De Gelderlander

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 10
Service 10
Prijs 10
Bezorging 10

Totaal

10
100% zou hier weer kopen

De Gelderlander

Woon je in Gelderland en wil je graag meer nieuws lezen over je provincie? De Gelderlander is een regionale krant die zich vooral focust op nieuws uit de regio Gelderland. Twijfel je nog over een abonnement? Hier bij ReviewsBird kun je lezen hoe andere klanten De Gelderlander ervaren hebben, zodat je snel kunt zien of de krant bij je past en je met een gerust hart een abonnement kunt afsluiten.

Over De Gelderlander

De Gelderlander is een regionale krant die sinds 16 april 1982 verschijnt als ochtendkrant. De krant wordt gedrukt in Apeldoorn, en verschijnt in het grootste gedeelte van Gelderland. De krant verschijnt ook in op Nijmegen gerichte gebieden zoals in Noord-Brabant en Limburg en ook aan de randen van de provincie Utrecht, zoals in Rhenen. Het kantoor van de hoofdredactie van de Gelderlander is gevestigd in Nijmegen. De krant is op papier verkrijgbaar, maar ook beschikbaar als digitale versie.

Abonnementen De Gelderlander

De Gelderlander biedt verschillende abonnementen aan. De eerste paar weken kost de krant minder omdat je dan in een kortingsperiode zit. De lengte van de kortingsperiode is afhankelijk van welk abonnement je kiest.


In de kortingsperiode kosten de abonnementen:

Na de kortingsperiode gelden de reguliere tarieven van de krant en is de krant ook maandelijks opzegbaar.

Je kunt de krant natuurlijk ook los in de winkel kopen.

Betalen en opzeggen

De betalingen van een abonnement van de Gelderlander gaan via automatische incasso. De eerste automatische incasso vindt ongeveer 8 dagen na het afsluiten van je abonnement plaats en zal daarna elke 4 weken volgen. Je kunt na de kortingsperiode de krant maandelijks opzeggen.

Contact de Gelderlander

Voor vragen, advies en klachten is de Gelderlander bereikbaar via de chat op hun website, via de telefoon en via de mail. Je kunt ze niet direct mailen, maar je kunt wel een contactformulier invullen waarna je binnen 2-5 werkdagen teruggemaild wordt.
Telefoonnummer klantenservice: 088 - 0561505

Als je problemen hebt met de bezorging van je krant of als je bijvoorbeeld een adreswijziging wil doorgeven kun je dat allemaal via je account doen of je kunt contact opnemen met de bezorgservice op telefoonnummer: 088 - 0561 550

Reviews, ervaringen en beoordelingen De Gelderlander

Heb je al eens een abonnement bij de Gelderlander afgesloten? Dan willen we je vragen om jouw mening over de Gelderlander met ons te delen hier op ReviewsBird. Door jouw beoordeling achter te laten kunnen toekomstige lezers snel zien of de krant bij hun past. Is je ervaring met de Gelderlander niet bevallen? Wees ook dan niet bang om een review achter te laten. Alleen met positieve en negatieve reviews kunnen we toekomstige klanten zo goed mogelijk informeren over de Gelderlander.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews ( 0 )

Nog geen reviews.

Schrijf zelf een review

We gebruiken affiliate links. Als je klikt en iets koopt, kunnen we een commissie krijgen zonder extra kosten voor jou. Bedankt voor je steun!