ZorgDirect

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 10
Service 10
Prijs 10
Bezorging 10

Totaal

10
100% zou hier weer kopen

ZorgDirect

Het hebben van een goede ziektekostenverzekering is belangrijk, dat hoef je niemand meer uit te leggen. In Nederland is het afsluiten van een basisverzekering verplicht. De basisverzekering wordt door de Overheid vastgesteld en is voor iedere verzekerde gelijk. Dus wat maakt het uit, bij welke verzekeraar je deze verzekering afsluit? Het verschil zit in de aanvullende verzekeringen, zoals bijvoorbeeld de buitenlanddekking, tandartsverzekering of bijvoorbeeld alternatieve hulpverleners. De dekking en de daaraan verbonden prijs kan per verzekeraar enorm verschillen. Daarom is het belangrijk kritisch te blijven. Op onze site zijn ook meedere verzekeraars opgenomen en enkele vergelijkings sites.. Wij gaan niet specifiek in op de verschillen in dekking, maar concentreren ons op de service. Daarom is uw beoordeling heel belangrijk! Laat van u horen en geef uw review over ZorgDirect.nl, of een van de andere verzekeraars op onze site. Uw review wordt door ons direct geplaatst.Zowel negatieve, maar ook positieve reviews zijn welkom.

Over Zorgdirect
Zorgdirect is onderdeel van ENO verzekeringen. De oudste affiliate van ENO verzekeringen is Salland verzekeringen, het oude verplichte ziekenfonds wat werkzaam was in de regio Midden IJssel. Nog steeds is deze verzekeraar vooral werkzaam in Midden Nederland, Gelderland en Brabant, maar het is ook mogelijk om in de andere regio's van Nederland te ontvangen De webshop ZorgDirect maakt de verzekering ook zeer toegankelijk voor ingezetenen die in andere regio’s van Nederland wonen. Een ander deel wat onder ENO verzekeringen valt is HollandZorg, speciaal voor mensen die voor hun beroep een korte tijd in Nederland gaan wonen.

Producten en Diensten van Zorgdirect
ZorgDirect biedt naast de verplichte basisverzekering verschillende aanvullende verzekeringen waarin zaken zoals tandartskosten, fysiotherapie en alternatieve hulp. In tegenstelling tot veel andere ziektekostenverzekeraars biedt ZorgDirect keuze uit meerdere aanvullende verzekeringen, verschillende opties voor het bedrag van eigen risico en hulp bij het aanvragen van de speicale Zorgtoeslag. Rekeningen voor medische zorg die onder de verzekeringsdekking vallen kunnen via een mobiele App ingescand en verstuurd worden In de App is ook een overzicht van de betalingen opgenomen. Er is een telefonische klantenservice, een chatbox en een email adres. ZorgDirect biedt ook hulp bij het zoeken van een zorgverlener in de directe omgeving en bij vragen over de gezondheidsinstellingen. Wanneer je over wilt stappen van je oude ziektekostenverzekering naar ZorgDirect zorgen zij voor de opzegging en een naadloze overvloeiing naar de nieuwe verzekeraar per de eerste vervaldatum.

Complimenten, Klachten en Tips over ZorgDirect
Bent u zelf of is één van uw gezinsleden verzekerd bij ZorgDirect? Wij zouden het erg op prijs stellen wanneer u uw ervaringen met deze zorgverzekeraar met ons zou willen delen. Wij zijn nieuwsgierig naar uw positieve, maar ook eventuele negatieve ervaringen. Vul daarom hier uw persoonlijke beoordeling in. Wij willen zoveel mogelijk reviews verzamelen van mensen zoals u, om zo een platform te bouwen waar we al onze ervaringen met webshops en webwinkels samen kunnen delen. Door het lezen van deze beoordelingen kunnen anderen zich een beter beeld vormen over de verwachte producten en diensten van deze bedrijven. Op onze site plaatsen wij alleen reviews van consumenten die voor het achterlaten van hun beoordeling geen vergoeding ontvangen.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews ( 0 )

Nog geen reviews.

Schrijf zelf een review