Buitenposter.com

Alle reviews

Buitenposter.com

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke beoordelingen, ervaringen, reviews en klachten! Maak kennis met de beste online winkels en dienstverleners uit de indrukken die ze bij mensen hebben.

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven.

Anderen bekeken ook

Logo Foto4art
Foto4art

Bent u op zoek naar moderne fotoproducten, die bij uw interieur passen? Weet u niet waar u moet beginnen met winkelen? Geen vuiltje aan de lucht, w...

Logo CanvasWinkel.nl
CanvasWinkel.nl

 Als je een saaie muur wilt opvrolijken heb je heel veel keuze. Misschien kies je wel voor een behangetje, ga je zelf aan de slag met of een m...

Logo Fotogeschenk
Fotogeschenk

Tegenwoordig hoef je voor een foto aan de muur allang niet meer naar een interieurwinkel. Je kunt dit ook gewoon zelf met je eigen geschoten foto&r...

Logo Colorland
Colorland

Wanddecoratie kan een leuke twist geven aan de decoratie in ons huis, wellicht dat je zelf ook foto’s, kunst of andere soorten decoratie aan ...

Buitenposter.com

 

Wil je je tuinmuur een mooi aanzien geven? Of de buitenmuur van je winkelpand opfleuren met een mooie reclameposter? Bij Buitenposter.nl kunt u verschillende foto’s op canvas bestellen die eenvoudig te bevestigen zijn aan een muur, schutting of balkon. En bij ReviewsBird.nl kunt u lezen of het plaatsen van een online bestelling bij dit bedrijf wel zo’n goed idee is! 
Wat belangrijk is, is niet alleen de kwaliteit en de prijs van een product, maar ook de retourvoorwaarden, service, klachtenafhandeling, levertijd en verzendkosten. Kortom, alles waar u als klant te maken mee kunt krijgen. ReviewsBird.nl verzameld een breed scala aan bedrijfsprofielen, en wij laten het graag aan u de consument over om uw eerlijke beoordeling over het bedrijf bij ons achter te laten. In uw review kunt u vertellen over uw persoonlijke ervaringen. Ook als u heel tevreden bent met een bedrijf is dat waardevolle informatie! 

Over Buitenposter.nl 
De website Buitenposter.nl is van hetzelfde bedrijf als Fotoggeschenk.nl. Deze laatste is meer voor schilderijen en afdrukken die binnenshuis opgehangen kunnen worden. Buitenposter specialiseert zich vooral in, zoals de naam al doet vermoeden, producten om buiten aan het balkon, de muur of schuur te hangen. Het hoofdkantoor staat in Amsterdam, en het heeft een telefoonnummer, whatsapp en email adres wat gebruikt kan worden om contact met de medewerkers van Buitenposter op te nemen. Het online bedrijf in posters en kunst afbeeldingen voor in de tuin bestaat al enkele jaren. Toch is er verder weinig op het internet bekend over de mensen of het ontstaan van dit online bedrijf in buitenschilderijen.

Producten en diensten van Buitenposter.nl
Een buitenposter is een unieke manier om van uw tuin of buitenruimte iets speciaals te maken. De foto kan afgedrukt worden op aluminium, canvas, dibond, forex, hout, plexibond, plexiglas, sticker papier. Het is ook mogelijk om de door u gekozen foto of afbeelding af te drukken op acryl, of zelfs in de vorm van een legpuzzel. 
De levertijd is standaard 1-3 werkdagen, maar spoedverzending binnen 24 uur is ook mogelijk. Naast deze snelle thuisbezorging zijn er meer dan 130 afhaalpunten in Nederland en België. Bij de meeste afhaalpunten kunt u ook uw product laten inlijsten door professionele lijstenmakers. 

Complimenten, klachten en tips over buitenposter.nl
Geef uw persoonlijke mening over de webwinkels en webshops die op onze website zijn opgenomen. Wat vind u bijvoorbeeld van de kwaliteit van de producten van Buitenposter.nl? Het blijft toch altijd een hoop geld, zo’n prachtige buitenposter, en dan wil je natuurlijk wel dat het resultaat mooi is en lang bewaard kan gaan blijven. Vertel ons over uw materiaalkeuze, het gemak of de moeite die het gekost heeft om de buitenposter netjes buiten opgehangen te krijgen. Was u misschien bij een van de vele fysieke winkels langs geweest, of heeft u uw bestelling online gedaan? Wat vind u van het advies dat u gekregen heeft? Alle tips over kwaliteit en service over de producten en diensten van deze online fotowinkel voor buiten zijn van harte welkom! U kunt zoveel reviews op onze site achter laten als u wilt!