al 15 jaar ‘fotoprint specialist’ is; vermoedelijk was de het bedrijf eerst offline actief om later een website te starten. Fotogeschenk is tegenwoordig actief in zowel Nederland, België, Duitsland en het Verenigd Koninkrijk – zij het met een net wat andere naam.

Producten en diensten van Fotogeschenk
Wanneer we de hoofdpagina bekijken, worden er direct verschillende producten weergegeven waar je jouw foto’s op kunt laten afdrukken. Wellicht ben je al bekend met canvas foto’s voor aan de muur, hetgeen een ruimte kan doen opfleuren. Maar je kunt bijvoorbeeld ook aan de slag met Plexiglas. Fotogeschenk biedt verder opties zoals forex, aluminium of behang. Er zijn verschillende opties om jouw foto’s aan de muur te hangen. Wees er wel zeker van dat jouw foto een goede scherpte heeft, want wanneer de foto een lage scherpte heeft kan dit ongewenste effecten hebben met het uitvergroten.

Wat is de levertijd bij Fotogeschenk?
Wanneer je jouw bestelling hebt geplaatst, gaat de webshop ermee aan de slag. De Fotogeschenk levertijd verschilt per product dat je besteld. Om een foto af te drukken op papier, uit te vergroten (op papier) of op canvas te laten drukken, geld een levertijd van 0 tot 2 werkdagen. De gemiddelde levertijd van alle producten is zo’n 2 tot 3 werkdagen, maar bij grootformaat wanddecoratie (meer dan 80x120) kan dit oplopen tot 7 werkdagen in Nederland en 10 werkdagen in België. Sommige producten kunnen ook met spoed besteld worden. Voor een complete lijst aan levertijden adviseren wij de Fotogeschenk website te raadplegen.

Krijg ik bij Fotogeschenk korting?
Wanneer je goed oplet en op het juiste moment koopt, kun je bij Fotogeschenk kortingen vinden. Zo worden bepaalde producten in gangbare maten met een lagere prijs verkocht, of worden er tijdelijk kortingen gegeven. Wanneer je jezelf inschrijft voor de nieuwsbrief, krijg je direct een Fotogeschenk kortingscode ter waarde van €5. Zo wordt jouw bestelbedrag ook net wat lager.

Klachten, complimenten of tips voor Fotogeschenk
Heb jij wel eens producten gekocht bij Fotogeschenk? Dan horen we graag jouw ervaringen! Door een review te schrijven met daarin jouw beoordeling van Fotogeschenk, help je anderen met het vinden van de beste webshop voor het afdrukken van hun foto’s. Alleen maar top natuurlijk, bedankt!